• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütüleme epilasyon Cheveux kullanan var mı kızlar??? en iyisi hangisi lazerde?

busraaakrkc

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
89
11
13
30
merhaba kızlar :)
ben de lazere başlamak istiyorum ve araştırma yapmaya başladım sanırım ütüleme epilasyon yeni çıkmış hakkında pek yorum bulamadım. alexi çok duydum. artık istenmeyen tüylerimden kurtulmak istiyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? En Büyük KK:KK14:

merhaba kızlar :)
ben de lazere başlamak istiyorum ve araştırma yapmaya başladım sanırım ütüleme epilasyon yeni çıkmış hakkında pek yorum bulamadım. alexi çok duydum. artık istenmeyen tüylerimden kurtulmak istiyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? En Büyük KK:KK14:

Ben ilk baş yani 6 yıl önce Alex makinasyla yaptırdım kıllarım yoğundu, son 1 yılda ütülemeye geçtim tüylerim inceldiği için. Ben ütüleme epilasyondan memnunum. Ama tavsiyem; hormon testini yaptırmadan başlama. Her nekadar çalışanlar gerek yok dese de sen mutlaka testi yaptır. Çünkü hormon ve kist tüyleri yok etmez hiç bir zaman. Bende polikistik over var tedavi olmam lazım ama önem vermiyorm. Bu derece lazer ücretlerim boşa gidiyor. 6 yıldır gidiyorum düşün. Bir gün tedavi olacağım inşallah.

Ayrıca, yine de tüyleri tamamen yok etmez sadece çok uzun bir sürede tüylerin çıkmaz :) Epilasyon kalıcı çözüm değil.

teşekkür ederim cevap verdiğin için :) hormon testi yaptırdıktan sonra alex e başlamam daha uygun olacak o zaman çünkü hiç lazer yaptırmadım şimdiye kadar ve tüylerim ince değil. direkt ütülemeye yararını göremem sanırım? :110:

teşekkür ederim cevap verdiğin için :) hormon testi yaptırdıktan sonra alex e başlamam daha uygun olacak o zaman çünkü hiç lazer yaptırmadım şimdiye kadar ve tüylerim ince değil. direkt ütülemeye yararını göremem sanırım? :110:

Bence de. Önce Alex ile başla inceldiğinde ütülemeye geçersin. Ama mutlaka mutlaka test yaptır..Geçmiş olsun şimdiden :)

Back