ütüden sürekli kireç dökülmesi

noa_21

ömerimmgeldiii :)))
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
295
0
116
Malatya
kızlar annemin ütüsünden sürekli kireç dökülüyor.herşeyi yaptık.ütü açıcı da kullandık ama kar etmedi.ne yapabiliriz????

canım ya benimde başımda var benim ütüdende dökülüyor bende neyapacağımı bilmediğim için fikir veremedim kaynamış su koysun suların kireçli olmasından kaynaklanıyordur

cnm benim basimada gelmisti aldigim yere sordum ben musluktan koyuyordum suyu kirecli su oldugu icin yabiyomus bana kirecsiz su koy dedi bende her defasinda hazir su koyuyorum kirecsiz

ve bayadir olmuyo bence sen de dene

evt aynı dert bendede var ne olur bicare bulalım cok gıcık sinir ediyor herkese soruyorum ama care bulamadım bunun cözümünü bulan olursa allah aşkına yazsın ütüde yeni degiştiremem hemde zamanı degil ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr care

mafoldumben
kızlar annemin ütüsünden sürekli kireç dökülüyor.herşeyi yaptık.ütü açıcı da kullandık ama kar etmedi.ne yapabiliriz????

merhaba anlattığınız sorunla ende zaman zaman karşılaşıyorum ama ütüye su koymadan max.ayarlarsanız kendiliğinden dökülüyor temizleniyor
ütülerin kitapçığında da yazılyor aynısı ben yapıyorum ve sorun olmuyor

bide ütüler için kireç sökücüler var yapı marketlerde satılır çok ta ucuz bişey tavsiye ederim bula makinası tuzları gibi

Kizlar,
ütününn kirecini cikarmak icin, sirke koyun icine, tabii birazdan su ekleyin. bakin tertemiz olacak ütünüz. tabii bayagi bi kirec akacak .ama bi eski bezparcasi üzerinde akitin icini...
ben hep böyle yapiyorum. kimyasal kirec sökücüsüne gerek yok....

bende de kirec..daha yeni almistim,iki kere utu yaptim kireclendi,ve utuledigim camasirlara akitmaya basladi.inanin cok kotu.buharsiz utuluyorum artik caresizlikten,temizlemesini de bilmiyorum

musluk suyu çabuk kireçlendiriyor. bende tembellik yapıp musluk suyu koyuyurdum. tanklılardan benim ütüm.2 senelik tir en fazla tıkandı benimde.
geçenlerde içine kireç çözücülerden koyayım dedim.ütü elden gidiyordu valla.
gerçi içinden iğrenç şekilde aktı bişeyler ama kabloları erittim zannettim,yeşil yeşil bişeylerde akmaya başladı,sirkeli suda koydum.
yani anlayacağınız ütüyü çöpe atacaktım az daha.
kurtuldu ama eski randımanını vermez asla.
siz siz olun ütüye zarar verecek şeyler yapmayın.
kireçsiz su kullanın.

geçen benim ütümde böle oldu ama henüz bişey yapmadım çaycımın kireçlerini limon tuzuyla temizliyorum ama ütüden yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım sirkeyi deneyeceğim bende

Servise goturun utunuzu. tertemiz yapiyorlar. ilk gun aldiginiz gibi.Sonrasinda da asla muslu suyu kullanmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…