Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ütü hem çok büyük, hem de ütüsüz napıcam en erken 1 ayda gelir yaaServisine götür...burdan duyup neyi yaptıysam her seferinde ütümden oldum![]()
canım bunu yaptım da hiç geçmedi yaa.Kesin bilgi yayalım; ütüyü son ayarında ısıttıktan sonra damla damlamayacak kadar sıktığımız ıslak beze sert bir şekilde bastırmak suretiyle bezi ütülemek
teşekkür ederim, denicem bunu mutlaka.Bişeyler yanıp yapışmış ona basbaya Karbonat+sirkeyle sil, sil derken Karbonatla sür onlara iyice ama nazikçe Çıkar onlar temizlenir
Sıcak olursa direkt bu karışımla ovalarsın Sıcakken yapmıyosan karışımdan üzerine sürüp birkaç saat bekletsen iyi olur Ama deliklerine kaçma tehlikesi varsa bekletme üzerindeteşekkür ederim, denicem bunu mutlaka.
tabanı sıcak mı olsun?
Kullanmadığını z pamuklu bir kumaşııslatıp yumak haline getirin. Utuyu son6ayara getirip açın bu kumaşa bastırarak sürtün. Muhtemelen icinde naylon benzeri madde olan bir seyi utukerken. Kumaş üzerindeki tüğler yapışmış. Utuyu açarak temizleme nedeni utu ısınınca o naylon da eriyecek ve daha cabuk ayrılacak utuden. Hatta bur kuru bur islak kumaşa sürtünMerhaba arkadaşlar.
Ütümün tabanında siyahlıklar olmuş, açık renkli kıyafetleri ütülerken siyahlaştırıyor, sanki yıkamamışım gibi, sinir oluyorum.
Sildim baya bi ama geçiremedim.
Nasıl geçer fikri olan var mı?
Bişeymi yapışmışta olmuş? Peçeteyi yay ütü masasına, üzerine tuz serp bastıra bastıra tuzun üstünde gezdir, çitile yani :) sonra içindeki suyu selfclean yardımıyla boşaltki gözeneklerde kalan tuz gitsin Tabandaki kararma çıkacak gibiyse bununla çıkıyor hep yaparımMerhaba arkadaşlar.
Ütümün tabanında siyahlıklar olmuş, açık renkli kıyafetleri ütülerken siyahlaştırıyor, sanki yıkamamışım gibi, sinir oluyorum.
Sildim baya bi ama geçiremedim.
Nasıl geçer fikri olan var mı?
Tabi ütü açıkken yapBişeymi yapışmışta olmuş? Peçeteyi yay ütü masasına, üzerine tuz serp bastıra bastıra tuzun üstünde gezdir, çitile yani :) sonra içindeki suyu selfclean yardımıyla boşaltki gözeneklerde kalan tuz gitsin Tabandaki kararma çıkacak gibiyse bununla çıkıyor hep yaparım
muhtemelen kumaşlardan yapışmış.Bişeymi yapışmışta olmuş? Peçeteyi yay ütü masasına, üzerine tuz serp bastıra bastıra tuzun üstünde gezdir, çitile yani :) sonra içindeki suyu selfclean yardımıyla boşaltki gözeneklerde kalan tuz gitsin Tabandaki kararma çıkacak gibiyse bununla çıkıyor hep yaparım