Tam basen hizasında.ordan dekolte yaparsam çamaşırım bile gözükür malesef.Yanan yeri dekolte yap
Teşekkür ederim.Bende tuz ve sirkeyi bulmuştum netten denedim geçmedi.yarın birde oksijenli su alıp deneyeyim,umarım geçer.Ütüleme esnasında kumaşta oluşan yanığı oksijenli suya bandırılmış bir bez ile iyice siliniz. Sildikten sonra yanan kisimin üzerine kâğıt havlu veya peçete koyarak yeniden ütüleyiniz. Bu şekilde ütü yanıkları yüzünden oluşan ütü izlerinden kurtulabilirsiniz.
Netten buldum ama
Mutfağa koştum,patates kalmamış.yarın sabah hemen bunuda deneyeceğim abla.Kömür sür deseniz onuda deniycemparkon yanlış hatırlamıyorsam çiğ patatesi kesip sürülüyordu.bir dene istersen.
inşallah canım..duymuştum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum,sen deneyince öğreniriz.Mutfağa koştum,patates kalmamış.yarın sabah hemen bunuda deneyeceğim abla.Kömür sür deseniz onuda deniycemzaten,umarım biri işe yarar.teşekkür ederim
Yarın tüm sonuçları paylaşırım burdan.inşallah canım..duymuştum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum,sen deneyince öğreniriz.
Ah bebişimmmm benim öyle dolabın derinliklerine kaldırdığım bi elbisem var bir care bulamadım : (Öncelikle Mune ve oky den özür diliyorum burası yeri değilse,
Ama akşam akşam bana dert oldu ..
Yarın akşam bir düğüne gidicem ve düğün için aldığım elbiseyi ütülerken yaktım
Siyah bir kumaş ve 3-4 parmak genişliğinde pasparlak bana bakıyor yanan yer.
Herhangi birşeyle kapatılacak veya kesilecek bir yerde değil
Var mıdır bir kurtarma yolu bu kumaşı,daha hiç giyinmemiştim bile
Yapma yaw elmikim.Ah bebişimmmm benim öyle dolabın derinliklerine kaldırdığım bi elbisem var bir care bulamadım : (
Cok mu görünen bi yerde. Benimki tam yan taraf bacak bölgesinde cayı cayır parlıyo bi de.Yapma yaw elmikim.
Ne giycem ben yarın akşam
Kocam kına yakar artık
Haftasonu bunu aldım diye gösterdiydim ,ters ters bakıp "daha kısa alsaydın" dediydi
Ne zaman kocamın gönüllü olmadığı bir iş yapsam böyle şeyler geliyo başıma
Hayret bişey.
Tam arkada Toto'ya yakın ve aynen seninki gibi pasparlak duruyor:))Cok mu görünen bi yerde. Benimki tam yan taraf bacak bölgesinde cayı cayır parlıyo bi de.
Bu işten enişte karlı cıkmış ahahahaha
elma sirkesiylemi ovalanıyordu öye bir şey netde var ütü parlaklığına çözüm diye bi aratın istersenizÖncelikle Mune ve oky den özür diliyorum burası yeri değilse,
ahahahha parkunum cok fena yerdeymiş baska bi tane alamaz mısınTam arkada Toto'ya yakın ve aynen seninki gibi pasparlak duruyor:))
Yok kuşum almam aynısını zaten.kocamın sözünü ne zaman dînlemesem bir müsibet geliyo başıma.korktum artık bu adamdan.bir keresinde sandaletime laf edip " akrep yılan sokar bak pikniğe böyle gidilmez " dediydi o gün ayağımı arı soktuahahahha parkunum cok fena yerdeymiş baska bi tane alamaz mısın
Sirkeyi denedim ,malesef geçmedielma sirkesiylemi ovalanıyordu öye bir şey netde var ütü parlaklığına çözüm diye bi aratın isterseniz
yanan yer çok geniş değilse,üstüne incik boncuk dikebilirsin,dantelle kapatabilirsin,etek kısmıysa pile yaptırıp arada kaynatabilirsin.en son çare başka elbise giyebilirsin.Öncelikle Mune ve oky den özür diliyorum burası yeri değilse,