- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.804
-
- Konu Sahibi Spagettisever
Evet ona baktım,beğendim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım Philipsten devam edeceğim. Kalın kumaşları kolay açıyor mu elit? Benimki azur serisiydi artık performans düştü pamuklu pantolonları tam açmıyor kırışıklığı gölge gibi duruyor.Philips azur elite kullanıyorum. 1 yıl oldu alalı.asiri memnunum. Kumaşa göre ısısını kendi ayarlıyor. Kendi veriyor buharını da tavsiye ederim
Çok güzel açıyor.zorlanirsam tuttuğum yerin altinda buhar düğmesi var ekstra buhar veriyorum on numara oluyor. Beko tavsiye etmem annemin ütüsü Beko hiç memnun değil.Evet ona baktım,beğendim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım Philipsten devam edeceğim. Kalın kumaşları kolay açıyor mu elit? Benimki azur serisiydi artık performans düştü pamuklu pantolonları tam açmıyor kırışıklığı gölge gibi duruyor.
Ütü aldınız mı?Evet ona baktım,beğendim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım Philipsten devam edeceğim. Kalın kumaşları kolay açıyor mu elit? Benimki azur serisiydi artık performans düştü pamuklu pantolonları tam açmıyor kırışıklığı gölge gibi duruyor.
Adım. Philips Azur Elit aldım.Ütü aldınız mı?
Güle güle kullanın. Önceki ütünüzü kaç yıl kullanmıştınız? Yeni aldığınız ütüden memnun musunuz?Adım. Philips Azur Elit aldım.
Teşekkür ederim. Önceki üstümde Philips Azurdu. 7 yıl sürekli kullandım. Bundanda çok memnunum. İyi ki Philips markayı değiştirmemişim.Güle güle kullanın. Önceki ütünüzü kaç yıl kullanmıştınız? Yeni aldığınız ütüden memnun musunuz?
7 yıl az bir süre değil. Ütünüzde kireç temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz?Teşekkür ederim. Önceki üstümde Philips Azurdu. 7 yıl sürekli kullandım. Bundanda çok memnunum. İyi ki Philips markayı değiştirmemişim.
Philipsin kendi temizleme sistemi var. Eski üstümde ufak bir düğme vardı. Buhar ayarını sıfıra getirip kireç temizleme düğmesine basıyordum. Tabi bunu ütü sıcakken yapıyoruz. Şimdiki ütümde arka bölümde minik bir kapak var orada birikiyor açıp temizleniyor. Henüz yapmadım. Kireç olmamış daha. Ütünüzde kireç olmamasını istiyorsanız içinde su ile bırakmayın. Kaynamış soğumuş su kullanın. Ketılda kalan suyu biriktirip ütü suyu olarak kullanıyorum ben.7 yıl az bir süre değil. Ütünüzde kireç temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz?
Merhaba şubattan bu yana herhangi bir şikayetiniz oldu mu memnun musunuz yeni ütü alıcam ama karar veremiyorumPhilipsin kendi temizleme sistemi var. Eski üstümde ufak bir düğme vardı. Buhar ayarını sıfıra getirip kireç temizleme düğmesine basıyordum. Tabi bunu ütü sıcakken yapıyoruz. Şimdiki ütümde arka bölümde minik bir kapak var orada birikiyor açıp temizleniyor. Henüz yapmadım. Kireç olmamış daha. Ütünüzde kireç olmamasını istiyorsanız içinde su ile bırakmayın. Kaynamış soğumuş su kullanın. Ketılda kalan suyu biriktirip ütü suyu olarak kullanıyorum ben.
Merhaba yeni ütümden çok maemnunum. Ütü sürem azaldı resmen. Hemen ütülüyor,tüm kırışıklığı açıyor. Resmen jilet gibi ütü yapıyorum.Merhaba şubattan bu yana herhangi bir şikayetiniz oldu mu memnun musunuz yeni ütü alıcam ama karar veremiyorum
Teşekkür ederimMerhaba yeni ütümden çok maemnunum. Ütü sürem azaldı resmen. Hemen ütülüyor,tüm kırışıklığı açıyor. Resmen jilet gibi ütü yapıyorum.
MdfTeşekkür ederim. Önceki üstümde Philips Azurdu. 7 yıl sürekli kullandım. Bundanda çok memnunum. İyi ki Philips markayı değiştirmemişim.
Merhabalar, acil ütü almam lazım hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Tam model veya seri No yazabilirseniz aynısını alayımTeşekkür ederim. Önceki üstümde Philips Azurdu. 7 yıl sürekli kullandım. Bundanda çok memnunum. İyi ki Philips markayı değiştirmemişim.
Philips azur 8000 optimaltempMdf
Merhabalar, acil ütü almam lazım hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Tam model veya seri No yazabilirseniz aynısını alayım
Çok teşekkür ederimPhilips azur 8000 optimaltemp
Kusura bakmayın tekrar soruyorum ama baktım 8000 modelin farklı seri numaraları var, sizdeki hangi seri acaba? Yorumlardan anladığım kadarıyla dikkat edilmesi gereken seri numarasıPhilips azur 8000 optimaltemp
8050 aldım ben en son çıkan o diyeKusura bakmayın tekrar soruyorum ama baktım 8000 modelin farklı seri numaraları var, sizdeki hangi seri acaba? Yorumlardan anladığım kadarıyla dikkat edilmesi gereken seri numarası