ütü masası

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
eski ütü masamı kullanışsız buluyordum ki ayakları kaynak yerlerinden kırıldı.
yenisini alacağız ve almışken gerçekten ütüyü keyifli hale getirecek birşey olsun istiyorum
ütü masası alırken nelere dikkat edeyim?
tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım ben Tefalin ütü masasını aldım tavsiye ederim çok kullanışlı kolları ütülemek için ayrı yeri de var

Ütü masası sevmediğimden onu almamıştım..

Teyzemde ev düzmeye geldiğinde eksiklerime baktı.. bana sordu bende kabul ettim...
Düğün hediyesi olarak ütü dolabımı aldı..

Tam istediğim gibi..
Ütüyü içine saklayabiliyorum..ütülediklerimi yada ütülenecekleri içine koyabiliyorum...

Alıyorsanız 1 kerede en iyisini alın...
Benzerini bulunca resmini koyarım şimdi

Benimki bu model
DOLAPLI-UTU-MASASI__21817705_0.jpg

canım evleneli 8 ay oldu fişini aradım bulamadım ama yanlış hatırlamıyorsam 120 ytl ama değer çok kaliteli

memnunsan onemli olan o canim,fiyati degil..Gule gule kullan insallah..Bakalim ben de bakiniyim bi tefale onumuzdeki aylarda ama alcak sey bitmio yaaaeyvahedigeldismile

yuse büyük şeyler ütülerken bu dolabın kenarlarına geçmiyor mu?
o bakımdan sanki pek kullanışlı olmaz gibi geldi bana
ama görüntüüsü bir ütü masasından 10 kat daha iyi

yuse büyük şeyler ütülerken bu dolabın kenarlarına geçmiyor mu?
o bakımdan sanki pek kullanışlı olmaz gibi geldi bana
ama görüntüüsü bir ütü masasından 10 kat daha iyi

evet çok güzel görüntüsü..
telefon sehbasına benziyor ilk bakışta....

Geçen gün karyola çarşafımı falan ütüledim sorunsuz...normal ütü masası büyüklüğünde zaten :eek:

ya ne bileym bana dolap değil da ayaklı olan daha sempatik geliyo alışmışlıktan olabilir belkm?

dolap çok güzel bence masa ve ütü ortada kalmıyor düzenli bi şekilde duruyor.. ben daha büyük bi dolap yaptırmayı düşünüyorum içine şarzlı süpürgemi elektrikli süpürgemi falan da koyabileceğim büyük bi dolap

X