Ütü Evi

bm0210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
7
0
36
Merhaba,

Anadolu yakasında önümüzdeki aylarda Ütü Evi açmayı planlıyorum. Bu konuda tecrübesi olan yada fikir vermek isteyenler varsa çok sevinirim. "Ev kadınları çamaşırlarını dışarıya vermez" öngörüsünü bende diyorum. Fakat ütü benim için çok yorucu oluyor. Bel ağrısı başta olmak üzere birçok sıkıntı yaratabiliyor. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum..

öncelikle hayırlı uğurlu olsun , allah yardımcınız olsun.
ben ev hanımları vermez gibi düşünmüyorum. çünkü mesela benim eşimin yün kumaş pantolonları var, yine yüzde yüz yün veya pamuk gömlekleri var. evdeki ütü ile bunları ütülemek inanılmaz zor. ütüyü de çok güzel yaparım ama bunları ütülemem nereden baksam 1-2 saatimi alıyor. önce kırışıkları aç, ne kadar açarsan aç yine de düzgün olmuyor, sonra izleri çıkar, onları düzelt filan... çok yorucu. ben bunları kuru temizlemeye veriyorum, makinada yıkanmadığı için değil sadece ve sadece temizlemeden sonra ütüsünü de yaptıkları için :)
ben yakınlarda böyle bir yer olsa kesinlikle faydalanırdım :) inşallah bol kazançlarınız olur

Amin, çok teşekkür ederim. Sizin bu siteminizi okuyunca kesinlikle hak verdim. Günümüz öyle bir hal aldı ki artık "zamanı parayla almak için çabalıyoruz". İnşallah başarılı olurum. "Ütü Evi"'mizi Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde açıcaz inşallah.. Bu işi yapmış yada hala yapan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Ev hanımları lütfen sizde fikirlerinizi bekliyorum. Mesela, ben ütü yapan yerlerde hep erkek görüyorum. Acaba benim durmamın bir artısı olur mu?

Son düzenleme:

ütü evi açtınızmı bende düşünüyorumda yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…