• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
neden yapmışlar yani ne ima ediyorlar çalışmadığını falan mı :D

Ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama korkuluk yapma fikri Raşit'ten çıkmış :KK70:
semihlerin tavuklar tuncaylarin sebzeleri yiyormuş fikir ordan çıktı sonra rasit korkuluk yapalım kuslar falanda gelmesin dedi semihi gören kuş tavuk gelmez zaten falan muhabbetinden çıktı sonra iyice gırgır samata ışte:-)

raşit şu efendi çocuk mu kumral
bayadır izlemiyorum medarötördü sanırım
serkan gelince kim medarötör oldu??
raşit cafeci mi?
evet rasit o serkan ve meral moderatorlugu geri istedi meral oylama yapalım dedi rasitte bizim tarafta oylar bolunmesin ben çekiliyorum o zaman dedi şu an moderator kim belli değildi en son birde rasit bireysel zaten cafeci kalmadı herkes bireysel oldu birtek pınar ve noyan cafeciyiz biz diyor diğerleri bireysel oldu tuncay serkan falanda

Gecmisi okumadim yazildiysa bilmiyorum . Serkan ellenmeden önce evlilik yüzügü takiyordu yeniden iceri girince sonradan dikatimi cekti yüzük yok bilgisi olan varmi?? Iddalasmayla alakalimi? Sürekli takip etmiyorum ben

Vallahi normalde tv 8 de olan seyleri izlemem daha dogrusu acunun programlarini.. ama nasil olduysa ilk baslarda denk geldi baktim.. tabi hergun beklemiyorum oy atmiyorum arada geceleri tekrarina denk gelince bakiyorum ve semih ten yanayim :D yani cocuk zeki :) inatci flan. Eglenceli :) onun disinda bir fikrim yok sahsen :)

tuncay semihe su döktü :KK45: , semihte çaydanlıkta tuncayın peşinden koşuyordu ya neler oluyor yuh artık bir bakayım dedim baya olay var yarışmada

Pınar,kafe grubunun tüm pisliklerini ortaya döktü.tuncayın da semihe söylediği laflar da dikkate alınsın,ütopya tarafsız izlensin vs.dedi.kendilerinin sadece kendi açilarindan olayları,haksız yere aktardıklarinı falan söyledi.tuncaya da biat edildiğini söyledi.halbuki muratı ve digerlerini bununla suçluyorlardı sürekli.pes!!! Daha neler neler..nihayet kafeden birileri gerçekleri itiraf etti!!!!:KK45::KK45:

pınar elendi
neler dedi yahu
ben kaçırmışım izlemedm ya aylardır.
bu pınarlar içeri girince tuncay yüzlerine bakmamış.
pınar da ajanda da tuncay ın ona yazdığı notu okudu ve bundan bana tuğçe ye bi de bi kızı daha söyledi onlara da yazmışsın dedi.orada ki kız da bana yazma beni karıştırma dedi buket miydi unuttum . çok hararetli tartışıyorlardı.
tuncay da '' ben senin yaptığın gibi seni satmıcam '' dedi cevap vermedi

Pınar,kafe grubunun tüm pisliklerini ortaya döktü.tuncayın da semihe söylediği laflar da dikkate alınsın,ütopya tarafsız izlensin vs.dedi.kendilerinin sadece kendi açilarindan olayları,haksız yere aktardıklarinı falan söyledi.tuncaya da biat edildiğini söyledi.halbuki muratı ve digerlerini bununla suçluyorlardı sürekli.pes!!! Daha neler neler..nihayet kafeden birileri gerçekleri itiraf etti!!!!:KK45::KK45:
sen izliyor musun canm en son izlemiyordun??

pınar elendi
neler dedi yahu
ben kaçırmışım izlemedm ya aylardır.
bu pınarlar içeri girince tuncay yüzlerine bakmamış.
pınar da ajanda da tuncay ın ona yazdığı notu okudu ve bundan bana tuğçe ye bi de bi kızı daha söyledi onlara da yazmışsın dedi.orada ki kız da bana yazma beni karıştırma dedi buket miydi unuttum . çok hararetli tartışıyorlardı.
tuncay da '' ben senin yaptığın gibi seni satmıcam '' dedi cevap vermedi

Çünkü verebilecek bir cevabı yok.
Tuğçe,Pınar,Meral ve Selin'e aynı cümlelerle ilan-ı aşk etmiş:KK53: Hepsinin ajandasına aynı şeyleri yazmış.

sen izliyor musun canm en son izlemiyordun??
Gece 12 civarı çıkıyr.bazen gündüz çıkıyor. Yayın saati her gün değişiyor :KK48:izindeyim.bir de geceleri uyunmuyor sıcaktan.baya izleme fırsatım oldu yani.bahadır ve tuncayın ne kadar çirkefleşebildiklerini gördüm.hadu bahadırdan bekliyordum ama tuncay sempatik geliyordu. O da düştü gözümden.halkın desteği arkamda diye o ikisi,noyan,serkan,pınar sürekli karşi tarafa ağır laflar söylediler.tuncay,semihin başına su döktü.sen kimsin tuncay!! Sizi tepeye çıkaran halk indirmesini de bilir;pınara olduğu gibi.
tuncay,yarışma boyunca buket dışında her kızla gönül bağı kurmuş artık olabildiğince.herkese bir şeyler yazmış bekle beni falan demiş.mavi boncuk olayı yani:KK48:pınara da ,seni satmıcam lafını niye diyor.çünkü kız haklı.verecek cevap yok.sen beni sattın ben seni satmıcam demekle olmuyor tuncay.pınarın bütün itiraflarını duyduk.kafenin semihlere yaptıkları bütun haksızlıkları döktü içinde olan biri olarak.tabi bahadır denen,semihi kıskanan kişi,de dahil.panoramada da devam eder pınar.kafe taraftarlari görür umarım.pinarın çıkışı iyice bitirdi onları:KK51:
sen napıyorsun, nişanlılık nasıl gidiyor?:KK45::KK45:

ayy saati değişmiş dün izleme fırsatım oldu..neler olmuş neler.. bak sen şu tunciğin yaptıklarına...

Pınar,çıktıktan sonra Tuncayın ailesini arayıp,evlenmek istiyorum, demiş. Tuncay dedi .Şoook oldumm:KK57::KK57:
Meral demiş meğer.pınar çıktıktan sonra bu konuşmayı yapmıştı .isim vermemiştu.bu yüzden pınar sanmıştım. Az önce programı seslendiren adam meral ,dedi.meğer meral aramış tuncayın annesini abisini evlenmek istiyorum diye.:KK53::KK57:

Back
X