• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih 1 saattir restorantta altar üzerinden algı oluşturmaya çalışıyor.
altar eskiden şöyleymiş böyleymiş.
baktı ki rakip olarak altar sivriliyor. altar a oynamaya başladı semih. grubu biz kurduk falan diyor.daha söyleyeceklerim var ama söyleyemiyorum falan yapıyor semih. milletin içine kurt düşürmeye çalışıyor.

Hanimlar bu hangara kuaför mü giriyor kendileri kuaföre gidemeyeceğine göre yoksa ben mi kaçırdım yada göz yanılgısımı aybüke nin saçlar enseden bariz kısalmış semihle konusuyordu tv8 panoroma da izedim.

Ya kızlar bu gelen mektupta kim elendi? Ben anlamadım.Dün gece izledim sırf meraktan.Kim diskalifiye oldu Türkan mı??

Bende şu aralar iyi olmayan biri varsa oda bana kurre gibi geliyor..
Semihten dolayı kız eskisine nazaran daha çok sinirli..

Bilemedim =/

kurre şımardı zaten semih bey'in kanatlarının altında gözde cariye misali geziniyor. Bi esprisi yok o kızın.Şımardı artık konuşması carlamasından bıktı herkes.Murat ta bakalım ayrılıcam deyip duruyordu sıktılar yani semih ve kurre aşkı.

Semih gitse keşke :KK70:
bugün canlı yayın izledim 1 saat. ve 1 saat boyunca semih altarı almış karşısına altar a oynuyo. sen önceden şöyleydin böyleydin. kendi deyimiyle algı yapıyo. mesela bi tartışmada türkan gitti murat a konuştu diye hemen diyo murat a oynuyosun. kendinden biliyo işi işte sürekli birilerine oynuyo. yalnız o bu değilde semih yarışmadan çıkınca çok ünlü olacak sanıyor, halk ona akın akın koşacak sanıyor ama yandı valla döveceklermiymiş ne.eçen bi arkadaş yazmıştı yarışmacı olarak giren caner döv semih i diskalifiye paranı veririz demişler o derece gözleri dönmüş milletin valla bitti semih

kurre şımardı zaten semih bey'in kanatlarının altında gözde cariye misali geziniyor. Bi esprisi yok o kızın.Şımardı artık konuşması carlamasından bıktı herkes.Murat ta bakalım ayrılıcam deyip duruyordu sıktılar yani semih ve kurre aşkı.

Eskiden keyif alırdım , kurre ile semihi izlerken..
Ama şimdi inan cafe grubunu izlerken daha bi zevkle izliyorum..
Eğleniyorlar vs..

Semihler sürekli karşı tarafı konuşuyor..

Yemekte..
Dışarda..
Sobanın kenarında
İş yaparken vs...

Eskiden keyif alırdım , kurre ile semihi izlerken..
Ama şimdi inan cafe grubunu izlerken daha bi zevkle izliyorum..
Eğleniyorlar vs..

Semihler sürekli karşı tarafı konuşuyor..

Yemekte..
Dışarda..
Sobanın kenarında
İş yaparken vs...

Artık yayın saati de değişti zaten çok ta izlenmiyor sanırım..İyice düştü gözde program

Back
X