- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.181
Yok canim satmadıbende bilmiyorum ki sattı mı acaba ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim satmadıbende bilmiyorum ki sattı mı acaba ?
semih te mask yaptı ya önce 5 bin dedi sonra 3 bine indirdiYok canim satmadı![]()
yok be canım semih şaka yaptı.. faturalar gelmiş..Ya kızlar bu gelen mektupta kim elendi? Ben anlamadım.Dün gece izledim sırf meraktan.Kim diskalifiye oldu Türkan mı??
yok be canım semih şaka yaptı.. faturalar gelmiş..
rica ederim canım bende ilk gördüğümde türkanı değil de kurreyi sanmıştım ama değilmişşşAy offBen de diyorum ne oluyor
çok sağol merakım gitti oh be
![]()
rica ederim canım bende ilk gördüğümde türkanı değil de kurreyi sanmıştım ama değilmişşş
Semih gitse keşkeTürkan bardak falan atmıştı ya dedim herhalde gidiyor:)) Bu Semih az değil ya![]()
yok bardaktan dolayı şaka yapmadı kurre ye küfür etmiş türkan semih in dediğine göre.Türkan bardak falan atmıştı ya dedim herhalde gidiyor:)) Bu Semih az değil ya![]()
Bende şu aralar iyi olmayan biri varsa oda bana kurre gibi geliyor..Bu Türkan'ın psikolejileri bozuldu o bardak nedir ya kaç yaşında kadınsın fırıldak bile belli bir süre sonra duruyor..bu dönemekten bıkmadı.
Bende şu aralar iyi olmayan biri varsa oda bana kurre gibi geliyor..
Semihten dolayı kız eskisine nazaran daha çok sinirli..
Bilemedim =/
Semih gitse keşke![]()
yok bardaktan dolayı şaka yapmadı kurre ye küfür etmiş türkan semih in dediğine göre.
bugün canlı yayın izledim 1 saat. ve 1 saat boyunca semih altarı almış karşısına altar a oynuyo. sen önceden şöyleydin böyleydin. kendi deyimiyle algı yapıyo. mesela bi tartışmada türkan gitti murat a konuştu diye hemen diyo murat a oynuyosun. kendinden biliyo işi işte sürekli birilerine oynuyo. yalnız o bu değilde semih yarışmadan çıkınca çok ünlü olacak sanıyor, halk ona akın akın koşacak sanıyor ama yandı valla döveceklermiymiş ne.eçen bi arkadaş yazmıştı yarışmacı olarak giren caner döv semih i diskalifiye paranı veririz demişler o derece gözleri dönmüş milletin valla bitti semihSemih gitse keşke![]()
kurre şımardı zaten semih bey'in kanatlarının altında gözde cariye misali geziniyor. Bi esprisi yok o kızın.Şımardı artık konuşması carlamasından bıktı herkes.Murat ta bakalım ayrılıcam deyip duruyordu sıktılar yani semih ve kurre aşkı.
Eskiden keyif alırdım , kurre ile semihi izlerken..
Ama şimdi inan cafe grubunu izlerken daha bi zevkle izliyorum..
Eğleniyorlar vs..
Semihler sürekli karşı tarafı konuşuyor..
Yemekte..
Dışarda..
Sobanın kenarında
İş yaparken vs...