Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bi resim var kopyalayamadım..hediye için ısrarcı olmuşlar.. tartışma falan oldu aralarında heralde
Kopyalarsan bakarız canım. Bu arada demekki yol ücretini normalde karşılamıyor Acun medya . Ben karşılıyor zannediyordum. Millet kafayı yemiş onca yol çekilir mi içeride harcadıkları parada cabası

bardaktaki çayı döktü özleme o zaman kimse vurmakla eş değer demedi ama ben bunu anlamıyorum

Zaten semihler ne yaparsa mubah digerleri yaparsa ihanet, sizma, nifak zirvaliklari sanki yarisma stratejileri sadece semih bey icin gecerli, aaa ama helal olsun cocuk koskaca insanlari parmaginda oynatiyor hakkinida yemiyeyim simdi hahaa

Pînar fena hic lafini esirgemiyo

Fide daha ilimli oyle gozlemledim bu aksamki programda

2side serkanlarla kalir
Tuncayla iyi anlastilar, noyan gibi yatmayida seviyolarsa tamamdir buldular gruplarini hayirli olsun ne diyelim.

para türkanda kalmış sanırım.murat istemeyiz diyor...yarın misafir gelcek sanırım ne yapacaklarını konuşuyorlar...kurre türkandan süt istemiş sütlaçlık ,türkan vermemiş...altar ben sağarım akşama dedi :) semih kendini yoracak şeyler yapma diyor
parayı eşit payşaştılar ben canlı yayında izledim herkese 180 tl bölüşüldü

Semih çok büyük hata yaptı bence parayi böluşturdu ve dediki sen artık bireyselsin kasada ortak olmasın dedi ve Türkan bozuldu, şu an sayı olarak diğer grup fazla ve Türkan serkana çok fazla yaklaşmaya başladı diğer gruba geçerse hiç şaşırmam, zamanında özlemin söylediği şeylerin aynısını şu anda Türkan söylüyor kendinin farkında değil, pınar ve fidede serkanlarin grubunu tercih edecekler gibi görünüyor şimdilik, dengeler biraz değişsin bakalım neler oluyor

Pînar fena hic lafini esirgemiyo

Fide daha ilimli oyle gozlemledim bu aksamki programda

2side serkanlarla kalir
Tuncayla iyi anlastilar, noyan gibi yatmayida seviyolarsa tamamdir buldular gruplarini hayirli olsun ne diyelim.
dün pınar çatır çatır konuştu türkanla..aferim ona.bencede ikisinde serkanlarla daha çok vakit geçiriyor...bide mesela noyan ve hayrettin gibi değiller...dedikodu olduğu an çıkıyorlar hemen ortamdan...o yönlerini sevdim..hayrettin bi oraya bi oraya laf taşıyordu..noyanda iyi dedikodu yapıyordu...fide daha samimi geldi...inş kalır ve semihlere geçer

İnşallah kalır semihlere geçer ve kurre nin elinden Semih i alır ahahaha.(ifade yapamıyorum başa geliyor o yüzden gülme efekti veriyorum:))

Ben dün izleyemedim kızlar dışardaydım son 10 dk izleyebildim. Hafta sonu eksiğimi netten tamamlarım ahahah

Ben dün izleyemedim kızlar dışardaydım son 10 dk izleyebildim. Hafta sonu eksiğimi netten tamamlarım ahahah
türkanın ayrılışını gösterdiler..artık kilit isim benim diyordu serkana...kızların gelişi vs. gösterildi ve pınarı türkanla çatır çatır konuşması. :))özet olarak

Bu arada abidin kurreyi kopege benzetmis facede okudum
Bu bi sacmaliktir
Agzinida bozmaya basladi kisiligini zaten bozmustu.
Kizla ne alip veremedigi var

Dün Serkanın karısı geldi gördünüzmü kızlar..
Bu arada Türkanın ayrılışı da hikaye gibi geldi. ayrıldım diyor ama biri abla yapma etme dese hemen dönecek gibi bir hali vardı..

Bu arada abidin kurreyi kopege benzetmis facede okudum
Bu bi sacmaliktir
Agzinida bozmaya basladi kisiligini zaten bozmustu.
Kizla ne alip veremedigi var
z2Ma3B.jpg
şuna benzetmiş diye okudum..anca yatıyor geldi geleli yaptığı bişeyde yok..inci yemek hazırlıyor oda yiyor...sosisli yaptı bi dönem çok şükür satamadıda

Back
X