• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
noyan zaten girmeden önce semihlere yakınlığını belirttiğini konseyde söyledi öncesinde serkanla tuncaya da söylemiş şimdi fikrim değişti sizden soğudum dedi semihte uyanıklık yaptı yine noyan orda bi grup seçmek zorunda bırakıldı serkanların grubu seçti

semih önceki günlerde noyan argo konuşuyo grubu kötü duruma düşürebilir gibi birşey söyledi bunun dışında başka bi nedeni var mıydı bilmiyorum
hayrettine yakın davrandılar yoksa o da güvenilir değildi onlar için ki geçmişte serkanları tuttuğunu semihe söyledi misaifrlerden önce
noyan da anlamıştır durumu
yakın davrandığı halde hayrettini korumaya aldılar soğuması normal
ben olsam ben de soğurum
semih te direk söyledi zaten ikisinin yanlarına geldiğini o da açıklama yapmak durumunda kaldı bence kalırsam serkanlarla olurum diye
semihin birşey söylemesine de gerek yoktu çocuk kalırsa zaten serkanları seçerdi doğal olarak semihler onu korumadı çünkü

bence eleme sisteminde sorun var
girer girmez grup seçmek durumunda bırakılıyolar
sadece halk oylaması olsa bi süre free takılırlar sonra grup seçerler

yarışmanın orjinali 15 kişiyle devam ediyo ama bunlar 11 kişi olacak
formatı kafalarına göre uygulamaları çok saçma
ben olsam dışardan 5 yeni yarışmacı sokardım dengeler çok farklı olurdu o zaman 3. grup kurulurdu ve kendi grubundan memnun olmayanlar insanlar o gruba geçerdi ya da tek takılırdı
bu şekilde sıkıcı geliyo bana artık
iki grupta kendi içinde sorun yaşıyo ama ayrılamıyolar oylama yüzünden

katılıyorum çoğu düşüncene reyting yüzünden sürekli değişikliğe gidiliyor bu da yarışmanın güvenirliğini düşürüyor yarışmayı baya yakondan takip ediyorsun :)
türkanın sürekli herkese senin adını yazdırmayacağım dediğini farkettin mi?
özlemi sevmeyipte türkanı sevenler acaba türkanın ne kadar çok yalan söylediğini sürekli insanlar yüzüne karşı çok güzel şeyler söylediğini ama arkasından çok ağır konuştuğunu farketmiyorlar mı sence?
altarla semihi aynı anda sevenler nasıl başarıyorlar sence bunu? çünkü semih altara sahibiymiş gibi davranıyor
bu konulardaki düşünceni de merak ettim açıkçası simon simon

Ben Noyanı beğendim doğrusu.Ütopyaya girmeden önce daha farklı biri düşünmüştüm ama gayet dolu ve aklı başında geldi. bu arada nasıl oy kullanılıyor bilen varmı ütopya sitesinde bişey bulamadım
noyan her cümlenin sonuna tamam mı anladın mı diyor bu bana itici gelmişti. bir de konuşurken sallanıyo sanki içmişte gelmiş gibi. ama dün türkan a nasıl cevaplar verdi. e çocuk haklı. sözleşmeli işçi mi alıyorsun a koptum. ama hayrettine de üzüldüm şimdi boynu bükük kaldı. tuncayların takımı sevmiyorum eski olaylardan dolayı. ayrıca noyan içinde olmadığı bir oyunda olduğu da doğru. kim isterki piyon olmayı. destekleyenler kendilerini bi yerine koysun bence. semih te iyi bozuldu.

katılıyorum çoğu düşüncene reyting yüzünden sürekli değişikliğe gidiliyor bu da yarışmanın güvenirliğini düşürüyor yarışmayı baya yakondan takip ediyorsun :)
türkanın sürekli herkese senin adını yazdırmayacağım dediğini farkettin mi?
özlemi sevmeyipte türkanı sevenler acaba türkanın ne kadar çok yalan söylediğini sürekli insanlar yüzüne karşı çok güzel şeyler söylediğini ama arkasından çok ağır konuştuğunu farketmiyorlar mı sence?
altarla semihi aynı anda sevenler nasıl başarıyorlar sence bunu? çünkü semih altara sahibiymiş gibi davranıyor
bu konulardaki düşünceni de merak ettim açıkçası simon simon

evet takip ediyodum ama artık bakamıcam çok fazla yoğun bi döneme girdim çünkü
rejinin de olaylara müdahale ettiğini düşünüyorum o yüzden soğudum. ilk başladığı haftalarda yarışma çok doğaldı. şimdi gerçek mi yoksa senaryo mu diye düşünmeye başladım :KK48:
türkn konusunda katılıyorum
ben onun ciddi mi konuştuğunu yoksa strateji mi yaptığını anlamıyorum
heralde yazılmamak için herkese öyle diyo
ama özlem onda daha kötü bence çünkü gittiği her yeri karıştırıyo
geçen de serkan ve tuncayla konuşuyodu ufaktan inciyi gruptan gönderelim havasındaydı
onlara da işliyo yavaş yavaş
dağlar gelmiş bağdakini kovuyo gibi bi durum bu
bi de sürekli kavga eder tonda konuşmasından dolayı özlemi izlemeyi sevmiyorum
sürekli gerginlik yaratıyo
türkan arada sinirli oluyo mesela normalde sakin
yoksa türkan çok tutarsız herkese başka birşey diyo sonra da demedim diyo

ordaki herkes bi tuhaf zaten o yüzden mükemmel karakterde birini aramak saçma
bu arada ben altar ve semihi aynı anda seviyorum
beni eğlendiriyolar
altar da baya espriler yapıyo semihle birlikte
ben zaten eğlence için izliyorum çalışıp tahta kesen insanları görmek bana zevk vermiyo
yani semihi başından beri izliyorum ve uslubu genel olarak hep aynıydı o yüzden benim için sorun yok
altar kullanıldığı düşünüyo kendini kullandırtmasın
semihin üslubunu en başından beri biliyodu kendisi o tarafa geçti

oylama başlamış tabiki noyana oy verdim. Utopyayı açayım dedim netten yine semih dedikodu yapıyodu pardon strateji(!). her açtığımda böyle bu çocuk yüreği tükenir insanın yazık. devamlı kısık sesle birilerine bişeyler söylüyo nasıl bu çocuğu destekliyolar aklım almıyo

oylama başlamış tabiki noyana oy verdim. Utopyayı açayım dedim netten yine semih dedikodu yapıyodu pardon strateji(!). her açtığımda böyle bu çocuk yüreği tükenir insanın yazık. devamlı kısık sesle birilerine bişeyler söylüyo nasıl bu çocuğu destekliyolar aklım almıyo
Aylık paket mi aldınız?

aynen canım ne zaman açsam kurre cafede semih le kikirdiyo. bi kahvaltıyı ya hazırlıyo ya hazırlamıyo. kurre nin yüzünü sitede bi sen bi de ben gördük sanırım. şapırdatmaları falan da demştin:KK48::KK48:

:KK48: kurre yemek yemesin gözler önünde ya:KK53: ama bu aralar pek denk gelmiyorum yemek yerlerken. bu arada oyumu hayriye vermeyi düşünüyorum.Noyan oynuyor gibi geldi.Bir de ben sevemedim nedense.Giyim tarzını da beğenmedim.Kazak pantolon mont küçücük gelmiş üstüne:KK53:

:KK48: kurre yemek yemesin gözler önünde ya:KK53: ama bu aralar pek denk gelmiyorum yemek yerlerken. bu arada oyumu hayriye vermeyi düşünüyorum.Noyan oynuyor gibi geldi.Bir de ben sevemedim nedense.Giyim tarzını da beğenmedim.Kazak pantolon mont küçücük gelmiş üstüne:KK53:
evet bende denk gelmiyorm çok izlemiyorum. aslında bu hafta baya izledim ama semihlerin cafeyi açmıyordum.bende hayriye vermek istiyorum hala kararsızm ya hiç kullanmıcam ya da hayriye. hayriyede güven olmuyor

evet bende denk gelmiyorm çok izlemiyorum. aslında bu hafta baya izledim ama semihlerin cafeyi açmıyordum.bende hayriye vermek istiyorum hala kararsızm ya hiç kullanmıcam ya da hayriye. hayriyede güven olmuyor

ben kullandım canım az önce oyumu hayri ye verdim gitti.ama sanki noyan kalacak gibi geliyor.

ben kullandım canım az önce oyumu hayri ye verdim gitti.ama sanki noyan kalacak gibi geliyor.
yok bence semih taraftarı çoktur hayri kalır. ama acun medya reyting için noyan ı bırakabilir. anti semihçilerde çoğalmış ütopya sitesinde gördüm baya noyancıda var

yok bence semih taraftarı çoktur hayri kalır. ama acun medya reyting için noyan ı bırakabilir. anti semihçilerde çoğalmış ütopya sitesinde gördüm baya noyancıda var

evet bende o yüzden noyan kalır diyorum herkes noyan a verdim oyumu yazmış.

Semih ococugun elemesını sağladı ya ordan ve ılk yatak mevzusundan kıl olmuştum ona..

Ama zamanla sempatı duymadım degıl..semıh olmasa oranın rengı olmaz..fakat çok zeki ve hesabını yapıp gelmiş biri..

Kurre ıle de yalandan yakınlasıyor bence..o kızda ne bulur ki bi insan..

Neyse velhasıl kelam semıhı tutar oldum bende sanki..dıgerleri pasıf oldugundan

Bırde bu ıkı çocuğun gelmesı yarışmayı hareketlendırdı..son 4gundur zevkle izliyorum

Semih ococugun elemesını sağladı ya ordan ve ılk yatak mevzusundan kıl olmuştum ona..

Ama zamanla sempatı duymadım degıl..semıh olmasa oranın rengı olmaz..fakat çok zeki ve hesabını yapıp gelmiş biri..

Kurre ıle de yalandan yakınlasıyor bence..o kızda ne bulur ki bi insan..

Neyse velhasıl kelam semıhı tutar oldum bende sanki..dıgerleri pasıf oldugundan

Kurre de ne bulduğunu ben de bilemiyorum.Ama yılbaşı bölümünde yeni yıla girerken Kurre herkese normal sarıldı ama semih i bir içten öptü ki bence Kurre Semih i seviyor ama Semih in sevdiğini düşünmüyorum.

Semih Noyan ilk geldiğinde karşısına geçmişti açık açık "ben burda iş yapmam, ben plan yaparım,görevim bu" demişti,
O zaman diğer grupta da plan yapacak biri olsun, madem normal bir şey.
Noyan çok genç ama akıllı bir çocuk, Semih'in karşısına çıkartılacak strateji yapıcı kişi olabilir bence..Sinirleri sağlam biri olmalı :)

Back
X