• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Dün gece 11 gibi Cafe'de abidin Serkan ve Tuncay Semih lerle gayet medeni bir şekilde biz şunu yazarsak siz şunu yazarsanız gibi keyiflice bir konuşmaları vardı anlam veremedim ne alaka birleşme olmaz zaten oylamada ayrılırız gibi aynı şeyleri konuşuyorlardı detayı bilen var mı sonra uyudum ben

Selam kızlar:KK54:

Ay dün ki bölüme sinir oldum ya.Serkan bey pizzayı yemedi gurur yaptı.Pirzolayı duyunca gururdan eser kalmadı:KK70: Abidin zaten nerede işine gelen yemek varsa orada tıkınıyor uyanık:KK53:

Helena Helena Semih e aynen koptum ya İnci garibim bir şeyler söylüyor kendini paraladı.Semih şarkı söylüyor:KK70:

Çok güzeldi evet canm ne pirzolası canlı yayında mı TV'de mi tv de görmedim ben

Yuppi

Mert varsa onu seçelim ahahah. Hatırladım canm o kelimeyi duymadım bende diyorum bunlar neden Cafe'de şimdi oldu

Ben de bu aralar tv den takip ediyorum sadece.Gamze Semihlere geçecek kendisini kurtarmak için bence.Yarın oylama başlıyormuş yeni gelecek yarışmacı için.Adayları merak ettim valla.

yalnız tv8 olayları çok yanlı gösteriyo sanki
inci ve semih kavgasında incinin yaptıkları söyledikleri vs hiç gösterilmezken semih sürekli gerilimi tırmandıran kişi gibi görünüyo
bence canlı yayınları izleyin

inci ve semih kavgasında incinin yaptıkları söyledikleri vs hiç gösterilmezken semih sürekli gerilimi tırmandıran kişi gibi görünüyo

Kesinlikle çok yanlı bir yayındı bugün.
İnci'nin hakaretleri hiç yayınlanmadı.
Canlı yayını izlemesem Semihlerin grubuna düşman olurdum.

resmen semihlerin grubu kötü gösterilmeye çalışılıyo
semih sürekli kişileri tahrik eden plan yapan hiçbir iş yapmayan biri gibi gösteriliyo
sadece tvden izlesem direk serkanların grubu tutardım heralde
bu kadar da olmaz ya
incinin kurreye söylediği şeyler önceden de yayınlanmadı
ama çağdaşın küfürlerini bi güzel yayınlamışlardı
inci torpilli filan mı ben anlamadım
semihe boynuz işareti yaptı semih hanım dedi sen etek giy dedi bi sürü tahrik edici söz söyledi
bunların biri bile yayınlamayarak semih durup dururken inciye sataşıyo gibi kızı mağdur göstermeye çalışıyolar

semihler seviliyo diye bu tarz yayınlarla karalamaya çalışıyolar
acunun kanalına böyle birşeyi hiç yakıştıramadım

Ben de bu aralar tv den takip ediyorum sadece.Gamze Semihlere geçecek kendisini kurtarmak için bence.Yarın oylama başlıyormuş yeni gelecek yarışmacı için.Adayları merak ettim valla.
gmze geçer ama şöyle geçer sadece oylamada. yemesi içmesi tabiki kendi grubuyla olur tuncay ı asla bırakmaz. kendini kurtarmak için mecbur. neticede bu ay kalabilenlere 10 bin yatıyormuş ya.

daha önce de oylama yapıldığı akşamda inci kurre ye saldırmıştı ama göstermemişlerdi. canlı yayında bende izledim boynuzlu diye k.çını yırttı.bence mert de etkilenmesin kurre nin ailesi de üzülmesin diyede vermiyor olabilirler

daha önce de oylama yapıldığı akşamda inci kurre ye saldırmıştı ama göstermemişlerdi. canlı yayında bende izledim boynuzlu diye k.çını yırttı.bence mert de etkilenmesin kurre nin ailesi de üzülmesin diyede vermiyor olabilirler

yok canım ya resmen incileri tutuyolar bence.
öyle bi amaçları olsa o görüntülerin hiçbirini koymazlar.
ayrıca çağdaşın görüntüleri şiddet ve küfür içeriyodu. hassasiyet gösterilse buna gösterilir ki bu tarz yarışmalar öyle aileyi filan takmaz reytinge bakar.
bunlar resmen semihi kötülemeye onu sürekli birini tahrik eden kişi olarak göstermeye çalışıyolar. inciyi izleyen masum zavallı bi kız sanacak.

canlı yayınları görmeyip sadece tvden izleyenler de diğer grubu tutmaya başlasın rekabet olsun diye yapıyolar.
şu an çoğu kişi semihleri tutuyo çünkü

yok canım ya resmen incileri tutuyolar bence.
öyle bi amaçları olsa o görüntülerin hiçbirini koymazlar.
ayrıca çağdaşın görüntüleri şiddet ve küfür içeriyodu. hassasiyet gösterilse buna gösterilir ki bu tarz yarışmalar öyle aileyi filan takmaz reytinge bakar.
bunlar resmen semihi kötülemeye onu sürekli birini tahrik eden kişi olarak göstermeye çalışıyolar. inciyi izleyen masum zavallı bi kız sanacak.

canlı yayınları görmeyip sadece tvden izleyenler de diğer grubu tutmaya başlasın rekabet olsun diye yapıyolar.
şu an çoğu kişi semihleri tutuyo çünkü
acun a bende yakıştıramadm doğrusu. gizli gizli inek değiştirmesini hiç unutamıyorum zaten acun un:KK70:

evet 3 kişiden 2 sini seçecekmişiz yarın oylama başlıyor:KK73:
kaçta başlyor canm ben bi türlü göremiyorum o oylama kısmını. yarışmacılara verdiğimizde de. ama oylama günü kurcalamadm hiç siteyi. acaba oylama olunca mı açılıyor o bölme. nereden göreceğim yaa

Back
X