- 16 Eylül 2015
- 29
- 7
- 86
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.061
Semih kazanacak bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bora küçük kim?Semih dokunulmazlıktan düştü semihçiler.Zaten onun gazetelerini binlerce alan tek kisi Bora Küçük'tü.O almayacağını söyledikten sonraki ilk dokunulmazlıkta düştü Semih.Kurre'yi göndereceğini söylerken Kurre kendisini göndermese bari.(Kurre potada Semih'e oy atmış.)
iyide adam neden o kadar gazete alıyor derdi ne yani anlamadm ? tv8 neden dava açıyor ki para kazanıyor işte.Bir Semih sponsoru 20.000 gazete falan semihe bir o kadar da murat ve dilaya gazete alıyordu ama çok tepki aldı tv8 adama dava açmış o da artık almayacağım o kadar gazete dedi şimdi de semihcilerin etekleri tutuştu.Adam almayacağını söyledi Semih dokunulmazlığı kaybetti.Şimdi bir semihçi yazmış ki "Biz şimdi gazete alsak Semih eğer birinci olursa bize gazete paralarını geri ödese" falan.İyice saçmaladı bunlar tembel reisleri düşünce.
şaka maka kurre 1. oluyormuşKesinlikle.Semih bugün destekçilerinden gelen selam listelerini çöpe atmıs.Adam destekleyenlerine değer bile vermiyor görüyoruz.Tabii dokunulmazlıktan düştü ya destekçilerine de kinlenmistir şimdi kötü adam.İnsanlar o selam listelerini hazırlarken ne kadar uğraşıyor özeniyor kim bilir.Adamın kendinden başka kimseyi düşündügü yok ki.Ama dur bakalım ilahi adaleti görüyoruz.İkinci dokunulmazlığı da kazanamamış Semihçik.Tuncay ve Kurre aldı ikincisini de,bugün izleyeceğiz.Semih Kurre'yi göndermeye çalışırken sanırım kendi gidecek,yazık.Tuncay ve Kurre veya Serkan ve Tuncay ikilisi finalde olacak gibi geliyor bana.Semihçilere söylüyorum,toparlanın reisiniz elden gidecek kaşla göz arasında yoksa.Büyük bir atak yapmalısınız.Tabii selam listenizi çöpe atan bir adama oy atmayı kabullenebiliyorsanız!!!!
Haklısın canım.ben de Semihi destekliyorum. O kazansın istiyorum ama pek sanmıyorum. Hayırlısı artıkDestekleyecek sempati duyacak kimseyi bulamadığım icin cok merakla izleyemiyorum ama boyle tatil dolayisiyla bozulan uyku duzeninde gece otururken güzel vakit öldüruyo :)
Semih 36.34% (2,322 Oylar)
Tuncay 21.27% (1,359 Oylar)
Kurretülayn 19.13% (1,222 Oylar)
Serkan 12.29% (785 Oylar)
Murat 6.1% (390 Oylar)
Altar 4.87% (311 Oylar)
Bu kıyağımı da unutmayın ...
Yaaaaaltar elendi altar....
Murat da gitti..elendiler ama hala gazete satislari devam edio şaka gibi..Aşırı şaibeli bir yarismaYaaaaama hep muratın adi var.resmi var gözü yaşlı
![]()
Bugün murat yarın Altar diye biliyordum ben..bende yarışma basindan beri Murat'ın o Sandığı sürüklemesini 4 gözle bekliyorumBu akşam Altar eleniyor, ütopyanın yarısını yolladı, sonunda onu eleyebilecekler
Murat eninde sonunda elenecekte, bu akşam elenmesini isterdim![]()
Bugün kım dokunulmazYarın da Semih dokunulmaz olacak potada Tuncay Serkan Altar ve giden Altar olacak.
Semih ve Kurre dokunulmaz bugün de.Bugün kım dokunulmaz