• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih dokunulmazlıktan düştü semihçiler.Zaten onun gazetelerini binlerce alan tek kisi Bora Küçük'tü.O almayacağını söyledikten sonraki ilk dokunulmazlıkta düştü Semih.Kurre'yi göndereceğini söylerken Kurre kendisini göndermese bari.(Kurre potada Semih'e oy atmış.)
bora küçük kim?

Bir Semih sponsoru 20.000 gazete falan semihe bir o kadar da murat ve dilaya gazete alıyordu ama çok tepki aldı tv8 adama dava açmış o da artık almayacağım o kadar gazete dedi şimdi de semihcilerin etekleri tutuştu.Adam almayacağını söyledi Semih dokunulmazlığı kaybetti.Şimdi bir semihçi yazmış ki "Biz şimdi gazete alsak Semih eğer birinci olursa bize gazete paralarını geri ödese" falan.İyice saçmaladı bunlar tembel reisleri düşünce.
iyide adam neden o kadar gazete alıyor derdi ne yani anlamadm ? tv8 neden dava açıyor ki para kazanıyor işte. :KK70:
bu bilgiler nerden ??

Kesinlikle.Semih bugün destekçilerinden gelen selam listelerini çöpe atmıs.Adam destekleyenlerine değer bile vermiyor görüyoruz.Tabii dokunulmazlıktan düştü ya destekçilerine de kinlenmistir şimdi kötü adam.İnsanlar o selam listelerini hazırlarken ne kadar uğraşıyor özeniyor kim bilir.Adamın kendinden başka kimseyi düşündügü yok ki.Ama dur bakalım ilahi adaleti görüyoruz.İkinci dokunulmazlığı da kazanamamış Semihçik.Tuncay ve Kurre aldı ikincisini de,bugün izleyeceğiz.Semih Kurre'yi göndermeye çalışırken sanırım kendi gidecek,yazık.Tuncay ve Kurre veya Serkan ve Tuncay ikilisi finalde olacak gibi geliyor bana.Semihçilere söylüyorum,toparlanın reisiniz elden gidecek kaşla göz arasında yoksa.Büyük bir atak yapmalısınız.Tabii selam listenizi çöpe atan bir adama oy atmayı kabullenebiliyorsanız!!!!
şaka maka kurre 1. oluyormuş :D
noldu onlar geri barıştı mı acaba semih le?
semih ne diyor dokunulmazlık alamayıpta kurre nin almasına

Destekleyecek sempati duyacak kimseyi bulamadığım icin cok merakla izleyemiyorum ama boyle tatil dolayisiyla bozulan uyku duzeninde gece otururken güzel vakit öldüruyo :)
Haklısın canım.ben de Semihi destekliyorum. O kazansın istiyorum ama pek sanmıyorum. Hayırlısı artık :KK51: ben de yazın çok izledimm .başından beri takip ediyorum. Karşı tarafın ikiyüzlü vs.halleri beni daha da itti diğer tarafa.aman bitsin. Yenisini hayatta izlemem.:KK48:

Bayağıdır bakmıyordum bu topiğe.
Artık yarışmanın sonu..Kim kazanırsa çok umrumda olmayacak ama Semih Kazanmasın yaaa..Daha hiç bir yarışmada benim tuttuğum adamların kazanmışlığıı yok...Hele Turabiyle iki kere fiyaskoooo

Bugün ki dokunulmazlık alanlar Kurre İle Semih diyorlar bakalım doğru mu ? Murat'ın elendiği de yazıyor ayrıca. Ben de Semih'in birinci olmasını istiyorum ama bakalım.

Semih 36.34% (2,322 Oylar)

Tuncay 21.27% (1,359 Oylar)

Kurretülayn 19.13% (1,222 Oylar)

Serkan 12.29% (785 Oylar)

Murat 6.1% (390 Oylar)

Altar 4.87% (311 Oylar)

Bu kıyağımı da unutmayın ...

Bu akşam Altar eleniyor, ütopyanın yarısını yolladı, sonunda onu eleyebilecekler:-)
Murat eninde sonunda elenecekte, bu akşam elenmesini isterdim:KK51:

Bugün murat yarın Altar gidiyormus...Murat gitti diye mangal partisi verecem o derece negatifim ..Acun'un en komik projelerinden biri utopya adıyla alakası yok..Semih kazanmaya asla hakketmiyor. .. inş kazanmaz..Yarışma boyunca dedikodu yapti uyudu kizin duygularıyla oynadi algı yapti. .utopyasi böyle olan biri kesinlikle kazanmamli. ..Murat gitti diye de asiri mutluyum inş tuncay ya da serkan birinci olur..Semih finale bile kalmaz..Bahadır gidince daha bir gosterdi kalbini kötü kahkasini. .

Bu akşam Altar eleniyor, ütopyanın yarısını yolladı, sonunda onu eleyebilecekler:-)
Murat eninde sonunda elenecekte, bu akşam elenmesini isterdim:KK51:
Bugün murat yarın Altar diye biliyordum ben..bende yarışma basindan beri Murat'ın o Sandığı sürüklemesini 4 gözle bekliyorum

Yarın da Semih dokunulmaz olacak potada Tuncay Serkan Altar ve giden Altar olacak.

Back
X