- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #8.961
Şok oldumm#ütopya #meral Kedicik çıktı. >>> https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FIh1Z-fis6w… arkadaşlar twitter da böyle haber çıkmış meral ile ilgili

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şok oldumm#ütopya #meral Kedicik çıktı. >>> https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FIh1Z-fis6w… arkadaşlar twitter da böyle haber çıkmış meral ile ilgili
Keske semihinde mast...videolarini paylassaydin izlemeyenler olmustur..hani birde aslanli yolda semih kurreyi tasimis falan birazda onlardan bahsetseydin keske..semihte fransada bir kiza tacizde bulunmus sinir disi etmisler kacmis..bu haberler ne kadar dogru bilemeyiz tabi..semihinde onlardan kalir yani yokkTuncayın hamile sevgilisi olduğunu ütopyaya girdikten sonra ise Tuğçe aşık olup ardayla mektup gonderdigini daha sonra da gamzeye aşık olup gamze elendikten sonra kulagina seni seviyorum dediğinni buda yetmezmiş gibi sabahlara kadar pınarla oturdugunu biliyormusunuz
incinin başlarda tezcandan hoşlandigini Tezcan in ise panaromada gamüzeye olan duygularını açikladigini Biliyormusunuz
Tuncayın ve abidinin el hareket lerinI
harunun halka piç dediğini
meralın aslında adnan Oktar kedicigi olduğunu
buket in oynadığı +18 öğrenci evi dizisini
Furkan kurrenin üzerine oynadığıında abidinin semih e biz böyle bişeye izin vermeyiz deyip furkanı desteklediğini
semihin olayın ise dikkat ederseniz sesr yok çünkü artık pil uyarısı geldiğinde ses kesiliyor ve Semih pilinin kablosunu düzeltiğini
Biliyormusunuz
ayrıca semihin babasının kurrenin için gelinim sayılır dediğini kurrenin babasının ise twitter da ikisinin videosunu favladigini Biliyormusunuz
CAFEHEPYERDE
15-0
KEVGIRLER SIZI
Cnmm deli gibi temizlik yaptim yaa..hic giremdimASSELL87 nerelerdesn bugün hiç gelmediiiiin
Aynen cnm ya cok.sasirdim bnde yazilanlara. bu kadar da fanlik olmaz yaburada herkes hem semihçiler hemde cafe grubunu tutanlar saygılı bir biçimde tatlı atışmalarla destekliyorlardı kendi gruplarını.Birisi bence ortalığı fena karıştırıyor.![]()
Off ya keske hemen izleyebilsem ..sen bilgilendir bizi aybukede valla agzina geleni soyluyor valla kurre bu lafin altindan zor kalkarBugün Cafe için çok güzel bir gündü .Mantı etkinlikleri çok güzel geçti. Semihlerin grubu içinse iyi bir gün değildi Aybüke ve Kurre birbirine girdi .Aybüke Kurre'ye ''Ben senin gibi sevgililerimi aldatmadım'' dedi.
Rica ederim canim güvenli bi site alışveriş yapmisligimda varTeşekkür ederim canım. Yarışmacıların ürünlerini de alabiliyoruz yani baya değişik bir uygulama ve yarışma olmuş ama güzel yani.
yoo bence gayet iyi canımatışmasına lafım yok zaten canım ama çok boş konuşuyor gereksiz insan misali bakalım onun akıbeti nasıl olacak merak ettim şimdi
harun a dedi benlik durum yok onlar kabul etmiyor falan diye(kendi grubu için)Bende başka bir sayfada Suzan Avcı'nın torunu olduğunu okumuştum amayazılan herşey gerçek mi değil mi bilmemiz mümkün değil . Murat olayına gelince Harun ondan izin istemiş önce vermiş sonra Kurre'nin kışkırtmasıyla gidip çitleri kırmış .
google 'a Aybüke kurre tartışması video diye yazarsan çıkıyorOff ya keske hemen izleyebilsem ..sen bilgilendir bizi aybukede valla agzina geleni soyluyor valla kurre bu lafin altindan zor kalkar
ben bizzat baktım canmHarun semihe oy verenlere küfür etmiş bizzat kendim duymadim ama biri söyledi küfür emiş diye...
fanlık olsa bile burada birbirimize saygılı olmalıyızAynen cnm ya cok.sasirdim bnde yazilanlara. bu kadar da fanlik olmaz ya
neeeeeeeeeBugün Cafe için çok güzel bir gündü .Mantı etkinlikleri çok güzel geçti. Semihlerin grubu içinse iyi bir gün değildi Aybüke ve Kurre birbirine girdi .Aybüke Kurre'ye ''Ben senin gibi sevgililerimi aldatmadım'' dedi.
kedicik yazıyor ama video da gayet güzel spikerlik yapıyor#ütopya #meral Kedicik çıktı. >>> https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FIh1Z-fis6w… arkadaşlar twitter da böyle haber çıkmış meral ile ilgili
ben izledm ama pek anlamadm ahahahCafe grubu altarı yazacakmış akşam şifreli konuşmuşlar seminlerde harunu yazacaklara yada hem harun hem buket
Altar elenmesinde kim ne yaparsa yapsin[/QUOTE]E="Helena, post: 40331034, member: 316907"]ben izledm ama pek anlamadm ahahah