- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
inci yle tezcan ı mi =)
Yok hayır hani incinin bir kız arkadaşı varya, kızın adını unuttum ya..
Tezcana sarılıyordu hani..
Uzun boylu, zayıf biri..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inci yle tezcan ı mi =)
Gamze'yi diyorsun.Yok hayır hani incinin bir kız arkadaşı varya, kızın adını unuttum ya..
Uzun boylu, zayıf biri..
gamze ee ne olmuş anlamadmYok hayır hani incinin bir kız arkadaşı varya, kızın adını unuttum ya..
Uzun boylu, zayıf biri..
Tezcanla yakışıyor diyorlardı , bence yakışmıyorlar diyorum..gamze ee ne olmuş anlamadm
Gamze'yi diyorsun.
yok canım yorumu var artık. semihler in takıma gıcık oluyor. laf söylüyor hep grupta dedikodulara dahil oluyor. hatta altar la aynı yaştayız ama bi bbenm olgunluğuma bakın bi de ona dedi ezdi çocuğu 1 hafta önce pislik. tabi kendi grubu içinde.İnci bence çocuğa artık yaza yaza sonunda samimiyet kurmayı başardı. Diğer kızlara da baştan söyledi ki sınırı çeksin, kimse Tezcan'a yazamasın.
Tezcan da zaten alıp köşeye koysan da fark etmeyecek gibi bir duruş sergiliyor. Olaylar hakkında bir yorumu var mı yoksa tesadüfen mi karşı grupta kaldı belli değil.
Mesleği ne bilmiyorum ama "buradan bana da rol çıkar ya, kıvanç tatlutuğdan ne eksiğim var, bunlar ne için birbirini yiyor yine hımpfff" diyor gibi içinden.
evde en yakışan diye sorarsan o olabilir bence ikiside uzun tipleri iyi gibi. ama tezcan robot gibi konuşuyo ya. ilk gördüğümde hımm fena değil demiştim ama hiçte değil çok itici bi insan.Tezcanla yakışıyor diyorlardı , bence yakışmıyorlar diyorum..
evde en yakışan diye sorarsan o olabilir bence ikiside uzun tipleri iyi gibi. ama tezcan robot gibi konuşuyo ya. ilk gördüğümde hımm fena değil demiştim ama hiçte değil çok itici bi insan.
bende bilmiyorum valla. =)Ben onların grubunu hiç sevmiyorum
Bugün ki bölümü izleyemedim gece tekrarına bakıp izliycem bakalım neler olmuş..
Bu yarışmada ödül ne ben onu bilmiyorum..
kızlar netten boş zamanlarımda ızlıyorum bu gereksız yarısmayı![]()
gereksız ama butun bolumlerını ızledımBen daha çok yemek yaparken yada yerken denk geliyor. Haber izlemek istemeyince bir tek bu yarışma var diye açıyordum sardı artık her gün izliyorum. Yakında canlı yayını da izleyeceğim bu gidişle.
Ya öyle deme sörüm bence sarıyorkızlar netten boş zamanlarımda ızlıyorum bu gereksız yarısmayı![]()
Gece 12 den sonra oluyor hep ben hiç gündüz izlemedim zaten hep gece izledim =)bende bilmiyorum valla. =)
tekrarı saat kaçta oluyor
yooo sardı zaten o ayrı konu, gereksızlıgı ayrıYa öyle deme sörüm bence sarıyor
senin favorin kim bakayımyooo sardı zaten o ayrı konu, gereksızlıgı ayrı![]()
gereksız ama butun bolumlerını ızledım
çoğaltıp izliyorum geneldeilla 3-4 bolum olacak
bütün tipoşlar oraya toplanmıs![]()
semih fena oynuyor.. ama çok gıcık tip yaaBaşta Semih çok itici geliyordu ama şu an Semih'i tutuyorum. Ayrıca en tembel diye bugün Semih'i seçtiler, adamın strateji yapmaktan kafası yorgun kimse onu anlamıyor orada. :)
Birilerine gıcık olup tutmaya başlayıp isimleri de tam öğrendiysek bence yarışma tutmuş demektir :)
Eski bbgleri aratmıyor maşallah.