Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Valla Baris inciye belki asik degildi, ama o kiza karsi bir takintisi oldugunu dusunuyorum. Icerde kalmak icin ona yaklassa, icerde kalirdi. Inci gidince o da hic bisey demeden gitti :KK48: Deliydi o cocuk yaa, keske kalsaydi.
Altarla Buket arasinda ask yoktur belki ama ufak tefek flortlesmeler var sanki. Ilerleyen zamanlarda cikar kokusu.
Buketin cali supurgesi saclarindan bahsedilince aklima geldi; Pinarin saclari cok guzel degil mi, ipek gibi. Islem gormemis sac ne kadar guzel gorunuyor yaa.
belki de barış kendisini inci den başka kimse istemez diye gitti hiç bilmiyorum doğru söylüyorsun.
bence dönecek kişi barış olmalı :D
pınar ın saçı çok güzel. parlak dolgun. siyah boya yok mu sence. aşırı parlak çünkü.
maşa falan da yapıyor ha. nasıl böyle sağlıklı kalıyor

çok iğrenç fotolar gördüm..inci kendi hesabından da paylaşmış...kadınlığımdan utandım..nasıl paylaşmış o fotoyu ya sırf birilerini haksız göstermek için...

ütopya inci twitter yaz direk çıkıyo..görebiliyorsun hesabın olmasada..bu arada incinin resmi hesabı değil sanırım..şimdi farkettim
ben inci satır twetter yazıyodum ondan göremedm. o inci nin gerçek hesabı galiba demet akalın falan var.
haberlere konu olmuş.
yazık annesi babası ne haldedir
reji müdahalesi olur yine
örn kurre yazılır bu hafta. cafe grubundan güçlülerle.
semih ler mesela abidin diyorlardı. o zaman gider

ben inci satır twetter yazıyodum ondan göremedm. o inci nin gerçek hesabı galiba demet akalın falan var.
haberlere konu olmuş.
yazık annesi babası ne haldedir
reji müdahalesi olur yine
örn kurre yazılır bu hafta. cafe grubundan güçlülerle.
semih ler mesela abidin diyorlardı. o zaman gider
video koymuşlar izlenmiyor şuan..sadece fotolarda gördüm...gerçekmidir ya...yuh dedim....bu görüntülerden sonra takip edesim gelmiyor..mide bulandırıcı

video koymuşlar izlenmiyor şuan..sadece fotolarda gördüm...gerçekmidir ya...yuh dedim....bu görüntülerden sonra takip edesim gelmiyor..mide bulandırıcı

Videoyu ben gördüm. gerçek midir değil midir bilemem ama ben de bir anneyim benim de bir kızım var vebal altında kalmak istemem onun için videoyu paylaşmak gelmedi içimden.

oylama neden canlı verilmiyor , güvenilmez ve senorya olduğu apaçık ortda kim gidicek kim kalıcak reji tarafından belirleniyor anlaşıldı, biz boşuna oy veririz falan diyoruz.

Videoyu ben gördüm. gerçek midir değil midir bilemem ama ben de bir anneyim benim de bir kızım var vebal altında kalmak istemem onun için videoyu paylaşmak gelmedi içimden.
vidyoda ne vardı ki , semih eşofmanın bağcıklarını bağlıyordu diyorlar yanlış anlaşılmış , nasıldı ki?

Back
X