• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Nette acık yani, bazen görüntüyü kesiyorlar ya bakayım bi triplerine : )
yoo şu an iyi izle izle =)

Yemeği yapan reçeli yapan örgüyü yapan inciydi onu satıyorlardı. Pinar değişik değişik ruj surup geziniyordu onları satarlar artık :)
ha ruhlarını okudum ben düzelttin sanırım
bebek ne zaman geliyo canm:KK48:

Inci rejiyi ifsa ettigi videosunda bu hafta ben gidecem haftaya baris gidecek dedi
Bu ifsa olayı nedir? BEn bu konuyu gormemisim utopyacı olarak ya :)

İnci atarlı matarlı ama ici temiz..

Turkana ifrit oluyorum..semih desen bi b.ka yaramayan,dedikodudan baska isi olmayan adamın teki..

Tuncay ise adamım :)

Hazır gelmisken yorum da yapim :)

Son düzenleme:
2 kişi kldılar düşünebiliyor musunuz onca adamdan...
aybüke güzel kız ha kurre kıskanır kesin kötü inci yi bile kıskanıyordu

türkan hala 2. olduğunu düşünüyor yazık.
1 kişi beni yener diyor semih i kastediyor.
tuncay a anlatıyor. haftayada yaz yaz diyor türkan.
tuncay da diyo ki insanlığımdan utanıyorum seninle bu yarışmada olmaktan...

türkan hala 2. olduğunu düşünüyor yazık.
1 kişi beni yener diyor semih i kastediyor.
tuncay a anlatıyor. haftayada yaz yaz diyor türkan.
tuncay da diyo ki insanlığımdan utanıyorum seninle bu yarışmada olmaktan...

Tam bir cirkef..cocugu yasındaki insanlarla mahalle agzıyla kavga ediyor.

Ayy rüyamda bende semihle sevgiliydim :KK70: sabah gözümü bi açtım semihi deli gibi seviyorum :KK70:
Bilinçaltıma nasıl yerleştiysee...
ya bende ütopyaya katılmışım rüyamda kameraların olduğunu unutuyorum falan çok zorlanıyorum. bu dediğimi yayınlamayın falan diyorum :KK48:

Reklam kokuyor sanki biraz.Adam genç ya.Kendisi mi yayınlamış bunu.
bende reklam sandm
evet noyan tuğçe özelm musa:KK70::KK70::KK70::KK70:
canım o resmi de paylaşır mısın?

Daha ne kadar daha sürekli dışarıdan birilerini içeriye sokmaya devam edecekler hiç azalma olmuyor ki gidenin yerini biri dolduruyor
gerçek formatta azalma yok ve ayda 1 eleme olacak diyorlardı. yani her hafta bir isim yazılacak ve 4. hafta giden isim kesinleşecekti. ama acun medya tak tak yollattı adamları 11 kişi üzerinden devam ediliyor. gerçek formatta finale 15 kişi giriyordu.yurt dışında finale sadece 2 kişi kalmış en başından beri girenlerden

Orijinal formatta yarışmacılarda azalma yokmuş.Ama bu yarışmanın suyu çıktı.Bence oylamayla değil de direkt yollasınlar yeni yarışmacıyı ya.Heyecana gerek yok.Her yeni gelen birbirinden beter zaten.Pınar Abidiş Barış
evet yaaa bak yine aynı fikirdeyiz kuşum. küçük bir heyecan yapacaklar akıllarınca. hangi kişi kalacak gidecek diye. bu arada 2 kız içeri alınır öyle kapışırlar diye tahmn ediyorum. erkek girmez diyorum

Ben de tv den izliyorum artık.

Nihat ve Turabi yi izlemek istiyorum tam komedi olur.20 sinde başlıyor survivor.
ayy evet çok heyecanlı bence. hatta ütopya izlenme oranı bile düşebilir.

Ya bende hiç anlamıyorum bide 6. 7. aylardan bahsediliyor bunlar nekadar kalacak orda acaba
9 ay demişlerdi ama yurt dışındaki format 2 yılı görmüş. amerika erken finale gitmiş. kavga dövüş serbest olduğu için:KK48:.rtük kapatmazsa bizde izleriz inşallah. hatta semih ütopya evlenip aile kurmayı planlıyordu 5 yıl falan sürerse diye:KK48::KK48:

nasıl sonlanacak bende çok merak ediyorum format olarak
aynen yayından kaldırmazlarsa

o değil de sizce de altar etkisiz eleman gibi değil mi , kendine ait bir fikri yok , murat ne derse aynen abi diyio duruyor. dün semihle kurreye şaka yollu gibi benim ütopyamda siz yoksunuz dedi . sırf elenmemek için o grupta kalıyor gibi.
ben altar ı tutuyorum. içlerinde en düzgünü o bence
yetenekli çocukta.
kendine ait fikri var başından izlemednz galiba
mesela aklıma gelen bi tanesi: semih abidin i yazalım birleşme için vs dediğinde semih in yanlış yaptığını falan baya baya savunmuştu.

Back
X