uterus bicornis unicollis(rahimde yapısal bozukluk) olan varmı?

Malesef ben kaybettim bebegimi. Ayni rahim şekli var bendede.bicornis.16 haftalikti

merhaba kızlar nasılsnz..bende uterus bicornis unicollis ( ben hiç adet görmedm ve doktorum rahimden dolayı dedi,infertilite bölümüne sevk ettiler beni cocuk isteiğim olduğu için (( sizler ANNE oldunuzmu

Canım bende de çift rahim var. Ve bana ameliyat dediler. Benim vajenim de çift. Sizde bana dua edin. Bu şekilde gebelik olmazmış. Pazartesi belli olacak herşey. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba cnm.ne durumdasin hamile kalabildinmi..bende yeni ogrendim uterus bicornis unicollis oldugumu

Ben 1 nisanda kismetse neler olabileceğini net ogrenicem. Ama bizim durumunuzda çok doğum yapan varmış umarım bizede nasip olur

Yeni evli sayilirim yaşım 34 Hayır henüz hamilelik yaşamadım

Evet canım gittim çok hafif bir çöküntü varmış rahim filmi iyi cekilmedigi için böyle teşhis konulmuş ayrıca uterus bicornis anomalisi hamileliğe asla engel değil senin durumdan daha kötü olan bir cok insana dogum yaptirdim dedi başarıcaz dedi sevgili doktorum şimdi klomene başlıycaz inşallah hayırlı bir sonuç alırım eğer gitmek istersen benim doktorumu tavsiye edebilirim kendisi beni doğurtan doktordu şimdide benim doktorum oldu konusunda uzman mükemmel bir insan

S.a cnm.dr gittinmi merak ettim ?
Unutmadan rahim filmi çok kötü çekilmiş bu yüzden beni mahvettiler psikolojik olarak ayrıca daha önce gittigim dr sadece raporu okudu bu dr ise inceledi baya hemde sakın tek dr la kalmayın tavsiye ederim

Hangi dr cnm.senin..ben internet uzerinde 4..5 dr yolladim hsg yi hepsi didrlfis drdi.hsg filmini cekip atsana resmini sana zahmet olmassa

Çektirdiniz mi bilmiyorum ama şişli echomar da hsg de çok iyi. Bende cektirdim. Tavsiye ederim.

Canım ilk fırsatta atarım bende ama benim çok daha farklı doktorum çok fazla inceledide anladı çektiğim rahim filmi sonrası ağrılarimin ve psikolojik olarak çökmemden bahsetmiyorum bile umutsuzluğa sakın kapılma çaresiz hiç bir şey yok unutma basit ameliyatlarla düzeliyormuş gönlünü ferah tut

Tsk cnm.nerde cektirdin bu filmmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…