Merhaba cnm.ne durumdasin hamile kalabildinmi..bende yeni ogrendim uterus bicornis unicollis oldugumumerhaba arkadşlar.dün dr gittim ve uterus bicornis unicollis(rahimde yapısal bozukluk)var dedi.çok aşırı değil ameliyata gerek yok dedi.ama erken veya düşük doğuma sebep olabilir dedi.çok tedirginim.böle olupta hamile kalan ve sonrasında herhangi bir problemle karşılaşan varmı?deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sen hic hamile kaldinmi. Ve yas kac acabaBen 1 nisanda kismetse neler olabileceğini net ogrenicem. Ama bizim durumunuzda çok doğum yapan varmış umarım bizede nasip olur
S.a cnm.dr gittinmi merak ettim ?Ben 1 nisanda kismetse neler olabileceğini net ogrenicem. Ama bizim durumunuzda çok doğum yapan varmış umarım bizede nasip olur
Unutmadan rahim filmi çok kötü çekilmiş bu yüzden beni mahvettiler psikolojik olarak ayrıca daha önce gittigim dr sadece raporu okudu bu dr ise inceledi baya hemde sakın tek dr la kalmayın tavsiye ederimS.a cnm.dr gittinmi merak ettim ?
Canım ilk fırsatta atarım bende ama benim çok daha farklı doktorum çok fazla inceledide anladı çektiğim rahim filmi sonrası ağrılarimin ve psikolojik olarak çökmemden bahsetmiyorum bile umutsuzluğa sakın kapılma çaresiz hiç bir şey yok unutma basit ameliyatlarla düzeliyormuş gönlünü ferah tut
Opr. Dr. Tahsin Berk ArsanHangi dr cnm.senin..ben internet uzerinde 4..5 dr yolladim hsg yi hepsi didrlfis drdi.hsg filmini cekip atsana resmini sana zahmet olmassa
Benimde bu geç oldu biraz ama çok yoğun günler geçirdim berbat çekilmiş bir filmmiş o yüzden net görünmüyor dr um çok inceledi eğer sanıldığı gibi olsaydı ilaç bu kadar dağılmazmış beyaz olan yerlerde ilaç azda olsa ulaşmış
Tsk cnm.nerde cektirdin bu filmmiBenimde bu geç oldu biraz ama çok yoğun günler geçirdim berbat çekilmiş bir filmmiş o yüzden net görünmüyor dr um çok inceledi eğer sanıldığı gibi olsaydı ilaç bu kadar dağılmazmış beyaz olan yerlerde ilaç azda olsa ulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?