canım nasıl anlatım ben evliliğin ilk yıllarında baya çocuk olmadı sonra çift rahim dediler sonra perde dediler küçüklüğün ve cahilliğin verdiği şeyle anlamadım.rahim filmi ameliyat vs.. oldum ama üzerinden 5 yıl geçti bişey yok tabi bu arada biz boşanmalara geldik gittik sonunda boşandık.stres çok önemli olacagı varsada olmaz.sonra herkes yoluna gitti.o evlendi çocugu oldu benimde adım ksıır oldu :) akabınde benimde hayatıma biri girdi ve ben çocugum olmuuyor diye rasgele yaşıyordum günüm geçti gebeyim doktora gittim kalp atışı yok dedi halbuki 4 haftalık zaten olmazmış doktor salldı .ben o üzüntüyle eve geldim cam kapı halı yıkadım 1 ay sonra ben düşürdüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
arkasından hani olmuyorya korunurken gebe kaldım ama bu sefer ben düşünmüyordum ki 12 haftalıkmış hiç anlamadım sabahları su kusuyordum sinir mideme vurdu mide kanaması geçiriyorum sanıyorum :) bu arada normalden az adet kanamamda oluyordu.Allah vermek istedikten sonra veriyor ve ben o dönemde 2 pakete yakın sigara içiyordum bilmiyordumki gebeyim.bu durumda kendim aldırmdım.şimdi evliyim kan testlerimi yaptırdım.bakalım kısmet.rahat ol .ameliyata yönelme hemen.1-2 düşük yaparsan düşün .kolay değil tabiki ama .önce dene derim.ben bunlara ragmen şu anda istiyorum ama önce deneyeceğim yine düşük yaparsam çözüme gideceğim.