(uterus bicornis)çift rahimi olup ameliyatla birleştiren varmı aranızda

SUDENAZXXX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
192
6
96
42
İzmir
Arkadaşlar çift rahim ameliyatı olan varmı hiç aranızda bilirsiniz ki çift rahim hamilelikte erken doğum riski ve düşük tehlisesi daha yüksek oranda bu yüzden çift rahimi ameliyatla birleştirilen varmı hiç

uterus bicornis olupta ameliyat olan ve gebe kalan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum acil....ameliyat olmam gerekiyor ve bebeğim olmuyooooorrr...(((

benim de rahimim t şeklinde yok mu aranızda benimle aynı durumda olan

benimde çift rahim ve doktor birleştirilmesi gerektiğini soyluyor ama bu cok nadır gorulen bır durummus ve zor bır amelıyatmıs lutfen bu konuda bilgısı olan varsa yada amelıyatı olan varsa yardımcı olsun ılk gebeliğim de bebek gelişmedıgı ıcın dusuk yasadım ama amelıyat olmaktan da korkuyorum

dr lar ameliyat önermiyor bu durumda. bende de lap.ve his. yapılacak kesin tanı için ama eğer çift rahimse yapılacak bir şey yok dedi.illa düşük yaparsın demedi,doğum sezaryen olur dedi.eğer perde varsa cerrahi işlem yaparız dedi.fakülte dr.u söyledi.geçmiş olsun.

siz ne yaptınız amelıyat oldunuzmu???

yok canım ben ameliyat olmadım. istanbulda bir çok iyi doktora gittim ama olmamın çok faydası olmayacağını, yumurta takibi yaptırmamı söylediler. bende yumurta takibi yaptırıyorum PCOymuşum. ve sikluslarım ovulasyonsuz geçiyomuş. öyle yani

anladım canım cok geçmiş olsun inş.hayırlısıyla bebeklerimizi elimize alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…