- 17 Ekim 2023
- 1.607
- 1.845
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Sende dokunurken ucunu kendine çevirme bosalirsa üstüne gelmeyecek şekilde tut28 yaşındayım ama daha önce bunlardan ileriye gitmedim cinsel olarak. Bu yüzden olabilir. Ama nasıl aşacağım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende dokunurken ucunu kendine çevirme bosalirsa üstüne gelmeyecek şekilde tut28 yaşındayım ama daha önce bunlardan ileriye gitmedim cinsel olarak. Bu yüzden olabilir. Ama nasıl aşacağım?
Sonradan surtundum hamile miyim ? Elimle boşalttım sprem elime bulasti gebe miyim vs vs diyeceksen bunu da yapma.28 yaşındayım ama daha önce bunlardan ileriye gitmedim cinsel olarak. Bu yüzden olabilir. Ama nasıl aşacağım?
Hahahahahaha aşırı mantıklıSende dokunurken ucunu kendine çevirme bosalirsa üstüne gelmeyecek şekilde tut
Yok o kadar da değilSonradan surtundum hamile miyim ? Elimle boşalttım sprem elime bulasti gebe miyim vs vs diyeceksen bunu da yapma.
Takibe aldım seniYok o kadar da değil
Adhajsj korktum şimdiTakibe aldım seni
Resmen yarıldım ahahhao boyut isi cok degisiyor. dokunup anlayacagin bir sey degil. sönük anina denk gelirsen kornişon turşu sanirsin, baslangicta cengelkoy, coskun anina denk gelsen çin hiyari
Daha önceki sevgilimle benzer bir şey olmuştu ve dokunduğumda boşalmıştı. Boşalması beni aşırı derecede rahatsız etmişti. Üzerime geldi çünkü. Acaba bundan dolayı olabilir mi? Üzerime falan gelir diye mi korkuyorum acaba? Halbuki aşırı merak ediyorum nasıl diye dokunmak istiyorum çok. Ama bi türlü yapamıyorum.
Eşimle nişanlıyken ilk kez araba arka koltuğunda yakınlaşmıştık, ben de çok merak ediyordum ama önceden olabilecekleri ve ne yapacağımı arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Utanma tabii ki oluyor da en azından erken boşalabileceğini ve ucunu başka tarafa tutmak gerektiğini biliyordum. Elimden arabanın ön koltuğunun arkasına fışkırdı resmen . Dakikalarca gülmüştük. Cesaretinizi toplayın, ucunda ölüm yok. Gayet güzel bir eğlence. Tiksinmek ve midesi bulanmak kelimelerini kullanmayın, ileride sorun olur.Sende dokunurken ucunu kendine çevirme bosalirsa üstüne gelmeyecek şekilde tut
Ben tiskiniyorum falan filan demedim kiEşimle nişanlıyken ilk kez araba arka koltuğunda yakınlaşmıştık, ben de çok merak ediyordum ama önceden olabilecekleri ve ne yapacağımı arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Utanma tabii ki oluyor da en azından erken boşalabileceğini ve ucunu başka tarafa tutmak gerektiğini biliyordum. Elimden arabanın ön koltuğunun arkasına fışkırdı resmen . Dakikalarca gülmüştük. Cesaretinizi toplayın, ucunda ölüm yok. Gayet güzel bir eğlence. Tiksinmek ve midesi bulanmak kelimelerini kullanmayın, ileride sorun olur.
Size demedim, yanlış anlamaya neden olmayayım. Konu sahibi için söyledim. Sizi alıntıladım çünkü doğru söylüyorsunuz, ucunu başka tarafa tutmak lazım.Ben tiskiniyorum falan filan demedim ki
Benim yorumu alıntı yapmissinizSize demedim, yanlış anlamaya neden olmayayım. Konu sahibi için söyledim.
Bir de aramızda nişan söz falan yok ya belki ondan da biraz geride durmak istiyor olabilirimEşimle nişanlıyken ilk kez araba arka koltuğunda yakınlaşmıştık, ben de çok merak ediyordum ama önceden olabilecekleri ve ne yapacağımı arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Utanma tabii ki oluyor da en azından erken boşalabileceğini ve ucunu başka tarafa tutmak gerektiğini biliyordum. Elimden arabanın ön koltuğunun arkasına fışkırdı resmen . Dakikalarca gülmüştük. Cesaretinizi toplayın, ucunda ölüm yok. Gayet güzel bir eğlence. Tiksinmek ve midesi bulanmak kelimelerini kullanmayın, ileride sorun olur.
bir erkek en az yarım saat bir saat sex yapmalı dokunur dukunmazz boşalan erkek seni mutlu etmez yatakta evliliğin birinci olmazsa olamazı sex tirDokunur dokunmaz boşalan adamı bırakman iyi olmuş. Buna da bi dokun mutlaka.