ben varım canıımmm! bu duruma da çok sinir oluyorum.yeri geldiğinde konuşurken,özellikle kalabalık ortamda,yeri geldiğinde kahkaha atarken-samimi olmadığım kişiler olduğunda.... öyle işte.
bisey yaptınmı bunun için yoksa kabullendinmi ??? :S
aynı durum bende de vardı malesef ama kabullendim ben o yüzden genelde konuşmuyodum bi ortamda fikrimi söylemiyodum çok kötü bi durum ama bunu kabullenmiştim artık sıkıntı yapmıyodum ki bi süre sonra kafama takmayınca bi de baktım benden sosyali yok şuan hiç o sıkıntıyı çekmiyorum yani kısaca sakın aklına bile getirme umursama yoksa çok fena stres oluyo insan biliyorum o durumu yaşadım çok kötü çok sıkıntılı geçiyodu her günüm ama aştım umarım sende aşarsın :)
bende de böyle bir durum var, toplum içinde konuşurken önemsiz birşey olsa bile kızarıyorum kimse bana bakmasın istiyorum, sanki düşüncelerimi saçma buluyorlarmış gibi hissediyorum. güven eksikliğinden dolayı kaynaklanıyor sanırsam.
Birileri cevap versinn artık cok zor durumdayım bunun ilacı nedir nasıl gecer..
Durduk yere en yakınımla bile konusurken birden kızarıyorum. Ama oyle utanınca ynaklarda olan pembelikler gibi değil yüzüm komple boynum falan kıpkırmızı oluyor.. Ates basıyor cok sıcak oluyor. Sırf bu sebep yüüzünden tanıdığım insanlara selam veremediğim oluyor. Bi türlü yenemedim. Cok kendi basıma telkinde bulundum ama olmuyor...
Bu konuda yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var
Varmı bunu yaşayanlar yada daha önce yasamıs ama üstesinden gelmiş olaanlar ?
Selam arkadaslar ,bu rahatsızlık bende de var,hep sım sıcak oluyorum ,birileri ile konusurken kımkırmızı oluyordum,doktora gittim Guatr zehirlenme hastalıgı demisti tedavi gördüm iyilesmistim ,kaç aydır ilacı bıraktım yine basladı.demek bundan kurtulma yolu yok ilacı bıraktıkca gene basliyor....
Bende aynı sıkıntı yi yaşıyorum çok çaresiz im.boyun bölge mde kızarıklık oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?