- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi benminikkus
-
Acaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep
Ev olanından memnun musunuz? Hangi markayi kullanıyorsunuz ve ne kadara aldınız? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.günde kaç tane müsteriye yapıyor o kız,hiç sanmam aklında birinin genitalını tutacağını :) yani okadar stres yapıyorsan ev tipi olandan al kendi kendine yap. Ben öyle yapıyorum.
Randıman alıyor musunuz? Cihazın türü nedir, ne marka?günde kaç tane müsteriye yapıyor o kız,hiç sanmam aklında birinin genitalını tutacağını :) yani okadar stres yapıyorsan ev tipi olandan al kendi kendine yap. Ben öyle yapıyorum.
evet baya fark etti düzensiz yaptım birde. Gebelik emzirme derken... philips lumea benimkiRandıman alıyor musunuz? Cihazın türü nedir, ne marka?
Tahmin etmiştim . IPL türü cihaz sanırımevet baya fark etti düzensiz yaptım birde. Gebelik emzirme derken... philips lumea benimki
Valla hiç utanmıyordum onlar jinekologlardan daha çok şey görüyor.Hanımlar merhaba ,
bikini bölgemi lazer yaptırırken çok utanıyorum yerin dibind giriyorum resmen yüzüm kıpkırmızı kesiliyor. Çok strese giriyorum. Acaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep .Ben mi abartıyorum ?
evet IPL. Ama evde başka çeşidi yok sanırımTahmin etmiştim . IPL türü cihaz sanırım
Valla onlarda merakli degiller inan ki gormeye yaslisi genci kactane kisiyle ugrasiyolar.. hem ordaki amac belli yani bukadar stres yapmaHanımlar merhaba ,
bikini bölgemi lazer yaptırırken çok utanıyorum yerin dibind giriyorum resmen yüzüm kıpkırmızı kesiliyor. Çok strese giriyorum. Acaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep .Ben mi abartıyorum ?
Neyi unutur mu anlayamadım??? Valla başlarda ben de utaniyodum ama sonra battı balık yan giderHanımlar merhaba ,
O, tüyleri tamamen bitirmiyor çoğu kişide. Ama epilasyon süresini uzatır mutlaka. Doğrudur başka çeşidi olmayabilir.evet IPL. Ama evde başka çeşidi yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?