utanıyorum ama temizlik konusunda uzman olanlar bi bakabilir mi?

unutup aklına gelmediğine göre pek ihtiyacın olan , aradığın şeyler değilmiş.. at gitsin bence yada poşeti açınca umduğun gibi yer bezi yap en iyisi

en iyisi olmuş yenisini almak daha hijen olur......
kolay gelsin durumları nasıl hastaların acilden çıkabildimi

Son düzenleme:
en iyisi olmuş yenisini almak daha hijen olur......
kolay gelsin durumları nasıl hastaların acilden çıkabildimi

hastaların sigortası yokmuş. şu anda ilgilenen yok o yğzden. önce paralı hastalara bakıom :)

çok uykum var temizlik yapamıom . birde açım. ve çok az zaman kaldı

poşete kirli çamaşır konmaz, havasızlıktan küflenir.
Kirli çamaşır sepetlerini boşuna mı delikli yapıyorlar,hava alması lazım

çamaşır makinesine at içine bol deterjan bol çamaşır suyu koy ve makine su aldıktan sonra bir iki dönsün beklemeye al makineyi uzun süre ıslı kalsın çamaşırlar (1-2 saat) sonra tekrar çalıştır bu şekilde 2 kere yaparsan kurtarma ihtimalin yüksek :)) kolay gelsin

90 da bol detarjanlı attım. kuruyunca baktım şimdi kurtarılabilicek gibi sanki. çamaşırsuyunda kaynatırsam içim daha rahat olur sanırım

onlar şimdi balkonda kurumuştur. gene poşete koyup bu sefer kuru bir yere koyup sonra balkcam çares,ne. içime sinmezse atarım napimmm.

onları tekrar poşete koyma.ne kadar kuru bir yere de koysan özellkle bu havalarda poşetten dolayı çamaşırlar hava almayınca tekrar nemlenip küflenir

üzülerek söylüyorumki kesinlikle çıkmıyo benimde başıma geldi 2yıl önce memlekete 12 saat uzaktayız yaz tatili olmasına daha 2hafta varken acil memlekete gitmemiz gerekti temizliğimi düzenlememi yapmadan gittik memlekete beyazlar da kirli sepetinde kalmış aynen söylediğin gibi olmuş naptıysam olmadı şidi hepsi toz bezi

Canım bende bu sorunu oğlum hastanede kaldığı zaman yaşadım ama benim beyaz camaşırdı malesef cıkmıyor küf lekesi ben kaynatma bile yaptım ama çıkmadı ondan sonra cok dikkat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…