valla sen bulmussun çözümü:))) bz öğrenci gbi takılıoz valla annem dio çocuk olunca düzen oturur gerçi dsnmüos suan
evet canım anneciğimin sayesinde:)
yoksa kızar eder yine ben toparlardım mecburen ve bu çok yorucu olurdu
çocuk olunca düzen oturmaz canım aksine daha beter olur..2 kişinin dağınıklığını toparlarken güçlenen 3 kişi olunca daha fena bocalar..bebek diyip geçmemeli;
bezi var,banyosu var,maması var,uykusu var,gazı var varda var.....:)))
bence bebek olana kadar düzeni oturtup kurulu düzene bebişi getirmek lazım..
en azından ben o çabadayım şu aralar:))
zaten erken daha 13 aylık evliyz.... o zamana kadar dzene grer yardmcıda var
ben bu tembelliğe bebek de istiom üstelik. nasıl olcaksa :)
beyaz sabunu dene istersen,çamaşır suyu halt etmiş
bir leğene ılık su koyacaksınız çamaşırları suyun içine koyduktan sonra çamaşırlara tek tek sabun sürün 2 saat falan dursun o suda
sonra çamaşır makinesine atın(çamaşırları durulamadan) deterjanınızı koyup yıkayın.
herkese cevap vermişsiniz yazdığımı merak bile etmemişsiniz
herkese cevap vermişsiniz yazdığımı merak bile etmemişsiniz
beyaz sabun küfü çıkarır mı?
1 tane kıyafetini deneyebilirsin,ıslatıp her tarafına beyaz sabun sürersin sabaha kadar beklesin
sabahleyin çitile elinde çıkarsa ne ala,çıkmassa atarsın çöpehiç değilse denemedim demessin
beyaz kalıp sabun olacak
öğrencilik yıllarımda başıma geldi bu tarz bişi.. üst komşum tontiş teyze çamaşır suyuyla ocakta tencereye koy kaynat demişti,1 saat falan kaynası sonra at makinaya..aynen öyle yaptım.büyükçe bir tencereye koydum çamaşırları bir de üstüne çamaşır suyu.2 saate yakın ocağın alı kısıkta kaynatmıştım. sonra soğuk suda çalkalayıp makinede yıkadım.bir çıktılar kar beyazı...bilemem,denersin belki :))))
cok kuflenmislermiydi yani ALLAH KORUSUN bende oyle birsey olsa hic yikamadan atardim yani ic camasirlari ucuz hani kiyafet filanda degil bide ic camasiri daha onemli yani saglik icin at gitsin ona harcadigin deterjan suyla yenilerini alirsin
az olsa bende atcam da. çamaşır suyuyla çıkmıyor mu?
çamaşır suyunu denemedim. hemen 90 derece de makineye attım
kiz ne ucuzu valla benimkiler öyle olsa cok üzülürdüm ...kiyafet parasi kadr ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?