ya ben tembel yapılı bi insanım. son dakikacıyım birde. önce özene bezene yaparım. yetişmeyince de bi şekilde çözüm bulurum. yine böle bi misafir gelmişti. hem yemek hem temizlik yetiştirmeye çalışmıştım. banyoda ki kirli sepetini de yıkayayım demiştim. azıcık bir kirliler vardı onları da poşete koyup duşa kabine koymuştum. neyse sonra da banyonun bi köşesine koymuşum galiba.
sonra ben onları ununtmuşum. onları yer bezi sanıodum. bütün yer bezlerini makinede yıkayacaktım. ama vaktim olmadı. son haftalar kpss ye çalışıodum zaten hiç temizlik yapmadım. yer bezi diye önemsemiodum. olmadı atarım diye.
bugün temizlik yaparken yer bezlerini makineye atayım dedim. baktım ki poşettekiler yer bezi değil beyazlarmış. ve böle küf gibi bişi olmuş. hemen makineye 90 dereceye bol deterjanla yıkadım ama lekeleri çıkmamış. hemde sağlık açısından nasıldır bilemiorum şu an. baya da var. bir iki parça değil. çöpe mi atsam. napimm.
yardım. utanıyorum zaten yargılamayın nolur. hem çalışıoruum hem derslerim sınavlarım oluyor.
kiz ne kadar zamanin olmasada en azindan ustten bi evi kontrol et bi aksam olsun yani ustten supursen iki vileda atsan fazla zamanini almaz ki aslinda unutmus olman ilginc bende unutkanimdir ama boyle seylerde evi bi kac kez kontrol ederim evden gidecegim zaman filan hani yargilamiyorum yanlis anlama sakin yardimci olmak adina
ahahahaaaaha bir ben gördüm sanki:))))evlimsn kuzuuu valla malesef bnde tembel dağınık pasaklı hatunun tekiyim aynı anda yoğun çalışan bi üst düzey yöneticiyim...henüz kıyafetlerm küflenmedi ama mutfaktan kocamın çorabının çıktığını:))) ıslak havluların sağa sola savrulduğunu..... demliğin içinde unuttuğum çayın bi hafta sonra canlanmaya başladığını bilirim :))))))) ben yardımcı tuttum şimdi haftanın 2 günü evde... imkanın varsa ŞİDDETLE tavsiye ederm
ya yer bezi sandım birde. öle bezleri toplu yıkarım diye poşete koymuştum. onlar sandım. ha bugün ha yarın olmuyor.
evliyim. ıslak havlu bende çok kullanıom. tembellikten. yerlerde peçeteler selpaklar çok oluyor bende desonra temizlik sırasında tonla çöp çıkıo evden
yardımcı tutamam çünkü param yok. birde bakma böle pis olduğuma aslında titizim. o nasıl oluyor deme. dağınığım ama hijyenikimdir. yardımcıya güvenemem. :) zaten hep derinlemesine temizlik yapmak istediğimden böle oluyor.
bn kişisel temzliime inanlmaz özenliyim dışardan gören kendi böleyse evi bal dök yala falan der ama gel görki evi b..... götürüo
biara gynme odama gremiodum sağda soldaki kıyafetlerden:)))
yaptığımda tam yaparım ama yapmayıncada hiç yapmam yardımcı tutmam şarttı hiiiiç içimden gelmio temzlik falan sadece yemek yapmayı seviorum :)) ama bi avantajım var benm yardımcımn parasını şirket ödüyo o ysden rahat rahat dağıtıom evi:)))
ya sorma bende hem kişisel hijyenime çok dikkat ederim. hemde işte pimpirikliyim. mesela yemek mi yicem çay mı içicem. temizde olsa mutlaka bi sudan geçiriorum yinede.işteki temizlikten sorumlu ablalar bana bu konuda gıcık oluyordur eminim. evde de böleyim. yani aslında titizim ama tembel olduğum için ayrıca böle bayağı da pasaklıyım :)
ayrıcada şirketinin adını de bana bende oraya başvurcam hemen :)
tek merak ettiğim eşlerinizin tutumu ne oluyor,çünkü anlattığınıza göre ev gerçektende çok pis ve dağınık
peki eşiniz ne yapıyor bu durumda
durumdan şikayetçi değilmi
yada o damı üşengeç:)
yaaa sen çooook şekersin :))))) kuzu ben bu genç yaşımda terfi ettim şirket herşeyimi karşılıo evimn kirasını elektrk suyu d.gazı benzinimi vs..... ev işinde becerikli diilim ama iş hayatında 10numarayımyeni evlimsn ?? zamanla oturur düzen diolar bn evleneli 13 ay oldu ama hala sevmiom iş yapmayı
anladım
aslında bi gaza gelseniz düzeni tuttursanız istikrarlı şekilde gider eminim
mesela kendinize bi gün belirleyin o gün her işinizi bırakıp temizliğe girişin inanın akşama kadar her yer pırıl pırıl olacaktır
ilk başlarda bana da çok zor gelmişti,ama şimdi düzenli halde evim sürekli pırıl pırıl üstelik bende çalışan bir bayanım
ben oda oda yapıyorum heryeri aynı anda kaldırmıyorum...mesela oturma odasına giriyorum heryeri toparlıyorum halısını kaldırıyorum süpürüyorum siliyorum toz alıyorum yerleştiriyorum kapatıyorum kapısını,sonra sırayla salon,misafir yatak odaları,mutfak,banyolar wc ler derken bi bakmışım bitmiş:)
ama benim eşimde yardım ediyor onuda unutmamak lazım:)
tek merak ettiğim eşlerinizin tutumu ne oluyor,çünkü anlattığınıza göre ev gerçektende çok pis ve dağınık
peki eşiniz ne yapıyor bu durumda
durumdan şikayetçi değilmi
yada o damı üşengeç:)
2 yıllık evliyim. ya eskidende sevmezdim temizlik yapmayı. kayınvalidem var benim de evde. o düzenli tutuyor biraz. makineleri ben açıyorum. odamdan da ben mesulum. banyo yu hassas olduğum için kendim temizlemek istiyorum. ama yapamıyorum da. öle işteşimdi bahar temizliği yapmam lazım. cam perde. ama yapamadım daha.
kaç yaşındasın.
ya bende yapınca dip köşe yapıorum ama işte pek vaktim olmuyor. hafta içi 5 de falan genelde evde oluyorum. ptesi hariç. ama yorgun geliorum nete falan takılıorum yapamıorum. haftasonuda mutlaka bişi çıkıo yapamıorum. evde olduğumda yapıyorum da tüm gün evde olmam lazım.
bnmki benden dağınık ama ben yardımcıyla kurtardım durumu :)))))
Sağlık açısından pek uygun görmüyorum o iç çamaşırlarını kullanmanızı,atmalısınız diye düşünüyorum
24 yaşındayım cnm ben sen???
valla sen bulmussun çözümü:))) bz öğrenci gbi takılıoz valla annem dio çocuk olunca düzen oturur gerçi dsnmüos suannete zaten takılmaya başladıkmı akşam oluyor:))
benimkide dağınıktı ama sonra bende dağınık oldum o zamanlar (annemin tavsiyesiyle)
bi baktım beni uyarmaya başladı,hııı dedim öylemi aşkımm nasıl hissediyormuş insan kendini anladın değil mi dedim..o gün bu gündür su bile içse bardağını götürür mutfağa:)))
masadan kalkarken tabağını bardağını çatalını kaşığını,yemek yerken her ne kullandıysa sudan geçirir direk makineye
o bile inanamıyor tüm bunları yaptığına,bana aslan terbiyecisi diyor bazen:)
Aslan Burcudur kendisi dee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?