- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.844
- 133
- 31
Soruyu bana mı sordunuz?Göz teması sorunum 4 yıldır filan var ama diğer sorunum hep vardı çekingenlik. Goz temasi sorununu çözebildin mi sen canısi yaaa çözdü isen nasıl yaptın uzman destegı şart mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruyu bana mı sordunuz?Göz teması sorunum 4 yıldır filan var ama diğer sorunum hep vardı çekingenlik. Goz temasi sorununu çözebildin mi sen canısi yaaa çözdü isen nasıl yaptın uzman destegı şart mı
Konu sahibine sordum . Sizde de varmı bu Problem aynı şeyleri size de soràyım nasıl baş ediyorsunuzSoruyu bana mı sordunuz?
Ben lisedeyken hiç göz kontağı kuramazdım. Hatta insanlar bu durumu yanlış anlar bana tavır takınırlardı. Onları takmadığımı düşünürlerdi. Ben utangaç bir insanım. Ama aşırı değil. Kolaylıkla fotoğraf dahi çektiremem. Hep bir gerilirim. İlgi odağı olmayı da sevmem. Şimdi göz kontağı kurmakta çok zorlanmıyorum. Hala olması gerektiği gibi değil belki ama değersizlik duygularım yüzünden böyle bir durumum olduğunu düşünüyorum. Kendi farkındalığımı arttırma niyetindeyim.Konu sahibine sordum . Sizde de varmı bu Problem aynı şeyleri size de soràyım nasıl baş ediyorsunuz
Ya neden böyle insanların gözünde ne var ki bakamıyoruz iki saniye den fazla bakamıyorum sanki benim beynimi okuyorlar yok mu bi çözümü yeter bıktım ya is yerinde sırf bu hastalık yüzünden mobing görüyorum hep dışlânıyomBen lisedeyken hiç göz kontağı kuramazdım. Hatta insanlar bu durumu yanlış anlar bana tavır takınırlardı. Onları takmadığımı düşünürlerdi. Ben utangaç bir insanım. Ama aşırı değil. Kolaylıkla fotoğraf dahi çektiremem. Hep bir gerilirim. İlgi odağı olmayı da sevmem. Şimdi göz kontağı kurmakta çok zorlanmıyorum. Hala olması gerektiği gibi değil belki ama değersizlik duygularım yüzünden böyle bir durumum olduğunu düşünüyorum. Kendi farkındalığımı arttırma niyetindeyim.
Sizin hangi duygulanımdan ötürü böyle davrandığınızı bilemem. Yardım almanızda fayda var. Bunu kendi başınıza aşmak çok kolay değil.Ya neden böyle insanların gözünde ne var ki bakamıyoruz iki saniye den fazla bakamıyorum sanki benim beynimi okuyorlar yok mu bi çözümü yeter bıktım ya is yerinde sırf bu hastalık yüzünden mobing görüyorum hep dışlânıyom
Bir psikologa gittim 3. Seans in sonunda beni hiç anlamadığını fark ettim hiç karşınıza göz teması sorunu ile gelen varmı dedim yok dedi. Kalktım gittim bir daha da tercih etmedim o kişiyi. Ticaret yaa başka birşey değilSizin hangi duygulanımdan ötürü böyle davrandığınızı bilemem. Yardım almanızda fayda var. Bunu kendi başınıza aşmak çok kolay değil.
Belki de işinin ehli bir insan değil. Bilemedim şimdi. Ben kendimin şizoid olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden bu utangaç olmam yada göz kontağı sorunum olması bana tuhaf gelmiyor. Tabi sadece tahmin ediyorum. Kendi kendimin doktoruyum.Bir psikologa gittim 3. Seans in sonunda beni hiç anlamadığını fark ettim hiç karşınıza göz teması sorunu ile gelen varmı dedim yok dedi. Kalktım gittim bir daha da tercih etmedim o kişiyi. Ticaret yaa başka birşey değil
Sizoid nasıl birseyBelki de işinin ehli bir insan değil. Bilemedim şimdi. Ben kendimin şizoid olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden bu utangaç olmam yada göz kontağı sorunum olması bana tuhaf gelmiyor. Tabi sadece tahmin ediyorum. Kendi kendimin doktoruyum.
Kelime dağarcığım gayet iyi kendimi rahat hissettigm ortamlar da asla öyle bir sıkıntı çekmem ama bence siz tam olarak anlamadıniz sorunumuzuSenin gibi insanlar karsindakiler.kelime dagarcigi cok olan cok kitap okuyan insan seri konusacagi icin takilmaz ve rahat olur diye dusunuyorum.