- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 33
Neler diyosun
Birinin ırzına mi geçtim hırsızlık mi yaptımNe yapmışım pardonda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler diyosun
Birinin ırzına mi geçtim hırsızlık mi yaptımNe yapmışım pardonda
Bakarda ilk defa farkettim o bakışınıE tamam, evleneceksiniz. Adam alici gozle bakmasin mi te allam yaaa daha neler duyacagiz
???Birinin ırzına mi geçtim hırsızlık mi yaptım
boşver utanma o zaman koyuver gitsin canımAz çok tecrübeliyim.iste o anlamda dedim
E yani Avril, öyle bir yazmışsın ki "aşkım diyor utanıyorum,yanyana oturucaz utanıyorum"Ne yapmışım pardonda
E yani Avril, öyle bir yazmışsın ki "aşkım diyor utanıyorum,yanyana oturucaz utanıyorum"
Bu tepki liseli kız tepkisi. Hadi hadi olsun 18 yaşında tazecik genç kız tepkisi.
İki yıldır üyesin, hayatına gayet de sevgililerin girdi. Zamanında Nisan bile atmisin.
Herşeyi geç yaşın 31.
Yani yanına biri oturunca utanacak aşamayı sence de çoktan geçmedin mi?
Zamanla asilcak adım Kübra bu arada
Başta ona karşı bişey hissetmedim sadece beğendim bu aralar farklı boyuta geçti gibi sevgiye dönüşüyor sanirimboşver utanma o zaman koyuver gitsin canım
o yaşadığın şey utangaçlık değil de heyecan olabilir mi? acaba
koptumKullanici adinizi her gordugumde rock & roll ve Avril Lavigne’yi animsardim. Gorucu usulu deyince istemsizce guldum; kusura bakmayin.
Allah muhabbetinizi artirsin.
Evet gel yardım etAdam şampiyonlar ligine hazırlanıyor.
Başta duygum yoktu yeni biseyler oluşuyor sanırım çünkü heyecanlanıyorum onu gorunceGörücü usulü evleniyorsunuz normal ki. Sokaktan geçen adam size aşkım dese sarılsa nasıl hissederseniz aynı öyle hissedeceksiniz sonuçta. Tanıdıkça belki hisleriniz değişir. Yaşadığınız şey utanmak değil de yedi yabancı adama doğal olarak uzak durmak.
E hadi hayırlısı olsun.Başta duygum yoktu yeni biseyler oluşuyor sanırım çünkü heyecanlanıyorum onu gorunce
Sırf utangaç ligi nasıl bir ligmiş diye merak edip konuya girdim, fazla ders çalışmaktan beynim bitmiş galiba herkese kendi liginde başarılarUtangaç ligi ne demek diyorum bende Karşında ki insan alıştırır sizi.