Utangaç ligi nasıl atabilirim ustumden

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
33
Arkadaşlar 2 haftadır nişanlıyım.gorucu usulü tanıştik ama ona karşı içimde biseyler oluştu.o bana hayatım aşkım fln diyor.bn utanıyorum söyleyemiyorum.bana göre güzel sozun önemi yok değer verdiğini göstermesi yeterlidir.baska bir durumda var sarılıyor ben utanıyorum.yanyana oturuncada.mesafe var ben utanıyorum.bigun geldiğinde dedimki bu adamla.evlenicem biraz daha yakın oluyum dedim.biraz.yaklastim.hemen sarıldı elini omzuna attığina göre onun arzuladığını mi gösterir.bn baya utanıyorum.nasil asabilirim

Daha önce sevgiliniz olmadı sanırım. Bir süre sonra alışırsınız biraz zaman verin kendinize ve stres olmayın.

Utangaç ligi ne demek diyorum bende Karşında ki insan alıştırır sizi.

Daha önce sevgiliniz olmadı sanırım. Bir süre sonra alışırsınız biraz zaman verin kendinize ve stres olmayın.
Sevgilim olduda ciddi manada ollmadi önceden nisan atmisligimda var yinede oluyor

Yaklaştığında evlenmeden olmaz diyin jahjahajajaj Zaten zaman geçtikçe siz de utana utana da olsa yaklaşmak yaklaştırmak isteyeceksiniz :) Hayırlı olsun...

Yaklaştığında evlenmeden olmaz diyin jahjahajajaj Zaten zaman geçtikçe siz de utana utana da olsa yaklaşmak yaklaştırmak isteyeceksiniz :) Hayırlı olsun...
Çocuğun bişey yaptığı yok sarıldı bn masus yaklaştım ne yapacak diye elini.omzuma fln attı bu arzuladiginimi gosteriyor

Çocuğun bişey yaptığı yok sarıldı bn masus yaklaştım ne yapacak diye elini.omzuma fln attı bu arzuladiginimi gosteriyor
Yaklaştığınıza göre utanmıyorsunuz ozaman? Elin omuza atılması da arzuladığını göstermez. Öyle olsa herkes herkesi arzuluyor olurdu :)

Hayir ne alakasi var yaaa ahahahaha adam sevgi gosteriyor sadece arzu ne alaka? Zaten eli sizin omuzunuza deydi diye tahrik olan adam asiri net abazadir

alışırsın zamanla akışına bırak içinden geldiği gibi davran
bazı arkadaşlar "daha önce sevgilin olmadı mı"diye sormuşlar "nişan altmışlığım bile var "
derken sanki evlendim ayrıldım der gibi anlatmışsın.
kasma kendini alışırsın zamanla eşin olcak sonuçta

Az çok tecrübeliyim.iste o anlamda dedim

Hayir ne alakasi var yaaa ahahahaha adam sevgi gosteriyor sadece arzu ne alaka? Zaten eli sizin omuzunuza deydi diye tahrik olan adam asiri net abazadir
Bncede öyle boydan aşağı suzdugunude gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…