Utangaç ligi ne demek diyorum bendeArkadaşlar 2 haftadır nişanlıyım.gorucu usulü tanıştik ama ona karşı içimde biseyler oluştu.o bana hayatım aşkım fln diyor.bn utanıyorum söyleyemiyorum.bana göre güzel sozun önemi yok değer verdiğini göstermesi yeterlidir.baska bir durumda var sarılıyor ben utanıyorum.yanyana oturuncada.mesafe var ben utanıyorum.bigun geldiğinde dedimki bu adamla.evlenicem biraz daha yakın oluyum dedim.biraz.yaklastim.hemen sarıldı elini omzuna attığina göre onun arzuladığını mi gösterir.bn baya utanıyorum.nasil asabilirim
Sevgilim olduda ciddi manada ollmadi önceden nisan atmisligimda var yinede oluyorDaha önce sevgiliniz olmadı sanırım. Bir süre sonra alışırsınız biraz zaman verin kendinize ve stres olmayın.
Bnm ikinci.nisanim bu bikere.bozmuslugum.var yinede utanıyorumUtangaç ligi ne demek diyorum bendeKarşında ki insan alıştırır sizi.
Sevgiiyi.birak ikinci kez nisanlandimDaha önce sevgiliniz olmadı sanırım. Bir süre sonra alışırsınız biraz zaman verin kendinize ve stres olmayın.
Çocuğun bişey yaptığı yok sarıldı bn masus yaklaştım ne yapacak diye elini.omzuma fln attı bu arzuladiginimi gosteriyorYaklaştığında evlenmeden olmaz diyin jahjahajajaj Zaten zaman geçtikçe siz de utana utana da olsa yaklaşmak yaklaştırmak isteyeceksiniz :) Hayırlı olsun...
Yaklaştığınıza göre utanmıyorsunuz ozaman? Elin omuza atılması da arzuladığını göstermez. Öyle olsa herkes herkesi arzuluyor olurdu :)Çocuğun bişey yaptığı yok sarıldı bn masus yaklaştım ne yapacak diye elini.omzuma fln attı bu arzuladiginimi gosteriyor
Bn denemek için acaba tepkisi ne olur diye yaptimYaklaştığınıza göre utanmıyorsunuz ozaman? Elin omuza atılması da arzuladığını göstermez. Öyle olsa herkes herkesi arzuluyor olurdu :)
Hayir ne alakasi var yaaa ahahahahaÇocuğun bişey yaptığı yok sarıldı bn masus yaklaştım ne yapacak diye elini.omzuma fln attı bu arzuladiginimi gosteriyor
Ne yapmışım pardondaKonu sahibini tanımasam eline el değmemiş,16sında gül gonca sanacagim
Az çok tecrübeliyim.iste o anlamda dedimalışırsın zamanla akışına bırak içinden geldiği gibi davran
bazı arkadaşlar "daha önce sevgilin olmadı mı"diye sormuşlar "nişan altmışlığım bile var "
derken sanki evlendim ayrıldım der gibi anlatmışsın.
kasma kendini alışırsın zamanla eşin olcak sonuçta
E ozaman utangaçlığı atabilmişsiniz üstünüzden. Tebrikler.Bn denemek için acaba tepkisi ne olur diye yaptim
Neler diyosunKonu sahibini tanımasam eline el değmemiş,16sında gül gonca sanacagim
Hayir ne alakasi var yaaa ahahahahaadam sevgi gosteriyor sadece arzu ne alaka? Zaten eli sizin omuzunuza deydi diye tahrik olan adam asiri net abazadir
Bncede öyle boydan aşağı suzdugunude gördümHayir ne alakasi var yaaa ahahahahaadam sevgi gosteriyor sadece arzu ne alaka? Zaten eli sizin omuzunuza deydi diye tahrik olan adam asiri net abazadir
Dedimki bu adamla evlenmek biraz daha samimi olmam lazım yaklastim.aslindan duygum var ama utanıyorum sadeceE ozaman utangaçlığı atabilmişsiniz üstünüzden. Tebrikler.
E tamam, evleneceksiniz. Adam alici gozle bakmasin miBncede öyle boydan aşağı suzdugunude gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?