Kendi kendime cozdum kasilma korku olmuyor aksine hosuma gttgni farkettm onceden islanma olmazdi simdi islanma oluyor. Vajinismusu yendim suan onla ilgili tam olarak degil ama biz pozisyonlari beceremiorz bende kendimde hata bulmaya calisiorm aslinda belki anlamadan kasiorm hala diye. Misyonerde hemen oluyor ama farkli sey deneyemedkDoktora gittiniz mi yoksa kendinizi kendinizmi çözmeye çalıştınız
Anladım geçmiş olsun öncelikle ama doktora gitmekte fayda var sizin içinKendi kendime cozdum kasilma korku olmuyor aksine hosuma gttgni farkettm onceden islanma olmazdi simdi islanma oluyor. Vajinismusu yendim suan onla ilgili tam olarak degil ama biz pozisyonlari beceremiorz bende kendimde hata bulmaya calisiorm aslinda belki anlamadan kasiorm hala diye. Misyonerde hemen oluyor ama farkli sey deneyemedk
Bizim ki cok baska cunku o birsey diyince ben asla susmuyorum aksine ondan daha fevri ve ofkeli oluyorum. Ben alttan alsam o an belki boyle olmucak esimde suan kiskanclikta var tum ilgi kizimda kiz yatinca bende yatiordm adamn suratina bile bakmiodm o da gelip acik acik bunlari soylemek yerine baska seylerle beni kizdirinca hepten dagildik.Konularını hep takip ettim bende yasadim Vajinusmus ama bu sıkıntıyı yasarken de alışma aşamasında da eşim hic bi zaman bana bu yuzden kötü davranmadi. Bana cok tuhaf geliyo eşinle aranızdaki iliski.. Yani cinsel hayatınız sıkıntılı olunca sana kötü davranıcak iyi olunca sana iyi davranicak.. Bence cinsel hayattan önce sen biraz eşinin sana olan sevgisini düşün.. Bu arada ben 3 buçuk yil yasadim bu sıkıntıyı.. He suna da lafım yok bu sıkıntıyı asinca aramiz daha iyi oldu ama sizinki cok baska..
Ne diyeyim ins bu kez dediğin gibi olmuştur cozmussundur sıkıntılarını diğer konularda..Bizim ki cok baska cunku o birsey diyince ben asla susmuyorum aksine ondan daha fevri ve ofkeli oluyorum. Ben alttan alsam o an belki boyle olmucak esimde suan kiskanclikta var tum ilgi kizimda kiz yatinca bende yatiordm adamn suratina bile bakmiodm o da gelip acik acik bunlari soylemek yerine baska seylerle beni kizdirinca hepten dagildik.
2 senelik evliyiz ama 2 senede bu ay kadar yogun cinsel hayatmz olmadi o yuzden bazi seyleri yeni yeni kesfediyoruz aslindaSanki birbirinizden çekiniyor gibisiniz kaç aylık evlisiniz bence rahat bırakmalısınız kendinizi bizimde öyle bide ben kuruluk yasayan biriyim zorlanıyorum farklı pozisyonda ama eşim her türlü destek oluyor onun emeği sabrıyla uzatın on sevismeni iyice gevşeyin
2 senelik evliyiz ama 2 senede bu ay kadar yogun cinsel hayatmz olmadi o yuzden bazi seyleri yeni yeni kesfediyoruz aslinda
o halde bana normal geldi.Ben de vajinismus sorunu yasadim. Yeneli 3 yil, cinsel hayatim yoluna gireli 2 yil oldu. Kendinize zaman taniyim. Pozisyonlara takilmadan cinselliginizin tadini cikarin. Keyif aldikca her sey kendiliginden gelisecek.2 senelik evliyiz ama 2 senede bu ay kadar yogun cinsel hayatmz olmadi o yuzden bazi seyleri yeni yeni kesfediyoruz aslinda
Evet bulamiorzDenedikçe öğrenirsiniz. Yani fazla kilo falan yoksa temel pozisyonlarda sıkıntı olmaz.
Bir de pozisyon değişince yerini bulamıyor olabilir misiniz?
İçinizdeyken pozisyon değiştirmeyi deneyin.
Pardon açık oldu ama
Sorunlari çözme şeklinize hayran kaldım :)Bizim ki cok baska cunku o birsey diyince ben asla susmuyorum aksine ondan daha fevri ve ofkeli oluyorum. Ben alttan alsam o an belki boyle olmucak esimde suan kiskanclikta var tum ilgi kizimda kiz yatinca bende yatiordm adamn suratina bile bakmiodm o da gelip acik acik bunlari soylemek yerine baska seylerle beni kizdirinca hepten dagildik.