• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları üşüme ,titreme,ateş...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.750
16
683
4 yaşındaki oğlum üşüyerek ve titreyerek uyandı... yaaklasık 2 saat dişleri birbirine çarptı.. ateşi yoktu.. kalın kalın giydırdım..üzerini sıkı sıkı örttüm..sonra uyudu.. şimdi de aşırı derecede terliyor.. soğuk algınlığı olabilir mi?

bademcikleri dolmuş yine.. aralık ayında beri bademcikler hiç inmedi..öksürük geçmedi... dr.a götürdükce antibiyotık ve calpol verip gönderdiler.. üşüme ve titremesi yine bademciktenmiş.. dr.a götürmekte istemiyorumartık.. bır kıştır hergun antibiyotık içti...bunaldım ben..

valla bende bıktım hastalıgından antibıyotık yetmedi smdi penisilin vuruluyor 4,5 yaşındaki kızım ..hadi onuda geçtim ama bu öksürük mahvetti çocugu..napacam nasıl gecirece m bilmiyorum..hıcbır yöntem geçirmiyor..doktora söyleyince sakın öksürük şurubu vermeyin..diyor ama gelde tüm gece o öksürügünü duya duya iyileşmesini bekle...

Back