• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşüme problemi

summer00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
645
532
103
Merhaba hanımlar
Ben çok aşırı usuyorum.
Damardan tedavi aldim yazın.
Yazın degerlerim cok düşüktü agustosta yun hırka giydim.
Bugün kontrol ettirdim sonuclarim normal ama yun atlet üzerine termal atlet fln giyiyorum. Ameliyathanede çalışıyorum.
Ama evde sokakta heryerde usumekten bıktım. Sorun başka ne olabilir.
Su çok ama cok az iciyorum icemiyorum o bu kadar etkiler mi ki?:KK42:

Merhaba hanımlar
Ben çok aşırı usuyorum.
Bugün kontrol ettirdim sonuclarim normal ama yun atlet üzerine termal atlet fln giyiyorum. Ameliyathanede çalışıyorum.

Tiroid'e bakıldı mı? Yaz kış el ayak donuyor benim. Çorapsız uyuduğum nadirdir tiroid + kansızlık yüzünden

Su niye içemiyorsunuz, onu atlamışım. Üşemeyi bırak ciddi böbrek sorunu yaşarsınız. Gerekirse, limon, nane, elma vs tatlandırın, ama en 1,5 litre su içmeye çalışın.

kanındaki demirin yapısında sıkıntı var sanki?yada kemik iliği dalak üretim yapmıyor.

koca karı ilacı - pekmez yiyin!
Kanada da yaşadım en soğuk aylarda 1 yemek kaşığı her sabah sıcak tuttu beni.

Yedikleriniz içtikleriniz önemli...Enerji verecek şeyler yemelisiniz, bol su içmeliyiz. Böbrekler mahvolur ya buzhane gibi soğukta çalışıyorsunuz bir de.

Su niye içemiyorsunuz, onu atlamışım. Üşemeyi bırak ciddi böbrek sorunu yaşarsınız. Gerekirse, limon, nane, elma vs tatlandırın, ama en 1,5 litre su içmeye çalışın.

Alışkanlık çoğunu değiştirdim daha sağlıklı besleniyorum. Bekarken yediklerimle yasamamam gerekirdi. Baya duzelttim aslinda.
Meyve ozurluyum mesela ama sebze pisiriyorum
Eşim meyve soyarsa yiyorum.
Aksam sofrada su icersem o bütün gün içtiğim biraz arttirmaya çalışıyorum.
Bagirsak problemim var suan genelde kronik kabızlık cekiyorum zaten :(
O da aşırı stresliyim psikolojik mi diye düşünüyorum. Yazında sorun olmuştu çok. O dönemde cok stresliydim

koca karı ilacı - pekmez yiyin!
Kanada da yaşadım en soğuk aylarda 1 yemek kaşığı her sabah sıcak tuttu beni.

Yedikleriniz içtikleriniz önemli...Enerji verecek şeyler yemelisiniz, bol su içmeliyiz. Böbrekler mahvolur ya buzhane gibi soğukta çalışıyorsunuz bir de.

Nee kanada mi
Bir gidip gelsem düzelir miyim acaba
Bi kac gündür içiyorum amadaha once içtiğim donemde pek fayda görmedim sanki

Yani ameliyathane de çalıştığınız için orası sıcak bile gelebilir :)
sabah ve yatmadan önce yiyin o zaman önce içten ısıtın kendinizi bence, su da önemli. Vücudu hem sıcak hem serin tutar.

Benim herşeyim normal test yaptırdım millet kısa kolluyla gezer ben kazakla.. Oluyor yani

Yani ameliyathane de çalıştığınız için orası sıcak bile gelebilir :)
sabah ve yatmadan önce yiyin o zaman önce içten ısıtın kendinizi bence, su da önemli. Vücudu hem sıcak hem serin tutar.

Bir de onu deneyim madem..:110:
Kanada da doğumu arastiriyordum bir süredir eşim emin msn diye soruyor :KK48:

Benim herşeyim normal test yaptırdım millet kısa kolluyla gezer ben kazakla.. Oluyor yani
Gel gel sole bi sarilak :anne:o degilde kisin milletin normal buldugu soguklarda falan ben bildigin titriyorum ya cok sinir bozucu bagimlilar gibi yapi meselesi artik diyorum yada vucut yag oraniyla alakali falan

Bir de onu deneyim madem..:110:
Kanada da doğumu arastiriyordum bir süredir eşim emin msn diye soruyor :KK48:

Şartlar çok başka ama , ben öğrencilikten hemen sonra yine öğrenci olarak gittiğim için deli gibi gezerken soğuk falan tanımıyorsun , buz patenine gidelim diyorsun :)

Torontoyu araştırın... Daha kutuplara çıkmayın.
Binaları metro çıkışlarına bağlayan tüneller var hep, öyle kar fırtınaları içinde kalmıyorsunuz , dışarı bile çıkmıyorsunuz. Ben ilk Ottowa'da kaldım da Kasım ayında sırf aşırı üşüdüğüm için ağlamıştım. -20 dereceyi görmüştüm .
Toronto candır , Van couverda yağmur olur daha ılımandır falan diyorlar ama kanmayın orası daha soğuktu ben oradayken .

Siz şehrin yapısını araştırın :) garanti olsun:)

Ben de yağ fazla, inan hiç bi faydası yok. :KK70:
Yaaa ben bir umut oranla alakalidir diyordum ya :110: e titrek gelmisiz o zaman dunyaya yapacak bise yok:halay: lahana gibi giyinmeye devam kafada kucuk kaliyor o kadar kat giyinmeye degisik degisik dolancaz artik ortalarda

Gecen yil kalin polari montun altina giyince kollarda toplanma yapiodu kollar tam kapanmiodu bildigin karagumruklu facali osman :olamaz:

Merhaba hanımlar
Ben çok aşırı usuyorum.
bende çok üşürüm suyud az içiyorum ama kansızlık ve demir eksikliği var bende pekmez yiyin en azından günde 1 kaşık

Gel gel sole bi sarilak :anne:o degilde kisin milletin normal buldugu soguklarda falan ben bildigin titriyorum ya cok sinir bozucu bagimlilar gibi yapi meselesi artik diyorum yada vucut yag oraniyla alakali falan
:KK50: Bende bilmiyorumki hep kansızım sanırdım öyle denirdi. Bayada kanlıymışım. Bildiğin kemiklerim titriyor. Geçen 7 derecede araban eve giderene kadar milyon tane beyin hücrem buz tuttu. :confused:

Yaaa ben bir umut oranla alakalidir diyordum ya :110: e titrek gelmisiz o zaman dunyaya yapacak bise yok:halay: lahana gibi giyinmeye devam kafada kucuk kaliyor o kadar kat giyinmeye degisik degisik dolancaz artik ortalarda

Gecen yil kalin polari montun altina giyince kollarda toplanma yapiodu kollar tam kapanmiodu bildigin karagumruklu facali osman :olamaz:

:D facalıı Osman demek
İmkan varsa kıyın paraya Jack Wolfskin alın derim... ya o nasıl bir ısıtma, mağazada denedim, ama ateş bastı inceleyemedim bile fazla.

Reklama girdi ama ben faydalanamıyorum, ince kardeşlerim ısınsın bari dedim... Şişko olunca pofidik pofidik şeyler giyinemiyor insan. :KK43:

Back