• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsüme hamilelik belirtisimi?

Sweet03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
556
612
23
Merhaba kizlar 2 gunum geciyor ve ovulasyon testinde adetime 5 gun kala hep pozitifi yakaliyordum normalde adetten once beni sicak basardi simdi tam tersi ellerim ayaklarim buz gibi isinamiyorum bi hafta once kan testi yaptim negatifdi bugun idrar yaptim yine negatif:KK12:benim gibi olup hamile oldugunu ogrenen varmi ve ne zaman idrarda cikmaya baslar idrarda gormeden kanda baktirmak istemiyorum artik

Tatlım bazen ateş basıyordu bazen sanki kışın ortasında sokakta kalmışım da donmuşum gibi üşürdüm

Tatlım bazen ateş basıyordu bazen sanki kışın ortasında sokakta kalmışım da donmuşum gibi üşürdüm
Benimde oyle azda olsa arada cok sicak oluyorum ama genelde cok usuyup isinamiyorum ust uste giyiyorum yinede yok:KK12:

Kızlar adete bir gün var daha ama dayanamayıp test yaptım bugün böyle birşey çıktı sizce hamilemiuimdir çok merak ediyorum ve çok istiyorum olmayı

Eklentiler

• B74B5B8A-2B21-4BC2-87F6-B7FDD1D97B52.jpeg
    B74B5B8A-2B21-4BC2-87F6-B7FDD1D97B52.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 1.332
B
Kızlar adete bir gün var daha ama dayanamayıp test yaptım bugün böyle birşey çıktı sizce hamilemiuimdir çok merak ediyorum ve çok istiyorum olmayı
Bu test bozuk ve negatif gibi canım. Testi tekrarlamanda fayda var.

Nasil belirtilerin var benimde var ama kuruyorum mu diyede dusunmeden edemiyorum
Yumurtlamadan 1 gun sonrasından şimdiye göğüs hassasiyetim var. 8 gundur hassas bu bni çok umutlandırdı. Ve göğüslerim şiş. Kasıklarımda batma ve agrı oluyor. Bazen sag kasık bazen sol kasık ve miğde yanması gibi boğazımda yanma var. Aşırı uyku hali. Belki bnmde psikolojiktir diycemde göğüs hassasiyetinin psikolojiyle alakası olcagını pek sanmıyorun. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)

Bend
Yumurtlamadan 1 gun sonrasından şimdiye göğüs hassasiyetim var. 8 gundur hassas bu bni çok umutlandırdı. Ve göğüslerim şiş. Kasıklarımda batma ve agrı oluyor. Bazen sag kasık bazen sol kasık ve miğde yanması gibi boğazımda yanma var. Aşırı uyku hali. Belki bnmde psikolojiktir diycemde göğüs hassasiyetinin psikolojiyle alakası olcagını pek sanmıyorun. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)
benim gogus agrisi yok diger belirtiler bendede var :))

Benim yarın canım adet günüm göğüslerim çok hassas olmuş dokununca ağrıyor bir de bu ay değerlendirmeye dikkat ettik insan umutlanıyor işte biraz da olsa
Aynen valla cok umutlaniyor benim ilk olacak hic hamile kalmadim hamile kalip kalamadigimi bilmemek bile kotu

Back