Usui Reiki I & II & III derece egitimleri

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2006
97
11
41
(istanbul Anadolu yakası - Suadiye ) 19 temmuz cmt gunu saat 10:00 - 15:00 saatleri arası Usui Reiki I (baslangıc derecesı), 16:00 - 19:00 saateri arası Usui Reiki II (uygulayıcı - pratisyen), 2 Ağustos 10:00 15:00 saatleri arasında da Usui Reiki Art ( İleri derece reiki teknikleri ) Eğitimleri var . Katılmak isteyen, ilgilenen arkadaşlar ve egitim icerikleri hakkında bilgilenmek isteyenler iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirler.
Gorusmek dılegı ıle
sevgıler

iyi günler irem hanım,
21 yaşındayım 1 yıl kadar önce Quan Yin'in magnified healing enerjisine inisiye oldum. bu konuda size iki sorum olacak.
reiki, magnified healin'den daha mı güçlüdür? yoksa ikisi arasındaki tek fark reiki enerjisini çağırdığımızda gelen şifacı ruhlar ve magnified healing enerjisini çağırdığımızda gelen Quan Yin mıdır?
ikinci olarakta cildimle ilgili tıpta geçmez denilen, kozmetik bir problem olsa da benim psikolojimi gerçekten etkileyen sorunum var. bunu meditasyon yaparak ve telkinlerle geçirmem mümkün müdür?
şimdiden teşekkür ediyorum :)

iyi günler irem hanım,
21 yaşındayım 1 yıl kadar önce Quan Yin'in magnified healing enerjisine inisiye oldum. bu konuda size iki sorum olacak.
reiki, magnified healin'den daha mı güçlüdür? yoksa ikisi arasındaki tek fark reiki enerjisini çağırdığımızda gelen şifacı ruhlar ve magnified healing enerjisini çağırdığımızda gelen Quan Yin mıdır?
ikinci olarakta cildimle ilgili tıpta geçmez denilen, kozmetik bir problem olsa da benim psikolojimi gerçekten etkileyen sorunum var. bunu meditasyon yaparak ve telkinlerle geçirmem mümkün müdür?
şimdiden teşekkür ediyorum :)

Merhabalar, Usui Reiki tamamen başka bir enerji kanalıdır. Usui Reiki çalıştığınızda şifacı ruhlar gelmez birebir evrenden şifa enerjisini çekersiniz. Magnifed Healing, Çekim mıknatısıdır kısaca siz şifa için auranızı bir çekim mıktasına dönüştürürsünüz. Reiki ise tamamen evrenle aranızda her hangi bir mıknatıs oluşturmadan yapabileceğiniz bir uygulamadır. Usui Reiki'de direkt kanal olduğunuz için daha etkili olabilir..

cildiniz içinde şu tavsiyelerde bulunabilirim, bir adet orta boy ametist taşını temizleyin. Ve akşamdan bir bardak suyun içine taşınızı koyun sabah bu su ile yüzünüzü yıkayın bu şekilde
biraz devam edin cildinizde önemli değişimler ve iyileşmeler olacaktır. Ayrıca telkinlerde çok faydalıdır. taşınızıda temizlemeyi şu şekilde yapacaksınız ;

taşınızı 12 saat toprağa (saksıda olur ) gömülü bırakıyoruz sonrasında taşımızı 3-5dk suyun altında yıkıyoruz ve özellikle başka hiç kimsenin eli değmesin yalnızca siz kullanın sonrasında suya atıp kullanabilirsiniz. Taşınızı mutlaka her hafta bu şekilde temizleyin..
Ametist taşı toprakta kendini ayrıca yeniden yükler güneşe bırakmanıza gerek yoktur.

Geçmiş olsun.

X