Saç Kesim Şekilleri Ustura ile Saç Kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar önlerine böle katı usturayla versem arkalarına zaten kat vermicem şeklini daha uzun süre korumazmı arkaları uzasın önleri uzamasın yaniolur muki

keşke önlerini kestirseydin ama saç boyun varsa usturalı kısınları aldır derim arkalarına makas izi belli olmucak şekilde kestirseydin

ince telli ve az saçlar için ustura yanlış bir seçim bence kahkul ve perçem için daha uygun ya dasaçınız çok gür ve kalın telli ise inceltmek için olabilir

bende kahküllerimi muhakkak usturayla kestiririm hatta biz kuaförümle bu şekle tırtıklı kahkül diyoruz :)
uzunlu kısalı oluyor ve benim yüzüme çok yakışıyor...
seren serengilin kahkülleri gibi kalın kahkül kesiliyor bana yan katlarımada ustura kullanıyoruz ben sırf bu kesimden ötürü çok pahalı olan kuaförümü değiştiremiyorum çünkü herkes böyle kesim yapamıyor...
ben memnunum yani...

ben usturayla kestiriyodum dün makasla kestirdim.. benim saçlarım çooooooookk gürmüş.. annem diyodu bana hatırlamıyomusun diyodu,böyle kestirmeden önce-küçükken- ne kadar gürdü.. yok! hakikaten de öyleymiş, herkes saçlarımı çok az zannediyodu sinir oluyodum, usturaya hayır!!

bencede kesinlikle ustura saç uçlarını mahvediyor...kırılıyor saç uçları ve acaip sertlesiyor.. ancak makasla da usturanın etkisinı her kuaför tam olarak saglayamıyor ...ama simdi katlı model istediginizde kuaförlerin geneli usturayla harala gürele girişiyo saçlara...ben 2 kere usturayla kestirdim simdi kesinlikle tercih etmiyorum..makasla kesin diyorum...ustelik makasla kesilince uçlarıda yumusacık oluyor..kırık kırık olmuyor...

Ben bi kere ustura kesim yaptırdım katlı olarak, saçım düzdü şuan dalgalandı ve kabarıyor ayrıca çok çabuk kırılıyor..benneyaptımki
Ustura kesim genelde saçı çok olanlarınkini azaltmak için yapılıyor..ama ben hiçbişekilde tavsiye etmem yani...:1no2:
Yalnız saça düz kahkül yaptırırken ustura kesim hoş durabiliyor bi kere sadece kahkülümü öyle kestirdim gayet güseldi..Ama katlı kesimde fln hiç tavsiye etmem..:1hug:a.s.

Son düzenleme:
vallahi hiç tavsiye etmem makas çok daha güzel ben yeni kestirdim sayılır ancak ustura ile kestiler saçım zati kuru gibiydi dahada sökünük durdu öncekinde saçım makasla kesilmişti çok daha sağlıklı uzamıştı keşke kestirmeseydim diyorum tavsiye etmem

Bende saçlarımı usturayla kestiriyorum asla makasla kestirmem çünkü makas kalıp gibi durmasına neden oluyor usturayla daha doğal duruyor benim saçım bence saçın ince veya kalın telli,düz veya dalgalı olmasına göre değişebilir güzel olup olmaması...

arada kaldım şimdi...iyi mi değil mi.. bende ustura kesim yaptırmayı düşünüyordum saçlarım kabarık olduğundan..birde kuaförümden bilgi edineyim..

incecik saçlarıma ustura atıp duruyolardı. uçları kırık kırık gibi duruyodu. çok sonra farkettim usturadan dolayı öyle göründüğünü. artık kuaföre gidince ustura vurmayın diye baştan söylüyorum. zaten hep sevmişimdir makas izini. kesinlikle ustura vurdurtmayın derim ben..

saçlarımı usturayla kestiriyorum gayet hoş oluyor.bir keresinde makasla kesmişlerdi saçım mahvoldu hep makas izleri kaldı. sanırım saç tipiyle alakalı bir durum. saçlarım kısa ve gür ancak usturayla toparlayabiliyorum

ben ustura ıle saclarımı kestırdım
sacı ıncelltıyo vede kırık gosterıyo

sanırım ustura saçları azaltıyor.. yıllardır saçlarımı çok katlı kullanırım üst taraflar çok katlıdır altları daha uzun bırakırım çok da yakışır fakat son zamanlarda saçlarımın inceldiğini hissediyorum. çünkü bu kesimi ilk yaptırmaya başladığımda saçlarımı yanlardan öreceğim zaman tutamlar daha kalındı ancak şimdi çok daha ince..

ben saçımı hep ustura makası ile kestiriyorum çok memnunum sadece ustura mahvediyo saçları ustura makası daha farklı tavsiye ederim.

Ustura hiç sağlıklı bir yöntem değil, ilk gün iyi hissediyorsunuz belki ama sonrası pişmanlık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…