Merhabalar 1 kimyasal gebelik 1 de gelişmediğinden düşürdüğüm 2 gebelik yaşadım bunlar her sene bi tane olucak şekilde gebe kaldım şimdi adetim 4 gün gecikti acayip göğüs ağrım var cok yumuşak olduğunu hissettim ilk kez göğüslerimin bu kadar ilk gün adet olucam sandim kahverengi lekelenme geldi test yaptim o gün neğatifti sürekli karın ağrım bel ağrım oldu şiddetli sonraları hep sol yumurtaligimda boyle şişlikler hissediyorum şu an 4. Günüm bugün biraz pempemsi sonra kirmiziya dönük akinti geldi tortularla birlikte bir iki saat surdu ve kesildi sonra cok açık pembe kahveye döndü simdi gece olunca baktim ne kahve ne pembemsi ne kanama hic birsey yok sürekli test yapmaktan olumsuz sonuc almaktan yoruldum benim gibi yasayan gebe kalan var mi acaba bizi bi aydinlatsa yarin sabah 5.gun olucak test yapsam cikar mi acaba ? Hala karin agrim var arar ara
Birde 3 senedir evliyiz ne esimde ne bende sorun yok surekli doktora gittigimiz halde bize %70 belirli sebebse siz geri kaalan kısımda kaliyorsunuz sebebsiz yani olmamasi bekleyin diyorlar her sene bi tane olucak sekilde gebe kalmakta sıkıntılı
Birde 3 senedir evliyiz ne esimde ne bende sorun yok surekli doktora gittigimiz halde bize %70 belirli sebebse siz geri kaalan kısımda kaliyorsunuz sebebsiz yani olmamasi bekleyin diyorlar her sene bi tane olucak sekilde gebe kalmakta sıkıntılı
Son düzenleme: