• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne mi görüyorum acaba ??

sadece eşime sperm testi yapldı banada kan tahlili ve ultrasonda bakıyor doktor yaşın küçük diyor daha çok erken diyor ama bu defa rahim filmi isteyeceğim genetik testini ilk kez senden duydum canm
Kaç yaşındasın?
Benim beş yıl sonra geldi yavrum, bana yapılanları sıraladım.
Vardır vakti, sıkıntı yapma.

Canım emin olmak için test yap normal adet gibi olanlar var benim annem ve anannem mesela anannem dayıma hamileyken 9 ay boyunca adet Görmüş en son ay yıkanmış ve 3 gün sonra doğuma gitmiş içinse Şüphe varsa test yap riske atma. Inşallah güzel haberler verirsin

Canım emin olmak için test yap normal adet gibi olanlar var benim annem ve anannem mesela anannem dayıma hamileyken 9 ay boyunca adet Görmüş en son ay yıkanmış ve 3 gün sonra doğuma gitmiş içinse Şüphe varsa test yap riske atma. Inşallah güzel haberler verirsin
inşallah canm yaa çok umutluydum bu ay hatta bi arkadaşm 2 aylık hamile o kesn hamilesindr flan diyordu daha çok umutlanyrdm rabbm hayırlısını verir inş.

Back