• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ustune gormemi acil yardiimmm

cglhll

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
11
0
16
İstanbul
merhabalar bu siteye 3. yazışım fakat hiç cevap alamadım malesef.. ben 26 günde bir düzenli 4 gün adet oluyorum 12 ocakta 4 gün adet oldum. 7 şubatta adet oldum ve 2 gün sürdü şuanda hiçbirşey yok kasılarımda hafif bir ağrı var iğne batması gibi başka herhangi bir şey yok bebek çok istiyorumm sizce ne olabilir....

merhabalar bu siteye 3. yazışım fakat hiç cevap alamadım malesef.. ben 26 günde bir düzenli 4 gün adet oluyorum 12 ocakta 4 gün adet oldum. 7 şubatta adet oldum ve 2 gün sürdü şuanda hiçbirşey yok kasılarımda hafif bir ağrı var iğne batması gibi başka herhangi bir şey yok bebek çok istiyorumm sizce ne olabilir....
bende ılk bebegimde üstüne gördüm ama ılk ayda siyah lekelenme olarak geldi sonrasında birsey olmadı doktorumda üstüne gördügümü soyledi.. bence sen bir dr görün baska birsey olabilir gebelik istiyorsan o bile etkiliyor yalancı hamilelik yasanıyormus kasık agrısı mide bulantısı vs.. ama ıns.. bebek vardır:emir_bebek:

Back