Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar herkese merhaba,
ilk olarak kendime inanamıyorum ilk defa böyle bir siteye üye olup mesaj yazıyorum ama bu siteyi ilk keşfettiğimde sizlerin mesajlarını okuduğumda o kadar çok kendimden bişeyler buldum ki sürekli sizleri okur oldum hatta hamile kalmak isteyenlerin acaba bu ay kaldı mı diye merak etmeye bile başladım ve dua ediyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.şimdi gelelim kendime ben 15 aylık evliyim ve son 4-5 aydır artık korunmuyoruz ama her ay bu sefer oldu diyorum ama yine maalesef( aslında bunun için yeterli çalışamadığımızı da düşünüyorum ama yine de insan her geçen ay daha yoğun istiyo ve bu da stres yaptırıyo,ben bu ay eşimle kesin oldu diye bekliyoduk ama dün regl oldum,ama 5 gün geçikmeyle ve çok az oluyorum diğer aylara göre aCABA BENDE DE ÜSTÜNE GÖRME DİYE BİŞEY OLMUŞ MUDUR DİYE MERAK EDİYORUM,GERÇİ İDRAR TESTİ DE YAPTIM NEGATİFTİ AMA YİNE de insan umutlanıyo ben böyle olupta daha sonra hamile kalan arkadaşlar var mı diye öğrenmek istiyorum lütfen paylaşırsanız sevinirim:))))
slm kızlar bende bu ay adet gördüm ve 9 aylık evliyim 8 aydır koronmuyorum ama karnım şiş kasıklarım agrıyor adetim hala devam ediyor 1gun gecikmeyle idrar testinde negatif cıkıyor şüphem karnımın şiş olması ve ani hareketlerde karnıma yada lkasıklarıma agrı girmesi benim gibi olan varsa cvp yaz .:Saruboceq:
selam canım bende bebek için uğraşıyorum 6 ay kadar önce bebeğimi kaybettim klomen kullanmıştım reglim 5-6 gün gecikti tam hamileyim dediğim anda regl oldum doktora gittim klomen almak için kist oluşmuş ilaç başlamamız lazım dedi ama hamilelik testi istedi önce ilaç başlamadan önce yapılması gerekiyormuş o zaman reglimin 5. günüydü ve testte hamile çıktım üstelik kanamam çoktu ve benden parça parça bişeyler geliyordu ben düşük yaptığımı sandım doktor takibe aldı dış gebelik falandır diye ama normal bir gebelikti ara ara kanamalarım devam etti hep 13. haftada kaybettim şimdide üç ay ilaç kullandım her ay 4-5 gün gecikti reglim her ihtimale karşı hep kan testi yaptırdım ama maalesef hamile kalamadım bu ayda almam gerekiyordu gitmedim bıktım nihayetinde o ilaçlarda yan etkisi olan ilaçlar diyeceğim şu ki benimde karnımda kasıklarımda sancılarım oluyor her ay umutlanıyorum geciktiği için ama sonunda regl oluyorum bu ay testte yaptırmadım nasıl olsa olmuyor diye incir kürü uyguluyorum istersen sende dene ya da doktora git belki basit bir problemdir hemen çaresine bakmış olursun
kendi cevabımı kendim verim bari dün gittim doktora hamiş falan değilim
Bana temizlik için yardıma gelen abla da menapoza giriyorum sanmış hastalanmayınca (Yaşı 42) şimdi 3.5 aylık hamile aldıramıyorda mecbur doğuracak
inşallah benimki de üstüne görmedir yaaa,,,,5- 6 gündür lekelenmelerim var...korkuyorum ben..
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
darısı bize