kan testi yapdır istersenkizlar merhaba :) oncelikle ben derdimi anlatayim size esim yurtdisina cikti ve yurtdisina cikarken ben regldim yaklasik 3.5 hafta oldu gideli ve benim 9 gun once regl olmam lazimdi yani gecikti test yaptim 2 kere tek cizgi gordum gebelik olmus olsa giderken regldim ama o zaman kananam normaldeki adet kanamamdan daha azdi bilmiyorum cok korkuyorum ne olur akil verin bana acilll( gebelik olmasi mumkun mu ??
aslında adetım duzensız oluyor ama genellıkle gec oluyorum. 1 bucuk 2 ayda bır. kistim vardı ılac kullandım erıdıgını söyledı doktorum. degısık bulantılar ve halsızlık hıssedıyorum. bu olayın oldugu bugun 4. gun. hamılelık belırtısı ıcın 4. gun erken degıl mıı ???
slmlar.. ben 37 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. yaşımızdan dolayı hemen bebek istedik ve korunmadık. adetlerim hep düzenlidir. 25 günde. bu ay 19. gün ilişkiden sonra pembe bi leke geldi. siteden bakıyordum zaten üstüne görme olabilir mi diye ertesi gün dayanamadım test yaptım negatif çıktıadetim de bir gün gecikmeli oldu ama 2 gün sürdü. parçalar falan düştü şimdi kesildi. sadece aralıklı çoook az kahverengi lekeler.doktora falan da gitmedim adet oldum diye. hamişlik için hiç belirti yok sadece çok duygusallaştım hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum.. sizce hamiş miyim yada napim ben şimdi yaaaa (((
AMerhabalar ben de 11 senelik adet sürecimde hiç ama hiç düzensizlik yaşamamış biri olarak
son 3 aydır saçma sapan adetler gördüm. Ocak ayında normal gününden 3 gün erken oldum,
Şubat ayında tam bir hafta gecikti, doktora gittim yarın kan tahlili yapalım dedi, o gece hastalandım (ama lekelenme şeklinde)
ben de bi daha tahlil yaptırmadım.. sonraki günlerde de çok aşırı şiddetli sancım oldu ve büyük büyük parçalı geldi.
Gerçi her ay çok sancılı geçer benim reglim ama bel ağrılarım da çok arttı
bu mart ayında da önceki aydan yine 2 gün gecikmeli olarak regl oldum.
hormonlarda mı bi sapıklık var yoksa bana ne oluyor anlayamadım. TSH'a bakıldı önceki gün diyetisyene vermek üzere yaptırdığım tahlilde(gerçi diyetisyen de bulamadım), hormonlarda da bi anormallik yok..
anlayamadım gitti..içinde bulunduğum depresyondan mı kaynaklanıyor nedir...
Bu arada korunmuyoruz, bizimki köylü işi geri çekme yöntemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?