Ustune gormede agri oluyor mu?

Melisa_Nur_

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
49
3
16
30
merhaba boyle konular cok acildi ama ben kendi yasadigimi sormak istedim yeniden. Dun adet gunumdu ama hala olmadim. Aksam belimde agri oldu olacagimi sandim ama olmadi. Bu gun sabahdan bir kac damla geldi o kadar. Gelecek mi bilmiyorum. Belimde az agri var ayaklarimada az agri veriyor ancak hava soguk oldugundan anlayamadim cunki boyle havalarda benim ayaklarimda agri oluyor. Ustune gorme nasil oluyor? Agri oluyor mu belde azda olsa? Bir oglum var hamilelik dusunmedim hemde az iliski oldu esimle aramda korunmasiz. Gecen ay 16sinda oldu adetim. Her ay duzensiz oluyor. Son zamanlar ruyamda hamile oldugumu kucagimda bebegimi gordum onun icin kafam karisti

Yerleşme kanamasından bahsediyorsaniz evet ağrı oluyor, bütün gebwliklerimde yaşadım bunu.
Sizin adetleriniz düzensizmis ama olmayadabilir. Yerleşme kanaması genelde açık kahve olur,
Sizin nasıldı lekeler halinde devam etti mi?

Yani duzensiz olsa bile ne zaman kanama gorsem o gunu adet olurdum hic boyle olmadi o yuzden ilginc geldi bana. Hayir devam etmedi hic toplasam 4 damla falan geldi o kadar agrimda gecti simdi hic bisey yok. Bir yandan korkuyorum ciddi bisey mi bir yandan merak ediyorum

Bence kan verin bende ilk gebeliğimi aynı böyle öğrendim bı kaç damla pembemsi kan geldin sonra kesildi

Benimde öyle olmuştu doktora gittim kan testi yaptı negatif sonuç aldım sökülememişsin dedi adet söktürücü verdi inşallah sizinki gebeliktendir

Benimde öyle olmuştu doktora gittim kan testi yaptı negatif sonuç aldım sökülememişsin dedi adet söktürücü verdi inşallah sizinki gebeliktendir
Siz her ay duzenli oluyormuydunuz yoksa problem varmiydi adetinizde? Bende duzensizlik olsa bile kac gun gecse de ustunden kan oldugu gun hep adetim olur. Hic boyle durum yasamadim. Insallah canim evet oyle sorunum olacagina hamilelik olsa daha iyi

Siz her ay duzenli oluyormuydunuz yoksa problem varmiydi adetinizde? Bende duzensizlik olsa bile kac gun gecse de ustunden kan oldugu gun hep adetim olur. Hic boyle durum yasamadim. Insallah canim evet oyle sorunum olacagina hamilelik olsa daha iyi
Tam günü gününe olanlardan değilim ama çok düzensizde değil sizin gibi bende lekelenme veya kan gördüğümde ertesi gün adetim normal yoğunlukta gelirdi kötü düşünme kendinide yıpratma

Tam günü gününe olanlardan değilim ama çok düzensizde değil sizin gibi bende lekelenme veya kan gördüğümde ertesi gün adetim normal yoğunlukta gelirdi kötü düşünme kendinide yıpratma
Insallah ki sorun olmaz bende cok duzensiz olmam yani daha onceleri evet hatta bir ay olmadigim bile oluyordu ama son aylarda 2 3 gun falan gecikme olurdu o kadar. Hatta gecen ay ilk kez adet gunumden iki gun once oldum sok oldum resmen hep gecikiyordu cunki. Bu arada gecen ay bir ot gibi cay var ondan ictim o gunu adet oldum yani adetten iki gun once. Guclu bir caymis simdi neden boyle anlamadim

Durumumuz aynı benimde sizin gibi adet olaylarım dediğim gibi kendinizi strese sokmayın içiniz rahatlıycaksa doktora görünün kafanızda rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…