- 19 Kasım 2018
- 49
- 3
- 16
- 30
- Konu Sahibi Melisa_Nur_
-
Yani duzensiz olsa bile ne zaman kanama gorsem o gunu adet olurdum hic boyle olmadi o yuzden ilginc geldi bana. Hayir devam etmedi hic toplasam 4 damla falan geldi o kadar agrimda gecti simdi hic bisey yok. Bir yandan korkuyorum ciddi bisey mi bir yandan merak ediyorumYerleşme kanamasından bahsediyorsaniz evet ağrı oluyor, bütün gebwliklerimde yaşadım bunu.
Sizin adetleriniz düzensizmis ama olmayadabilir. Yerleşme kanaması genelde açık kahve olur,
Sizin nasıldı lekeler halinde devam etti mi?
Ha bide dun sabah oldu bu olay ve o an midem bulandi yani bir kac kez kusma hissi yasadim sanki kusacagim gibi. Sonra oda gectiHic mi yorum yapan olmayacak? Dunden bugune bir tik yok bende. Boyle olan oldu mu?
Yani duzensiz olsa bile ne zaman kanama gorsem o gunu adet olurdum hic boyle olmadi o yuzden ilginc geldi bana. Hayir devam etmedi hic toplasam 4 damla falan geldi o kadar agrimda gecti simdi hic bisey yok. Bir yandan korkuyorum ciddi bisey mi bir yandan merak ediyorum
Evet o hep var ama ben hic dikkat etmedim yani soguktandir yada cay fazla iciyorumdur diye dusunuyorum hep ama cok sık geliyor. Test yaptim negativ ama olsa bile bence erken cunki bende hep gec gosterir zatenSık sık idrara çıkma varmı
Gercekten mi? Bir kac gun gecsin bidaha test yapacagim. Cikmassa yada adet olmassam doktora gorunurum. Esim burda degil isle alakali bir kac gune gelmeli zaten insallah o zaman giderimBence kan verin bende ilk gebeliğimi aynı böyle öğrendim bı kaç damla pembemsi kan geldin sonra kesildi
Siz her ay duzenli oluyormuydunuz yoksa problem varmiydi adetinizde? Bende duzensizlik olsa bile kac gun gecse de ustunden kan oldugu gun hep adetim olur. Hic boyle durum yasamadim. Insallah canim evet oyle sorunum olacagina hamilelik olsa daha iyiBenimde öyle olmuştu doktora gittim kan testi yaptı negatif sonuç aldım sökülememişsin dedi adet söktürücü verdi inşallah sizinki gebeliktendir
Tam günü gününe olanlardan değilim ama çok düzensizde değil sizin gibi bende lekelenme veya kan gördüğümde ertesi gün adetim normal yoğunlukta gelirdi kötü düşünme kendinide yıpratmaSiz her ay duzenli oluyormuydunuz yoksa problem varmiydi adetinizde? Bende duzensizlik olsa bile kac gun gecse de ustunden kan oldugu gun hep adetim olur. Hic boyle durum yasamadim. Insallah canim evet oyle sorunum olacagina hamilelik olsa daha iyi
Insallah ki sorun olmaz bende cok duzensiz olmam yani daha onceleri evet hatta bir ay olmadigim bile oluyordu ama son aylarda 2 3 gun falan gecikme olurdu o kadar. Hatta gecen ay ilk kez adet gunumden iki gun once oldum sok oldum resmen hep gecikiyordu cunki. Bu arada gecen ay bir ot gibi cay var ondan ictim o gunu adet oldum yani adetten iki gun once. Guclu bir caymis simdi neden boyle anlamadimTam günü gününe olanlardan değilim ama çok düzensizde değil sizin gibi bende lekelenme veya kan gördüğümde ertesi gün adetim normal yoğunlukta gelirdi kötü düşünme kendinide yıpratma
Durumumuz aynı benimde sizin gibi adet olaylarım dediğim gibi kendinizi strese sokmayın içiniz rahatlıycaksa doktora görünün kafanızda rahatlarInsallah ki sorun olmaz bende cok duzensiz olmam yani daha onceleri evet hatta bir ay olmadigim bile oluyordu ama son aylarda 2 3 gun falan gecikme olurdu o kadar. Hatta gecen ay ilk kez adet gunumden iki gun once oldum sok oldum resmen hep gecikiyordu cunki. Bu arada gecen ay bir ot gibi cay var ondan ictim o gunu adet oldum yani adetten iki gun once. Guclu bir caymis simdi neden boyle anlamadim
Bir kac gunde bekliyorum olmassa bir test de yaparim neqativ olursa ondan sonra insallah biseyler yaparimDurumumuz aynı benimde sizin gibi adet olaylarım dediğim gibi kendinizi strese sokmayın içiniz rahatlıycaksa doktora görünün kafanızda rahatlar
Hayırlısı olsun canımBir kac gunde bekliyorum olmassa bir test de yaparim neqativ olursa ondan sonra insallah biseyler yaparim
Cok tesekkur ederim canimHayırlısı olsun canım
Kan tahlili yaptırdınız mı?Hala adet olmadim ben testte negativ neden boyle oluyor bir yasayan olmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?