Üstüne görme

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Selam Anneler Selam Anne adaylari..Selam Anne olmak isteyenler..Benim sorum söyle...Üstüne görüpte hamile oldugunu ögrenen varmi? son 3 4 gündür müthis bir sekilde hamile oldugumu düsünüyorum karnim sisti..son adet tarihim 12 subatti.adetim 9 gün gecmisti tuvalette test yaparken baktimki kan geldi süper bir agriyla birlikte testte negatif cikti zaten.sicak dusta agrilarimi dindirdim ama kivaminda ve yogunlugunda bir terslik vardi.normal agrili adettimde ped dayandiramam ama ilk gün ve agrili olmasina ragmen gün boyu bir pedi doldurmadi.adetim toplam 3 gün sürdü yanliz 2 ve 3 gün tüm gün kahverengi akinti halindeydi ve pedi doldurmadi.bitti.25 subatta spordan sonra gene kanamam oldu yumurtlama kanamasimi yerlesme kanamasimi baska birseymi anlam veremedim.o kanamadan sonra karnimda dedigim gibi bir sislik büyüklük ve agri var.yarin test yapacagim.ama adet olupta yinede hamile oldugunu ögrenen varmi...

ben değilimde teyzem 4 ay boyunca adet olmuş ve bebek içerde kımıldayana kadar anlamamış bende bunu geçen hafta öğrendim çok şaşırdım...çünkü midem bulanıyordu teyzem hamilemisin dedi hayır adetliyim dedim güldü ve anlattı.

şüpeli ilişkim olunca hemde yumurtlama döneminde ilişkiden sonraki 10. gün doktora gittim kan testi yaptırdım gebelik yok dedi. adetim geçikti 2 gün. adet oldum bu sefer çok kısa sürdü 2 günü normal 3 günü lekelenme şeklinde(normalden farklıydı) lekelenme bitince evde kendim test yaptım gebelik çıkmadı. ama benim hala midem bulanıyor tiksinme gibi ve afedersin malak gibi uyuyup tembellik modundayım gügüslerim büyüdü hamile oldugumu sanmıyorum ama kendimi cok değişik hissediyorum psikolojik olarak tuhafım yani. eşimle ben bebek sahibi olmayı istiyoruz ama şartlarımız bebek için uygun dedil en erken yaza düşünüyoruz..

teyzeme gelince kilolu oldugu için karnının şişmesinden pek anlamamış kilo aldım sanmış :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…