Üstüne görme

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
Arkadaşlar adetim 9 gün gecikmeli olarak başladı. Normal adet gibi geliyor ancak her zamankinden az geliyor. Adetlerim düzenlidir ve gecikmenin 6. gününde test yaptım negatif çıktı. Çarşamba günü Dr.la randevum var. Yine de tedirginim. Acaba üstüne görme yaşayan arkadaşlar var mı? Nasıl bir durum oluyor? Tecrübeleri olan arkadaşlarım varsa paylaşabilir mi? a.s.

canım benim bildiğim adet gibi değilde biraz pembemsi bir sıvı ölçüsüde normal adetten daha az.test yaptırdım dedin eğer idrarsa 15 gün geçince çıkıyo idrarda en azından benim bildiğim ama kanda hemen çıkıyo.benim kuzenim üstüne görmüştüde ondan biliyom canım.Allahtan hayırlısı herşey gönlünce olsun inşallah yardımcı olabildiysem sevinirim..

Cevabın için teşekkürler. Benim adet düzeyinde geliyor. Herhalde hamile değilim 28 aylık bir oğlum var. Bizim için çok erken Ama nedeni için yarın doktora gideceğim. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah

amin canım inşallah...bu arada sonucu bildirirsen sevinirim gerçi senin bebiş daha küçük ama olsa bile üzülme..ama olduğunu zannetmiyorum

amin canım inşallah...bu arada sonucu bildirirsen sevinirim gerçi senin bebiş daha küçük ama olsa bile üzülme..ama olduğunu zannetmiyorum

Canım Dr.'a gittim. Kan testi yaptırdı.Biz doğuda çalışıyoruz. burada şartlar çok iyi değil Hormon testi hemen çıkmadı Sonucu alınca doktora göstereceğim kesin sonuç o zaman belli olacak. Dr. ultrasonla baktı sağda 2 solda 1 cm. kist varmış ancak önemli değilmiş :dance: Ancak gizli gebelik olabilir olsa da zaten düşer hormon testine bakmamız lazım dedi bakalım testi gösterince belli olacak İnşallah önemli bir şey değildir. Dr.a gösterince yine yazarım Sevgiyle kalın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…