• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme

Biran önce sabah olsun çok merak ettim kız inşallah hamilesin dir bende cok istiyorum hamile kalmayı sitede araştırma yapıyorum bakıyorum da sen denk geldin benimde bu ay ki adetim beş gün gecikti umutlandım ahamileyim diye ama maalesef bu sabah regal gördüm insalah şans senden yanadır da sen hamile olursun 🫂
Ay inşallah ya daha yapmadım test bakalım gündüz çok bişi yok akşamları davul gibi oluyor karnım

Kızlar merhaba bu sitede adeti düzensizleşip hamile olduğunu öğrenen bir çok insan gördüm doğru mu acaba böyle durumu yaşayan var mı benim de adetim günü gününe olurdu ya tam gününde ya 1 gün önce olurdu asla gecikmezdi geçen ay ilk defa 6 gün gecikme ile oldum ama böyle dolu dolu bi adet değildi 1 hafta sürerdi normal de ama yalan olmasın geçen ay 4-5 gün falan sürdü fazla sürmedi sonrasında da adetime 12 gün adetim bittikten sonra 2 günde 1 olmak üzere günleri değerlendirdik eşimle adetimin bitiminde ki ilişkiden sonra inanılmaz şişkinliğim olmaya başladı bel ağrısı oluyor arada kasıklarımda böyle batma oluyor şişkinlikte baya belli yani 2-3 aylık hamile gibi en ufak şey de hemen şişiyo su içsem bile adetim de biteli bugünden itibaren 12 gün oldu sizce bu söylem doğru mu rahim bebeğe hazırlanıyormuş gibi söylemler oluyor yaşayan var mı
Ben bu anlattıklarının daha fazla belirtisi yaşadım doluluk hissi baş dönmesi bel sırt bacam ağrısı koku hassasiyeti hatta 4.5 gün lekelenme bileyaşadım yerleşme kanaması sandım 6 günde adet gördüm o yüzden bence hiç kafanızı bu tarz şeylere yormayın bende öyle yapıyorum ayrıca kotundayım bıraktığım 4 adet döngümde 1ay 13 de oldum 2 ay 9 zunda 3 ay 7 sinde 4 ay 3 de oldum yani ben hep 13 de olurdum yılardır adetim sabitti korunmayı bıraktıktan sonra 4 ayda adetim öne gelmeler olmuş bu kimi kadında öne gelmeler adet gecikmesi stresle bağlı birse korunmayı bırakıyorsun ya bu belirtiler Fas’a fiso bana göre kan tahlili verebilirdin eğer şüphen varsa kesinleştirmek için

Ben bu anlattıklarının daha fazla belirtisi yaşadım doluluk hissi baş dönmesi bel sırt bacam ağrısı koku hassasiyeti hatta 4.5 gün lekelenme bileyaşadım yerleşme kanaması sandım 6 günde adet gördüm o yüzden bence hiç kafanızı bu tarz şeylere yormayın bende öyle yapıyorum ayrıca kotundayım bıraktığım 4 adet döngümde 1ay 13 de oldum 2 ay 9 zunda 3 ay 7 sinde 4 ay 3 de oldum yani ben hep 13 de olurdum yılardır adetim sabitti korunmayı bıraktıktan sonra 4 ayda adetim öne gelmeler olmuş bu kimi kadında öne gelmeler adet gecikmesi stresle bağlı birse korunmayı bırakıyorsun ya bu belirtiler Fas’a fiso bana göre kan tahlili verebilirdin eğer şüphen varsa kesinleştirmek için
Kan tahlilini geçen ay gecikmenin 4.günü vermiştim negatif çıkmıştı ondan sonra başladı şişkinliğim

Geçen ay ilk defa 1 hafta gecikmeli oldum 4 gün sürdü gecikmenin 4. Günü vermiştim kan testini negatif çıkmıştı
Bacım bunda bi sorun yokki âdetni 1hafta geç olmuşsun bende erken olabiliyorum test negatif çıkmış çünkü hamile değilsin regl de olmuşsun stresten mevsim değişikliğinden adet gecikmesi yaşaman çok doğal şişkinlik nedenini bilemem bi doktora görünmen en sağlıklısı

Hiç gebelik testi vs yapmadın mı ? Muhtemelen adet oldum sanıp yapmamış olabilirsin bi önceki adetin üstüne görme olmuş olabilir. Yani o zaman aslında hamile olmuş olabilirsin eğer öyle olursa 2 aylık hamilesindir kesinlikle bi test yaparsan çıkar maşallah göbeğin Hamiş göbeği gibi çıkmış
Bugün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Senin şişkinlik vardı sanırım , adetin geçikince de yaparsın istersen demek üstüne görme olmamışsın canım regliymiş o kanaman
Valla bilmiyorum belki geç döllenme de olabilir annem bana hamileyken idrarda kanda çıkmamış gecikmenin 10.gününde çıkmış kendime bi açık kapı bırakmaya çalışıyorum aslında da bilmiyorum hayırlısı ya aman valla insan strese girdikçe daha da geriliyle

Valla bilmiyorum belki geç döllenme de olabilir annem bana hamileyken idrarda kanda çıkmamış gecikmenin 10.gününde çıkmış kendime bi açık kapı bırakmaya çalışıyorum aslında da bilmiyorum hayırlısı ya aman valla insan strese girdikçe daha da geriliyle
Olabilir tabi canım daha regline varmış inşallahta gönlüne göre olsun 💖
Yumurtlama takibine göre yaparsan daha kesin olur. Güzel haberlerini de duyalım inşallah

Yumurtlama takibine göre yaparsan daha kesin olur. Güzel haberlerini de duyalım inşallah
3 gün kaldı reglime bu sabahta yaptım yine negatif valla inşallah güzel haberler veririm size 🩷

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar merhaba bu sitede adeti düzensizleşip hamile olduğunu öğrenen bir çok insan gördüm doğru mu acaba böyle durumu yaşayan var mı benim de adetim günü gününe olurdu ya tam gününde ya 1 gün önce olurdu asla gecikmezdi geçen ay ilk defa 6 gün gecikme ile oldum ama böyle dolu dolu bi adet değildi 1 hafta sürerdi normal de ama yalan olmasın geçen ay 4-5 gün falan sürdü fazla sürmedi sonrasında da adetime 12 gün adetim bittikten sonra 2 günde 1 olmak üzere günleri değerlendirdik eşimle adetimin bitiminde ki ilişkiden sonra inanılmaz şişkinliğim olmaya başladı bel ağrısı oluyor arada kasıklarımda böyle batma oluyor şişkinlikte baya belli yani 2-3 aylık hamile gibi en ufak şey de hemen şişiyo su içsem bile adetim de biteli bugünden itibaren 12 gün oldu sizce bu söylem doğru mu rahim bebeğe hazırlanıyormuş gibi söylemler oluyor yaşayan var mı
Bende 2. Ayım bu gebelik istiyorum garip bir şekilde normalde 1 yada 2 gün erken yada tam gününde oluyordum bu sefer 3 gün gecikti ve hiç bu güne kadar gecikmedi adetim dün akşam leke geldi kahvemsi acaba yerleşmemi dedim şimdi biraz kan gelmeye başladı adet oldum yani umarım dediğin gibi rahim kendini alıştırıyordur ♥️

Back
X