Evime 10 dk özel hastane acil servisi de var aslında giderim belki içim rahat etmiyo eşimde evde değil iş dolayısıyla geç gelicek. Annem bizde tekim diye. Ona da çok yeni olduğu için söylemedik. Anneme söyleyip gitsem mi acabaİnşallah yoktur içinizi ferah tutunacile gitmeyi düşünürseniz de özel hastanelerin hepsinde kadın doğum acili olmayabiliyor önden arayıp öğrenirseniz sizin için daha iyi olur.
İnşallah . Rabbim korusunHemende gidemem ki misafir var evde onları bırakıp gitmek de olmaz. Sabahı beklesem daha iyi olcak galiba nasipse olur. İnşallah yerleşmedir ya normalde takmam ama bu kadar yeni öğrenmişken insan ister istemez üzülüyo işte Rabbim bana bağışlasın inşallah
Siz bilirsiniz ama Allah korusun düşük olacaksa da sonrasında keşke gitseydim dememek için gidin bence çok da yakınmış bir kan verirsiniz . Değerinizi takip etmeniz gerekiyor zaten boşa gitmiş olmazsinizEvime 10 dk özel hastane acil servisi de var aslında giderim belki içim rahat etmiyo eşimde evde değil iş dolayısıyla geç gelicek. Annem bizde tekim diye. Ona da çok yeni olduğu için söylemedik. Anneme söyleyip gitsem mi acaba
Söyleyin bence en azından gidip kan verirsiniz rahat eder içiniz bir saatte çıkıyor zaten böyle zamanlarda sabah etmek çok zor oluyor.Evime 10 dk özel hastane acil servisi de var aslında giderim belki içim rahat etmiyo eşimde evde değil iş dolayısıyla geç gelicek. Annem bizde tekim diye. Ona da çok yeni olduğu için söylemedik. Anneme söyleyip gitsem mi acaba
Allah korusun düşük olacaksa da hiç korkmayın regl olmaktan hiçbir farkı yok çok erken gebelik çünkü. Sadece psikolojik olarak çok ağır tabi kayıp hissi Allah yaşatmasınEvime 10 dk özel hastane acil servisi de var aslında giderim belki içim rahat etmiyo eşimde evde değil iş dolayısıyla geç gelicek. Annem bizde tekim diye. Ona da çok yeni olduğu için söylemedik. Anneme söyleyip gitsem mi acaba
Söyledim şuan gidiyoruz dua edin lütfen kötü bişey olmasınSöyleyin bence en azından gidip kan verirsiniz rahat eder içiniz bir saatte çıkıyor zaten böyle zamanlarda sabah etmek çok zor oluyor.
Bizi de bilgilendirin lütfen. Hiçbir şey yoktur Rabbimin izniyleSöyledim şuan gidiyoruz dua edin lütfen kötü bişey olmasın
Hadi inşallah güzel haberlerle gelip bize de haber verinSöyledim şuan gidiyoruz dua edin lütfen kötü bişey olmasın
Test verdim geldim bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olur inşallahHadi inşallah güzel haberlerle gelip bize de haber verin
Haber vericem inşallahBizi de bilgilendirin lütfen. Hiçbir şey yoktur Rabbimin izniyle
Bizi de bilgilendirin lütfen. Hiçbir şey yoktur Rabbimin izniyle
Değerim 21.40 çıktı çok şükür düşmemiş çok az artmış gibi geldi bana ama dün vermiştim testi daha yarın sabah doktorumla konuşucam inşallahHadi inşallah güzel haberlerle gelip bize de haber verin
Evet biraz az artmış iki günde en az yüzde 60 artış sağlıklı gebelik deniyor ancak her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda hiç belli olmazDeğerim 21.40 çıktı çok şükür düşmemiş çok az artmış gibi geldi bana ama dün vermiştim testi daha yarın sabah doktorumla konuşucam inşallah
Evet bana da az geldi ama herşeyim hayırlısı tabi ki. Evet ilk gebeliğimEvet biraz az artmış iki günde en az yüzde 60 artış sağlıklı gebelik deniyor ancak her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda hiç belli olmazilk gebeliğiniz mi?
Sağlıkla gelsin inşallah içinizi ferah tutunEvet bana da az geldi ama herşeyim hayırlısı tabi ki. Evet ilk gebeliğim
Aminnnn inşallahSağlıkla gelsin inşallah içinizi ferah tutun
Daha ayın 18i. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz. Regl oluyor olabilirsiniz. Çok düşünmeyin. Ayın 24 ünü bekleyin.Merhaba Normalde ay basi regl oluyorum Geçen ay 24 ünde regl olmuştum hamilelik belirtilerim var bugün pembe ve koyu kahverengi kanamam oldu anlayamıyorum