Testiniz yine pozitif çıkarsa kan testi verin bence inşallah hamilesinizdir..Merhaba bu teste ne kadar guvenmem gerek bilmiyorum ama yaptigimda ilk 15 dk icinde silik cizgi cikti sonra cope attim gece bir baktim iki cizgi olmuş ve ben sabah tekraren bir test yapmak icin kalktim adet olur gibi kan geldi ama bu kan farkli bir kan rengi çok açik kirmizi ve adet gibi kan gelmiyor ilk geldiginde sadece belim agridi acaba adet miyim yoksa bu ustune gorme mi bilemiyorum şunuda belirteyim bata 4 gün var erken olmasi da beni şaşirtti açikçasi fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacim var
Allah gönlümüze göre versin canim evet insan isteyince umut bitmiyor bende ayniyim Ama bu belirsizlikte ayri bi stres bilmiyorumTestiniz yine pozitif çıkarsa kan testi verin bence inşallah hamilesinizdir..
Ben de bu ay çok garip adet oldum. Rengi değişik geldi bana da. 3 4 gun oncesinde kasık ağrılarım başladı. Normalde ağrımaz acaba dedim hamile filan mıyım. Sonra işte kan geldi ama umudum niyeyse bitmiyor.
kimseee yokkk muuuMerhaba bu teste ne kadar guvenmem gerek bilmiyorum ama yaptigimda ilk 15 dk icinde silik cizgi cikti sonra cope attim gece bir baktim iki cizgi olmuş ve ben sabah tekraren bir test yapmak icin kalktim adet olur gibi kan geldi ama bu kan farkli bir kan rengi çok açik kirmizi ve adet gibi kan gelmiyor ilk geldiginde sadece belim agridi acaba adet miyim yoksa bu ustune gorme mi bilemiyorum şunuda belirteyim bata 4 gün var erken olmasi da beni şaşirtti açikçasi fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacim var
Canım bu test kimi güvenilir diyor kimi de yalancı pozitif olabilir diyor ama senin ki bariz pozitif 15 dk içinde bu kadar belirginse olabilir tabiMerhaba bu teste ne kadar guvenmem gerek bilmiyorum ama yaptigimda ilk 15 dk icinde silik cizgi cikti sonra cope attim gece bir baktim iki cizgi olmuş ve ben sabah tekraren bir test yapmak icin kalktim adet olur gibi kan geldi ama bu kan farkli bir kan rengi çok açik kirmizi ve adet gibi kan gelmiyor ilk geldiginde sadece belim agridi acaba adet miyim yoksa bu ustune gorme mi bilemiyorum şunuda belirteyim bata 4 gün var erken olmasi da beni şaşirtti açikçasi fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacim var
ya bilmiyorum ki çok karişik bi durum yaşiyorum bundan önce 2 tane kaset test yaptim ilki çok silikti hic yok denilecek kadar 2. test ise bozuktu herhalde idrari damlattim hic cizgi falan cikmadi cope attim sonra bir baktim o da 2 cizgi olmus kafam iyice allak bullak oldu bu testte 3. ve ilk fotodaki 15 dk sonra cikti cope attim ve bir baktim yine pozitif Ben kafaya taktim tabii bunada guvenmedim sabah yine kalkip test yapacaktim adet olur gibi hissettim ve lavaboya gittim açik kirmizi kan geldi sabahtan beri takip ediyorum normal bir adet degil ve bata 4 gun var daha gebelik beklerken bu durumlar olunca insan umutlaniyorCanım bu test kimi güvenilir diyor kimi de yalancı pozitif olabilir diyor ama senin ki bariz pozitif 15 dk içinde bu kadar belirginse olabilir tabi
Kimyasal olabilir ben de aynısını yaşadım inşallah seninki sağlıklı bir gebeliktirya bilmiyorum ki çok karişik bi durum yaşiyorum bundan önce 2 tane kaset test yaptim ilki çok silikti hic yok denilecek kadar 2. test ise bozuktu herhalde idrari damlattim hic cizgi falan cikmadi cope attim sonra bir baktim o da 2 cizgi olmus kafam iyice allak bullak oldu bu testte 3. ve ilk fotodaki 15 dk sonra cikti cope attim ve bir baktim yine pozitif Ben kafaya taktim tabii bunada guvenmedim sabah yine kalkip test yapacaktim adet olur gibi hissettim ve lavaboya gittim açik kirmizi kan geldi sabahtan beri takip ediyorum normal bir adet degil ve bata 4 gun var daha gebelik beklerken bu durumlar olunca insan umutlaniyor
Benimde endişelerim var kizima hamileyken boyle bir durumla hic karsilasmadim gonul ister ki sorunsuz olsun ama aklima dediginiz seyler geliyor dis gebelik vs falan allah hayirlisini versin esim ve kizimdan baska paylasacak kimsem olmadigi icin bu siteyi buldum siz ve sizin gibi guzel arkadaslr yorum yapinca seviniyorum tskr ederimKimyasal olabilir ben de aynısını yaşadım inşallah seninki sağlıklı bir gebeliktir
Rica ederim rabbim yar ve yardımcınız olsun bende benim de 4 gebelik kaybım var rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin nasipte öteye yol yokBenimde endişelerim var kizima hamileyken boyle bir durumla hic karsilasmadim gonul ister ki sorunsuz olsun ama aklima dediginiz seyler geliyor dis gebelik vs falan allah hayirlisini versin esim ve kizimdan baska paylasacak kimsem olmadigi icin bu siteyi buldum siz ve sizin gibi guzel arkadaslr yorum yapinca seviniyorum tskr ederim
Rica ederim rabbim yar ve yardımcınız olsun bende benim de 4 gebelik kaybım var rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin nasipte öteye yol yok
Kimyasal yaşamış olabilirsiniz fakat testlerinize 5 dakikadan sonra bakıp aldırış etmeyin. Çünkü yanıltabiliyorlar. Benim yaptığım 2 gebelik testinde de 5. dakikadan sonra oluşan çizgiyi önemsemeyin diye uyarı vardı. Ben testleri yaptığımda anında çift çizgiyi görmüştüm. Umarım hayırlısı olur hakkınızda rabbim sevindirsin.Arkadaşlar dün az gelen adetim bugün normaline döndü moralim bayagi bir bozuldu çunku 3 testimde pozitif çikmişti sizce neden boyle oldu diş gebelik,kimyasal gebelik olabilir mi aranizda bu konuda bilgili olanlar yazabilir mi kafam çok karisik adetim bitince doktora gidicem sizden bilgi istiyorum.
evet haklisin canim bende ilk gebeligimde hemen silik cizgi gormustum sanirim en dogru cevap 5 dakika icinde çikan cizgilerKimyasal yaşamış olabilirsiniz fakat testlerinize 5 dakikadan sonra bakıp aldırış etmeyin. Çünkü yanıltabiliyorlar. Benim yaptığım 2 gebelik testinde de 5. dakikadan sonra oluşan çizgiyi önemsemeyin diye uyarı vardı. Ben testleri yaptığımda anında çift çizgiyi görmüştüm. Umarım hayırlısı olur hakkınızda rabbim sevindirsin.
Umarım yakın zamanda sizden de güzel haberler alırız, içinizi ferah tutun♥Arkadaşlar cevap veren herkese tesekkur ederim kan tahlili yaptirdim sonuc negatif ama yaşadigim serüven bir degisikti her ihtimal hamilelik üzerineydi demek ki cok istedigimden