Normalde bugün adet günümde bebek planlıyorduk bugün sabah test yaptım negatif çıktı 1 haftadır çok akıntım vardı yarım saat sonra koyu rengli akıntı gelmeye başladı üzerinden sekiz saat geçti hafif rengi açıldı kırmızıya dönük gibi oldu ama çok az geliyor normalde adetimin ilk günü çok ped deyişitirdim hala hiç deyiştirmicek kadar az devam ediyor bilgilendirirmisiniz acaba üzerine görmeden şüphelendim ama emin olamaadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne görme
- Konu Sahibi Glsh1100
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe hamile yerleşme kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Regli olmadığına emin misin.Normalde bugün adet günümde bebek planlıyorduk bugün sabah test yaptım negatif çıktı 1 haftadır çok akıntım vardı yarım saat sonra koyu rengli akıntı gelmeye başladı üzerinden sekiz saat geçti hafif rengi açıldı kırmızıya dönük gibi oldu ama çok az geliyor normalde adetimin ilk günü çok ped deyişitirdim hala hiç deyiştirmicek kadar az devam ediyor bilgilendirirmisiniz acaba üzerine görmeden şüphelendim ama emin olamaadım
Kırmızı kan olmayacak,az lekenleme şeklinde olacak.ustune görme değil de yerleşme kanaması olabilir.gec döllenme olabilir.
Regli olmadığına emin misin.
Kırmızı kan olmayacak,az lekenleme şeklinde olacak.ustune görme değil de yerleşme kanaması olabilir.gec döllenme olabilir.
Kahve rengi geliyor sabah 8 de başladı ve bu saate kadar kahve rengi arada hafifi pembe kırmızda dönük gibi pembe şeklinde devam etti genelde kahve Ama pedin yarısını anca doldurdu normalde hiç böyle adet olmamıştım adetimin ilk gününde ağrılarım olur sadece ara ara kramp gibi girip çıkan ağrım biraz oluyo bende emin olamadım yerleşme kanaması da mı bu şekilde olur ilk bebeğim olucak pek bi tecrübem yok
Lekelenmeden önce yaptım ama geç döllenme olayı olmuş olamaz mı kiÜstüne görme olsaydı negatif çıkmazdı.
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Teşekkür ederim adet olmuşum zaten çoğaldı stresten de kalamaya bilirsin diyorlar belkide ondan oldu şubatta kimyasal gebelikten bir düşüğüm oldu onun üzerine çok istedik çok stres yaptım olsun diye gün saydım sürekli ama artık salmam lazım Allah büyük Allah isteyen herkese versin inşallahyerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 1 hafta öncesi olur geç döllenme olsa idi adet gününüzde değil 1 hafta 10 gün sonrasında olur üstüne görme oda her kadında değişir her kadın yasamaz yerleşme kanaması yaşadığım için söylüyorum
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
çok stres yapmayın rahat olun stres gebeliği geciktiren enbuyuk etken Allah gönlünüze göre versin inşallahTeşekkür ederim adet olmuşum zaten çoğaldı stresten de kalamaya bilirsin diyorlar belkide ondan oldu şubatta kimyasal gebelikten bir düşüğüm oldu onun üzerine çok istedik çok stres yaptım olsun diye gün saydım sürekli ama artık salmam lazım Allah büyük Allah isteyen herkese versin inşallah
Amin inşallah herkesimçok stres yapmayın rahat olun stres gebeliği geciktiren enbuyuk etken Allah gönlünüze göre versin inşallah
- 19 Aralık 2020
- 144
- 30
- 18
- 30
Adetime 5 gün var sadece peçeteye kahverengi kan Geliyo çok az yerleşme olabilir mi acaba?yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 1 hafta öncesi olur geç döllenme olsa idi adet gününüzde değil 1 hafta 10 gün sonrasında olur üstüne görme oda her kadında değişir her kadın yasamaz yerleşme kanaması yaşadığım için söylüyorum
- 30 Temmuz 2020
- 252
- 263
- 33
Ben 3 çocuk annesiyim tuhaftır ki iki kizimda üst görme olayını yaşadım ama öyle adetin az gelmesi gibi değilde kahverengi bir kaç damla leke gibi oldu. Adet gelecekmis gibi yapıp gelmedi.Normalde bugün adet günümde bebek planlıyorduk bugün sabah test yaptım negatif çıktı 1 haftadır çok akıntım vardı yarım saat sonra koyu rengli akıntı gelmeye başladı üzerinden sekiz saat geçti hafif rengi açıldı kırmızıya dönük gibi oldu ama çok az geliyor normalde adetimin ilk günü çok ped deyişitirdim hala hiç deyiştirmicek kadar az devam ediyor bilgilendirirmisiniz acaba üzerine görmeden şüphelendim ama emin olamaadım
- 30 Temmuz 2020
- 252
- 263
- 33
İnşallah en kısa sürede sağlıkla mutlulukla bir bebeginizin olması dileğiyle. Stres yapmayın ablam 3 yıl boyunca hep düşük yapıp durdu. Doktorlar hiç bir sebep gösteremedi. Çok üzülüyordu neden olmuyor diye maşallah şimdi 8 yıllık evli ama 4 çocuğu var. Rabbim inşallah dizinde yüzünüzü güldürür. Allah'ın yanında çoktur yeter ki istesin. Dualarınızı eksik etmeyin.Normalde bugün adet günümde bebek planlıyorduk bugün sabah test yaptım negatif çıktı 1 haftadır çok akıntım vardı yarım saat sonra koyu rengli akıntı gelmeye başladı üzerinden sekiz saat geçti hafif rengi açıldı kırmızıya dönük gibi oldu ama çok az geliyor normalde adetimin ilk günü çok ped deyişitirdim hala hiç deyiştirmicek kadar az devam ediyor bilgilendirirmisiniz acaba üzerine görmeden şüphelendim ama emin olamaadım