Gebeliğe Hazırlık ÜSTÜNE GÖRME YAŞAYANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masmavigokyuzumuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
15
7
1
arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
Yerleşme kanamasına benziyor canım... İster reglini bekle olmazsan test yap istersen 4-5 gün kala erken gebelik testi yap..

Hayırlı sabahlar kızlar.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bana? Adetim genellikle 24-36 arasında değişiyor. Son adet olduğum tarih 18 temmuzdu. Ağustos ayında eşimle sık sık denemeler yaptık. Ben genelde 28günden evvel adet oluyorum.
Arife gününde (10 ağustos) adetim gecikti. Zaten bayramda evimde değildim misafirliğe gittiğimiz için fazla üzerinde durmadım. Kan gelmedi ancak adet olucam sancısı vardı. Üşüttüm herhalde dedim. Bayramın ilk günü normal geçti. Bayramın 2.günü pembemsi lekelenme gördüm dedim benim adet başladı hatta forumda "Ağustos bize bebekle gel" başlığına da yazdım.
12 ağustostan sonra lekenin gerisi gelmedi.
13 ağustos bayramın 3.gününde sol kasığımın altı ve vagina girişimde sancılar var sağ göğsüm acıyor. Hala kan yok.
Şimdi bayramın 4.günündeyim.
Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Kaç gün sonra test yapmak lazım ?
36. güne kadar beklemek istiyorum çünkü zaman zaman gecikiyordum adet gelirse herşey başa saracak.
Sabırla bekliyorum bayram geçsin bakalım neler olacak

Back