• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üstüne görme yaşayanlar ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki haberdar ederim canım benim :KK66: ama işte test yapmaya korkuyorum umutlanmak istemiyorum ne düşüneceğini bilemez haldeyim :dua:
Bende bu aydan çok ümitliydim :) erken gebelik testi yaptım kocamaaan bi nefatif çıktı :) ama bikaç gün önce adet oluyorum sandım çok çok az pembe akıntım oldu . Sonra bi daha olmadı. Yine ümitlendim. Ama bu sefer günüm geçmeden test yapmak yok :) 2 gün kaldı zaten bekleyip görcez artık sonuçları :)

Bende bu aydan çok ümitliydim :) erken gebelik testi yaptım kocamaaan bi nefatif çıktı :) ama bikaç gün önce adet oluyorum sandım çok çok az pembe akıntım oldu . Sonra bi daha olmadı. Yine ümitlendim. Ama bu sefer günüm geçmeden test yapmak yok :) 2 gün kaldı zaten bekleyip görcez artık sonuçları :)
Ayy hadi inşallah yaa güzel hayırlı haberler verelim birbirimize. Bende pazartesi yaparım belki test yaparsam yazarım buraya ;)

Canım naptın var mı bir gelişme? Ben hu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sen yaptın mı test?

Canım ben adet oldum malesef ;( Yarın doktora gidicem muayene için . Of of ümitler önümüzdeki aya kaldı desene
Cnö benim daha adete 4 gün var ama şuan hiçbişey yok bir belirtti vs. Benimde vu ay için umudum kalmadı. Adet olmazsam söktürücü kullan dedi doktor sonra gidip 2. Aşılama için işlemlere başlıcam

Cnö benim daha adete 4 gün var ama şuan hiçbişey yok bir belirtti vs. Benimde vu ay için umudum kalmadı. Adet olmazsam söktürücü kullan dedi doktor sonra gidip 2. Aşılama için işlemlere başlıcam
Benim aşılamadan falan bahsetmedi doktorum. Daha 4 aylık evliyiz biz. 2 ay önce dış gebelikten dolayı sap tüpüm alındı malesef. Sanırım önce yumurta takibi yapacak. Sonrasında nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar benim biraz garip ama ben olmaz diyorum. normalden 6 gün önce adet oldum(önceki adet 15 haziran bu ay 9 temmuz oldum). 3 gün sürdü öncekinden az kanama oldu ve arada rahimde his batma kıpraşma hissediyorum. Korunmadık hamilelik de beklemiyorum açıkçası adet oldum baya baya.

Kızlar merhabalar adetim 3 gün geçti sonra geldi kanamam ama iki gündür çok az geliyor belim aşırı ağrıyor kan testi 4.68 çıktı kafam karışık kanamam az az geliyor bu neyin nesi

Benim de adetim 7 gün gecikti sonra geldi ama 3 günde bitti ilk iki gün yoğun geşd bugün kahverengi akıntı gibiydi üstüne görme olabilir mi acaba çok merak ediyorum hanımlar

Her yere yazdım kimseler cevap vermiyor. Buraya yazdığım günden beri kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil az az var geçtiğimiz ctesi de test yaptım ama negatif çıktı neler oluyor anlayamıyorum bi fikriniz var mı :110:

Yerleşme kanamasıysa 2-3 gün sürer diye biliyorum. Benimde bu ay lekelenmem oldu neden olduğu bilinmiyor. Dr yumurtlama zamanlarında ve yerleşme zamanlarında yaşanacağını söyledi. Eğer bata çok varsa bu ikisinden biri olabilir. Eğer gününüz geçtiyse test yapmakta fayda var. Başka türlü anlamak çok zor ne yazık ki.

slm kızlar sat 5 ekim . bat 5-6 kasımdı ama dün kahverengi lekelenlemeler oldu acaba yerleşme kanaması mı ddim. regl sancım başladı. dün geceden beri sancı çekiyorum ama hala bir adet göremedim kırmızılar gelmedi yani. Yerleşme kanaması yaşayanlar bu süreç ağrılı mı olur ? Bu benim yaşadığım adetin hbercisi mi sizce ?(bence öyle ama yine de yazdım buraya )​

Back
X