Üstüne görme yaşayan varmı

Umsefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
74
7
36
29
Ben Ekim 6.10.2020 adet oldum Adetedim ekim 9.10.2020dindi ekim 18.10.2020 yapışkan beyaz akıntı geldi ekim 18.10.2020 anlımda sivilce çıktı ekim 19.10.2020 al tarafımda vajnal bölgemde zorlama bıçak gibi batma kasık ağrısı oldu ekim 20.10.2020 göğüsler sertleşme var ekim 24.10.2020 kasık bölgesinde dolgunluk arada batma karnım şiş cenemde sivilçe çıktı ekim 22.10.2020 yumurtlama günüm adetdim dindikden bir kaç gün sonra birlikteleğimiz oldu yumurtlama günü birlikteliğimiz oldu geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ben kasımı 6 da adet olmam gerekirken erken oldum Kasım 6.11.2020 adet oldum iki sürdü normalde böyle olmaz rengi vişne çürüğü açık bembe kaferengi kanamam oldu sadece iki bet kullandım normalde bu kadar kısa bu kadar az bet kulanmazdım çok olur üstüne görmüş olabilir miyim üstüne olan varmı üstüne olma ne kadar oluyor kaç gün sürüyor rengi koyuluğu nasıl oluyor benim karnım ağrıyor miydem bulanıyor cenemde sivilçe çıktı kasık bölgede ağrı batma şişlik sertlik var adettim dindi olmuyor comfort erken gebelik testi yapsam cıkarmı

Ben tam adet günümden iki gün önce kanama yaşamiştım pembe renkli ve çok az miktardaydı iki gün sürdü ve günlük ped kullandım o kadar azdı tam adet günümde bitti,adet gectikten bir gün sonra test yaptım pozitif çıktı,erken gebelik testleri çok sinir bozucu oluyor ya adet günün birkaç gün gecikince yapacaksın ya da kaset test yapacaksın,bu arada bunu dün yazmışsın test yaptın mı durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…